Bryan Cranston’un unutamadığı Breaking Bad sahnesi

Breaking Bad’in başrol oyuncusu Bryan Cranston, dizide en çok etkilendiği sahneyi anlattı.

Haberler 25.09.2018 - 10:49

  • 1

    Beş sezon boyunca seyirciyle buluşan Breaking Bad dizisinin başrol oyuncusu Bryan Cranston, efsanevi dizinin 2. sezonunda yer alan bir sahneden nasıl etkilendiğini açıkladı.

  • 2

    Aaron Paul’un canlandırdığı Jesse karakterinin kız arkadaşı Jane’in (Krysten Ritter) kendi kusmuğunda boğulduğu, Walter’ın ise sessizce bu anı izlediği meşhur sahne, Bryan Cranston’ı en az izleyiciler kadar etkilemiş.

  • 3

    Tribeca TV Festivali kapsamında düzenlenen panelde konuşan Cranston, kariyerinde duygusal anlamda risk aldığı ağır sahnelerden bahsetti.

  • 4

    “Rol yaparken duygu sarmalına yakalandığınız anlar vardır. Bu bir girdaba benzer, içerisinde dönüp durursunuz” diyen Cranston, Jane’in ölümünü bu sahnelerden biri olarak nitelendirdi.

  • 5

    Sahneyi çekerken Jane karakterine baktığında kendi kızını hatırladığını söyleyen Cranston “Şimdi konuşurken bile biraz nutkum tutuldu çünkü bir baba olarak beni en çok korkutan şey bu. Orada boğularak ölen kişinin benim kızım olması riski ve bu halen daha ödümü patlatıyor” dedi. 

  • 6

    Sahne çekildikten sonra herkesin mükemmel olarak nitelendirdiğini ancak kendisinin ‘dağıldığını’ söyleyerek, gözleri yaşlı bir şekilde Anna Gunn’ın yanına gidip rol arkadaşına sarılarak sakinleştiğini belirtti.

  • 7

    Cranston ayrıca senaryonun ilk taslağında sahnenin çok daha karanlık olduğunu belirtirken orijinal versiyonunu da anlattı: “Jane öksürmeye başlıyor, yan yatıyor, Walt ona bakıyor ve Jane’i omzundan itiyor, o da bu yüzden sırtının üstüne düşüyor. Yani Walt onu gerçek anlamda öldürmüş oluyor.” Cranston, kanalın ve stüdyonun araya girmesiyle sahnenin yumuşatıldığını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız