Demet Evgar: Bu ödülü toprak altına bu memlekette binlerce yıldır kalmış olan ve çıkmaya hazır kadın hikayeleri için alıyorum

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Yılın Kadını Ödülü’nü alan Demet Evgar duygusal konuşmasıyla törene damga vurdu...

Haberler 15.02.2019 - 08:13 Son Güncelleme : 13.06.2019 - 13:04

  • 1

    GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenen GQ Türkiye Men Of The Year ödül töreni'nde usta oyuncu Selçuk Yöntem, Yılın Kadını Ödülü’nü hem komedide hem de dramada üstlendiği rollerle Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Demet Evgar’a verdi.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 2

    Evgar ödülünü alırken yaptığı konuşmayla geceye damga vurdu:  Benim için bu ödülü Selçuk Abi'nin elinden almak çok büyük gurur. Meslek hayatıma ilk başladığımda ilk filmimde partnerimdi. Kenter Tiyatrosu'nda ilk ödül aldığımda yine partnerimdi. O yüzden onun onuru çok başka. O benim ailemin, kalbimin içinden biri. Teşekkür ederim kadınların omuzlarında yükselen bu ödül töreni için öncelikle tüm erkeklere ve tüm kadınlara.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 3

    'Sen yılın kadınısın' dendiği andan itaberen çığ gibi büyüyen bir heyecanı var tuhaf bir şekilde... Bütün ödül törenleri bir motivasyon kaynağıdır ama bu ödül töreninin daha çılgın bir hissi var, çığ gibi büyüyor.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 4

    Teşekkür etmek istediğim birileri var. Benim profesyonel olarak bu mesleği yapışımın 20. yılı. Bundan 15 yıl önce iki kadınla bir masada el ele tutuşmuştuk ve onlar heyecanla benim anlattıklarımı dinliyorlardı. Benim hayallerimi dinliyorlardı. Çünkü benim o arada heyecanım kulaklarımdan fışkırıyordu. Zamanla onu harmanlamayı, vücuduna yaymayı öğreniyorsun ama o ara gerçekten kulaklarımda fışkıran bir ihtirasla anlatıyordum. Hala aynı ihtiras var ama şu an kulaklarımdan fışkırmıyor.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 5

    O iki kadına 15 yıl boyunca beni destekledikleri için arkadaşlıkları ve dostlukları için Yasemin Özbudun ve Özlem Oğuz'a çok teşekkür ederim. Bu bir ekip işi her şeyden evvel.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 6

    Ve bir teşekkürüm için biraz daha geriye gitmek istiyorum. Kadın olmanın sadeliğini, kadın olmanın sessizliğini, kadın olmanın çok sesliliğini hırçınlığını, becerisini, yaratıcılığını ve vahşiliğini ilk onda gördüm ben ve onu görerek büyüdüm. Küçüklüğümden beri beni yaptığım her şeyde desteklediğin ve bir kadın olmama izin verdiğin için...

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 7

    Manisa'da balkonda yıldızlara bakarken kurduğumuz hayallerin çoğu gerçek oldu, olmayanlar, daha henüz olmayanlar... Anne nerdesin... Teşekkür ederim.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 8

    Ve bir teşekkürüm daha var. Evde mutlu, özgür gülen kahkaha atan kadınlar görmekten ve hayattaki tek amacı bizim ailemizin kadınları mutlu etmek olan babama çok teşekkür ederim.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

  • 9

    Bu ödülü toprak altına bu memlekette binlerce yıldır kalmış olan ve çıkmaya hazır kadın hikayeleri için alıyorum.

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız