Hollywood’da kimse Kevin Spacey’nin yanına yaklaşmıyor

Cinsel taciz iddiaları nedeniyle hakkında soruşturma yürütülen Oscar’lı oyuncu Kevin Spacey’ye Hollywood kapıları kapandı. Vizyon tarihi için gün sayan son filmi Billionaire Boys Club’tan, başrol oyuncusu Spacey’nin sahnelerinin atılması beklenirken, filmin tanıtımı Spacey etkisi nedeniyle yapılamıyor.

Haberler ntv.com.tr 16.07.2018 - 15:18 Son Güncelleme : 16.07.2018 - 15:33

  • 1

    Cinsel taciz iddiaları nedeniyle soruşturma altında olan ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin yeni filmi Billionaire Boys Club henüz vizyona girmeden çöpe gitme tehlikesi altında.

  • 2

    Hollywood yapımcısı Gavin Polone, New York Post’a yaptığı açıklamada, “Bu filmle ilgili hiç reklam görmedim. Film çöpe gidiyor gibi görünüyor” dedi.

  • 3

    ABD’de 17 Ağustos’ta vizyona girecek olan filmle ilgili şimdiye kadar herhangi bir tanıtım yer almıyor.

  • 4

    “Filmin başarılı olması için tanıtım yapmak zorundasınız” diyen Polone, “Hiçkimse Kevin Spacey ile birlikte TV şovlarına çıkmak istemiyor” şeklinde konuştu.

  • 5

    58 yaşındaki ABD'li oyuncu, sadece Billionaire Boys Club filmiyle ilgili olumsuzluk yaşamadı. Yönetmen Ridley Scott, geçtiğimiz sonbaharda, aralarında Rent filmi aktörü Anthony Rapp’in de olduğu birden çok erkeğe cinsel tazicle suçlanan Spacey’yi All the Money in the World adlı filmin kadrosundan çıkardı. Yönetmen, Spacey’nin rolünü Christopher Plummer’a vererek Spacey ile çektiği sahneleri yeniden filme aldı. Film, toplamda 10 milyon dolara mal oldu.  

  • 6

    15 milyon dolarlık bütçesi olan Billionaire Boys Club filminde de Spacey’nin olduğu sahnelerin montajda atılması bekleniyor. Oysa Spacey, Ansel Elgort ve Taron Egerton ile birlikte filmin başrol oyuncularından biri.

  • 7

    Bir Hollywood halkla ilişkiler görevlisi, Spacey’nin filmin tanıtım röportajlarına zarar verdiğini belirtti. Çünkü gazetecilerin filmin hikayesinden çok Spacey’nin hikayesini sormak isteyeceklerini söyledi.

  • 8

    Dağıtımcı şirket Vertical Entertainment, yaptığı açıklamada, “Bu filmi sinemalarda göstermek kolay ve duyarsız bir karar olmadı. Filmin oyuncuları kadar filmde çalışan yüzlerce kişilik ekibe de ortaya çıkardıkları ürünü izleyicilere ulaştırma şansı vermemiz gerektiğine inanıyoruz” denildi.

  • 9

    Bir Broadway cast direktörü, en son 2007 yılında Broadway’de sahne alan Spacey’ye yeteneğinden dolayı sahnede bir şans daha verilebileceğini söylese de Hollywood prodüktörleri sinemanın en popüler isimlerinden olan Spacey’ye hiçbir stüdyonun yer vermeyeceğini belirtiyor.

  • 10

    Ünlü aktöre Hollywood’da şans verilmesinin tek yolunun, hakkında açılan davaların kapanması ve Spacey’nin aklanması olduğunu söylüyorlar.

  • 11

    Sonuç olarak Spacey için kısa vadede sinemada bir şans görünmüyor. Hollywood film yapımcıları ancak bağımsız prodüksiyon şirketlerinin şans verebileceğini, bunu da zamanın göstereceğini ifade ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız