Magazin ve sanat turu (2 Kasım 2018)

2 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 02.11.2018 - 16:52 Son Güncelleme : 02.11.2018 - 17:51

  • 1

    SILA'YA DESTEK MESAJLARI

    Sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla'ya ünlü isimlerden destek paylaşımları geldi. Ezgi Mola'dan Sertab Erener'e, Hadise'den Ajda Pekkan'a birçok ünlü isim Sıla'ya destek mesajı yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    AHMET KURAL İFADEYE ÇAĞIRILDI

    Sıla Gençoğlu'nun darp iddiasıyla şikayetinin ardından oyuncu Ahmet Kural savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. Kural ifade vermeye gelmezse hakkında polis zoruyla getirme kararı çıkarılabilir.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    AHMET KURAL'DAN YENİ AÇIKLAMA (YAPI KREDİ'NİN AHMET KURAL KARARI)

    Sıla'nın şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu ve şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırılan Ahmet Kural'dan yeni bir açıklama geldi. Kural, "Başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum" dedi. Kural'ın reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası da oyuncu ile olan reklam çalışmalarına devam etmeyeceğini duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    SILA'NIN AVUKATI ADLİYE ÖNÜNDE KONUŞTU

    Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yaptı. Epözdemir, Ahmet Kural'ın ifadesine önümüzdeki hafta başvurulacağını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    SILA'YA DARP SORUŞTURMASINDA TANIKLAR DİNLENDİ

    Şiddet soruşturmasında şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun şoförü ve Ahmet Kural'ın komşusu tanık olarak dinlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    TERS IŞIK KURBANI

    Kraliyet turu kapsamında eşi Prens Harry ile birlikte Yeni Zelanda’da bulunan Sussex Düşesi Meghan Markle, halkla selamlaşma sırasında flaşların azizliğine uğradı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 7

    SAHNEYE VE PODYUMA ÇIKACAK İSİMLER BELLİ OLDU

    Victoria’s Secret’ın 2018 defilesinde podyuma çıkacak isimler netleşti. Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes ve The Struts'ın performans sergileyeceği gecede geçen yıl şova vedasını açıklayan Adrina Lima da yer alacak. İşte podyuma çıkacak isimler...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 8

    YAŞAYAN EN SEKSİ ŞEF SEÇİLDİ

    People dergisi 2018’in yaşayan en seksi şefi olarak ABD'li Louis Maldonado’yu seçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    GLADYATÖR 2 GELİYOR

    11 dalda Oscar’a aday olup beş Oscar kazanan Gladiator’ün (Gladyatör) devam filmi çekilecek. Gladiator (Gladyatör) 2’nin yönetmenliğini yine Ridley Scott üstlenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    "BU SEKTÖRDE DOSTUM YOK"

    Dünyaca ünlü oyuncu Natalie Portman, 25 yıldır sektörün içinde olduğunu vurgulayarak "Şimdiye kadar kimseyle bir arkadaşlığım olmadı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    BERKAY, ARDA TURAN'IN MEKANINA GİTTİ

    Geçen ay Arda Turan ile yaşadığı kavgada burnu kırılan Berkay, önceki gün eşi Özlem Şahin ve kızı Arya ile ünlü futbolcunun ortak olduğu bir mekana gitti. Çıkışta açıklama yapan Berkay, "Yemek yemek için bu mekanı seçtik, onun ortaklığı olduğunu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKEN FİLMLER

    Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olması; her dönemin kanayan yaralarından biri olan kadına şiddeti tekrar Türkiye'nin gündemine getirdi. İşte kadın şiddetine dikkat çekmek için yapılan bir çoğu yaşanmış olayları anlatan yerli yabancı filmler


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 13

    BU HAFTA 3'Ü YERLİ 7 YENİ FİLM VİZYONDA

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    ACUN ILICALI'NIN DAVET ETTİĞİ ÇOCUKLARIN HAYALİ GERÇEK OLDU

    Acun Ilıcalı, köy şartlarında O Ses Türkiye yarışmasını uyarlayan 52 çocuğu, İstanbul’a getirtti ve hayalleri olan jüri koltuğuna oturttu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    'MELEK'LER VICTORIA'S SECRET ŞOVUNA HAZIR

    Yılın şovu 2018 Victoria’s Secret defilesinin tanıtım çekimi dün New York'ta yapıldı. Stella Maxwell, Taylor Hill ve Elsa Hosk 'melek' kanatlarıyla poz verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    DERBİ ÖNCESİ ÜNLÜLERİN MAÇ TOTEMLERİ

    Süper Lig'in 11. haftasında bu akşam Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Derbi heyecanı başlarken herkesin maç totemi olduğu gibi ünlü isimlerinde tuttukları takım maçı kazansın diye totem uyguluyor. İşte ünlülerin tuttukları takımlar ve sıradışı totemleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    GAME OF THRONES'UN FİNAL SEZONUNDAN İLK KARE YAYINLANDI

    Game of Thrones’un final sezonu olan 8. sezonundan ilk resmi görsel Entertainment Weekly dergisinde yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    MÜSLÜM GÜRSES'İN EŞİ MUHTEREM NUR: BÖYLE MUTLU BİR DÖNEMDE BENİ KIRIYORLAR

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin beyazperdeye aktarıldığı Müslüm filmi için usta sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur açıklamalarda bulundu. 85 yaşındaki Nur, "Birlikte geçirdiğimiz yılları en doğru şekilde nasıl anlatılacağına benden daha iyi karar vereceğini düşünenler, böyle mutlu bir dönemde beni kırmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    AVRIL LAVIGNE: ÖLMEDİM, YAŞIYORUM

    Geçen yıl ortaya atıla iddia ile 2003 yılında hayatını kaybettiği ve yerine ona çok benzeyen birinin söylenen ünlü rozk yıldızı Avril Lavigne, herkesin gerçek Avril Lavigne olduğuna inanmasını istiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    "DÜN BU MANYAK KADIN 'BEN HİÇ SEVMİYORUM, PAYLAŞMA BENLE FOTOĞRAF' DEDİ"

    Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Derici, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    GÜÇLÜ KADINLARIN MERKEZE ALINDIĞI FİLM VE DİZİLER



    Sıla'nın sevgilisi Amhet Kural hakkındaki iddiaları sonrası yine gündeme oturan Kadına Şiddet'in var olduğu bir gerçek ve pek çok kadının yaşadığı şiddet üzerine konuşulması gerekiyor. Ancak bu şiddetin meşrulaştırılmış halini ekranlarda ya da beyazperdede görmek rahatsızlık veriyor. Buna rağmen içinde güçlü kadın karakterlerin olduğu ve cinsel şiddet içermeyen dizi ve filmleri bulmak bazen zor olabiliyor. IMDb'nin listelediği adeta 'Kadına Şiddet'e Hayır' diyen güçlü kadınların merkeze alındığı dizi ve filmler hafta sonu için iyi bir izleme önerisi olabilir

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 22

    KOLLARI OLMAYAN RESSAMDAN CUMHURBAŞKANLARININ PORTRELERİ

    Ankara''da henüz 6 yaşındayken oyun için çıktığı yüksek gerilim direğinde iki kolunu kaybeden Yusuf Akgün (33), yıllardır ağzıyla çizdiği karakalem portre çalışmalarıyla görenleri şaşırtıyor. Akgün, cumhuriyetin ilanından bugüne görev yapan cumhurbaşkanlarının resmini de birebir çizdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    DOKTOR KARDEŞİNDEN YENİ AÇIKLAMA

    Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Abla Erbil, ünlü şovmenin sünnetlik fotoğrafını paylaşarak, "Bu abimlerin sünneti. Solda Mehmet Ali Erbil sağda Mustafa Erbil ben hatırlamıyorum o günü. Hepimiz hastanedeyiz. Stabil kelimesi durumu en doğru anlatan kelime. Yeniden uyutuldu tüm bunlar organ fonksiyonlarını korumak için" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    22 GRAMMY ÖDÜLLÜ SANATÇI TURNEYE TÜRKİYE'DEN BAŞLIYOR

    Cazın 22 Grammy ödüllü efsane ismi Chick Corea, Avrupa turnesine İzmir'deki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi konseri ile başlayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    "MÜZE ZİYARETÇİ ORANLARINI ARTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

    Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Müze gelirlerimizin belli bir kısmını önümüzdeki seneden itibaren tanıtıma ayırıyoruz" diye konuştu. "Mart ayı itibarıyla müzelerle ilgili çok ciddi Türkiye genelinde tanıtım yapacağız" diyen Bakan Ersoy, "Uçaktan inilip körüğe geçildiği andan itibaren müze tanıtımlarını yurt dışındaki gibi görmeye başlayacaklar. Bir müzenin yakınından geçiyorsa turist, onunla ilgili tanıtım, yönlendirme görecek. Yani biz ciddi şekilde müze ziyaretçi oranlarını artırmaya çalışacağız. Hedefimiz, müze ziyaretçi oranlarını Avrupa standartlarına çıkarmak" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    ACUN ILICALI VE KIVANÇ TATLITUĞ VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE

    Türkiye'nin gelir vergisi rekortmenleri listesine Acun Ilıcalı 42’nci sıradan, Kıvanç Tatlıtuğ da 93’üncü sıradan girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ATA DEMİRER'İN YENİ FİLMİ HEDEFİM SENSİN'DEN AFİŞ VE YENİ FRAGMAN

    Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in afişi ve fragmanı görücüye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    2 MİLYON TL'LİK HEDİYE

    Berkay ile ettiği kavgayla uzun süre magazin gündemini meşgul eden futbolcu, oğulları Hamza Arda’yı dünyaya getiren eşi Aslıhan Doğan için kesenin ağzını açtı. Eşi için Mercedes’in son çıkan modeli zırhlı G500’ü sipariş eden Arda Turan, bu otomobil için yaklaşık 2 milyon TL ödedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    HAMİLE AMY SCHUMER GÖBEĞİNİ İLK KEZ GÖSTERDİ

    Geçen ay bebek beklediğini açıklayan komedyen ve oyuncu Amy Schumer, büyüyen karnını ilk kez gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    FENERBAHÇE VE KURTULUŞ SAVAŞI'NDAN YENİ DETAY


    Avusturya belgeselinde Atatürk'ü canlandıran Tim Seyfi, şimdi de yönetmenliğini Murat Şeker’in yapacağı Fenerbahçe ve Kurtuluş Savaşı filminde General Harrington'a hayat verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    REKOR FİYATA SATILDI

    Asur sanatının en iyi örneği, tanrıyı tasvir eden, 2 metre boyundaki taş oyma, New York’taki açık artırmada 31 milyon dolara satılarak rekor kırdı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    AHMET MÜMTAZ TAYLAN: AMERİKAN SİNEMA İŞLETMECİLİĞİ ANLAYIŞI KENE GİBİ YAPIŞTI

    6. Boğaziçi Film Festivali kapsamında düzenlenen panelde konuşan oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, "Amerikan sinama işletmeciliği anlayışı kene gibi geldi tamamen yapıştı. Şimdi sinema izleyicisi tamamen AVM'lere sıkıştı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    AKBANK CAZ FESTİVALİ ÜNİVERSİTELERDE

    Akbank Caz Festivali’nin artık bir festival klasiği haline gelen ve üniversiteli gençlerin heyecanla beklediği 'Kampüste Caz', 10 gün boyunca 9 ilde binlerce gençle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 34

    MOĞOLLAR’IN KURUCULARINDAN AZİZ AZMET HAYATINI KAYBETTİ

    Moğollar'ın kurucularından olan ve grubun ilk solisti de olan usta müzisyen Aziz Azmet yaşamını yitirdi. Aziz Azmet’in vefat haberi Moğollar grubunun Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız