Magazin ve sanat turu (30 Ekim 2018)

30 Ekim 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 30.10.2018 - 17:00 Son Güncelleme : 30.10.2018 - 17:18

  • 1

    INSTAGRAM'IN KRALİÇESİ TAHTINI KAYBETTİ

    Instagram'ın en çok takipçisi olan ünlüsü Selena Gomez üç yıl sonra tahtını kaybetti. İşte Instagram'da en çok takipçisi olan isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    HAPPY (MUTLU) ŞARKISININ YAZARINDAN TRUMP'A: MUTLU OLUNACAK BİR ŞEY YOK, ŞARKIMI KULLANMAYA SON VER!

    Pharrell Williams, ABD Başkanı Donald Trump’a, 11 kişinin hayatını kaybettiği sinagog saldırısından hemen sonra seçim kampanyasında Happy (Mutlu) adlı şarkısını kullanmasına tepki gösterdi: Mutlu olunacak bir şey yok!

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    SÜPER MODELLER VE OYUNCULAR NBA MAÇINDA

    Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) başlaması aynı zamanda, pek çok ünlünün NBA maçlarında boy göstermesi anlamına geliyor. İşte 2018-19 sezonunda ve geçmiş yıllarda NBA maçlarına damga vuran hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    SİNEMAYA MÜSLÜM DAMGASI (GİŞE RAKAMLARI)

    2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin açılış gişesi belli oldu. Film ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi. İşte hafta sonunun en çok izlenen üç filminin gişe ve hasılat rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    İNGİLTERE'NİN EN ZENGİN ÜNLÜLERİ BELLİ OLDU

    Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, müziğe bir yıldır ara vermesine rağmen servetini büyütmeyi sürdürdü ve 30 yaş ve altı 2018’in En Zenginleri listesinde birinci sıraya yerleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    DOKTOR KARDEŞİNDEN YENİ AÇIKLAMA: BANA OLSA YAŞAMIYOR OLURDUM

    Mehmet Ali Erbil'in son durumu hakkında konuşan doktor kardeşi Yeşim Erbil, "17 yıldır bunu yaşadığı için damarlar bir genişleyip bir daralmaktan herhalde vücut adapte oldu. Bana olsa yaşamıyor olurdum. Son 10 gün içinde 7.5 litre kanadı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    MEGHAN MARKLE İÇİN 'HAMİLELİK SÖZLEŞMESİ' İDDİASI

    Meghan Markle’ın ilk eşiyle ‘hamilelik sözleşmesi’ yaptığı ve sözleşmeyle her türlü konfora sahip olarak doğum sonrası eski haline geri dönmeyi garanti altına almak istediği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    BÖRÜ FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

    Börü'nün merakla beklenen sinema filminden ilk fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    NETFLIX'TEN FATİH SULTAN MEHMET'Lİ OSMANLI DİZİSİ GELİYOR

    Netflix, Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alan bir Osmanlı dizisi hazırlıyor: Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor).

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    MERYEM UZERLİ'DEN BACAĞINA YENİ DÖVME

    Son olarak Cingöz Recai filminde rol alan Meryem Uzerli'nin bacağındaki yeni dövmesi sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    THE SHİNİNG FİLMİNİN İKİZLERİNİN ŞİMDİKİ HALLERİ

    The Shining (Cinnet), The Ring (Halka), Orphan (Evdeki Düşman), Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı) gibi çok tanınmış korku filmlerinin çocuk oyuncuları şimdi nasıl görünüyor? Bazıları günümüz sinemasının yıldız oyuncuları haline gelen çocuk oyuncuları, korku filmlerindeki halleriyle hatırlıyor musunuz? İşte korku filmlerinin unutulmaz çocuk oyuncuları ve oyuncuların şimdiki halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    DEADPOOL 2'NİN YENİ VERSİYONU GELİYOR

    Başrolünde Ryan Reynolds'ın rol aldığı, gelecekten gelen Cable'a karşı kendi süper kahraman timini toplayan Deadpool'un maceralarını anlatan Deadpool 2'nin yeni versiyonu için çekimler başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    KRAL ARTHUR'UN YILDIZININ YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Hollywood'un usta oyuncusu, Oscar ödüllü Mel Gibson ile Kral Arthur'un yıldızı Charlie Hunnam Waldo filminde buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    MAKYAJSIZ HALİNİ PAYLAŞTI

    Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle tanınan Eva Longoria sosyal medyadan makyajsız paylaşımda bulundu. 43 yaşındaki yapımcı ve oyuncunun haziran ayında dünyaya getirdiği bebeğinin ayaklarını öptüğü karede makyajsız hali dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    TOLGA ZENGİN'İN 800 BİN LİRALIK OYUNCAĞI

    Beşiktaş file bekçisi Tolga Zengin, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. City's AVM'de alışveriş turu yapan Tolga Zengin, 800 bin TL değerindeki Range Rower marka aracıyla oradan ayrıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    SOPHıE TURNER'IN SEVGİLİSİ CADILAR BAYRAMI'NDA SANSA'YI TAKLİT ETTİ

    Tüm dünyada 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı yaklaşırken Türkiye'den ve dünyadan ünlü isimler Halloween (Cadılar Bayramı) partilerine katılmaya başladı. Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Sophie Turner ile sevgilisi Joe Jonas da Cadılar Bayramı katılımcıları arasında yer aldı. Jonas'ın, kız arkadaşının dizideki karakteri Sansa Stark'ı taklit eden kostümü en dikkat çeken Cadılar Bayramı kostümlerinden biri oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    "MUSTAFA SANDAL’A AŞIK OLMAYACAK BİR KADIN TANIMIYORUM”

    Mustafa Sandal ile birlikteliğe başladıkları iddia edilen Ceren Hindistan, "Mustafa Sandal’a aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    KYLIE JENNER'DAN 'FERRARİ ŞOV'

    Lüks yaşam tercihleriyle tanınan Kardahian/Jenner ailesinden yeni bir doğum günü hediyesi şovu... Kylie Jenner, annesi Kris Jenner’a doğum gününde Ferrari marka otomobil hediye etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YOĞUN BAKIMDAKİ CEM ÖZER'İN EŞİ PINAR DURA'DAN DUYGUSAL MESAJ

    Cem Özer, 12 ekim’de rol aldığı film setinde düşerek ayağını kırmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Gördüğü oksijen tedavisi sırasında beyninde emboli oluşan Özer, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından uyandırıldı. Özer'in eşi Pınar Dura yaşanan süreç hakkında detayları bir yazı yayınlayarak açıkladı. Dura, "Seninle gerekirse mercimek kaynatır yerim. Yeter ki sen hep yanımda ol. Sen bana yine minik elllim, ömrüm, dünyam dedikçe dünyanın en mutlu kadını olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    CADILAR BAYRAMI'NA ÖZEL DİZİ VE FİLM ÖNERİLERİ

    Cadılar Bayramı (Halloween) öncesi partiler Türkiye ve dünyada başladı. 31 Ekim gecesi gerçekleşecek olan Cadılar Bayramı'nda birbirinden korkutucu ve karanlık tiplere bürünen insanlar sokaklarda bu günü kutlayacak. Halloween'ı korku ve gerilim temalı dizi ve filmler eşliğinde evinde geçirmek isteyenler için ise Netflix yepyeni yapımlarını öneriyor. İşte Cadılar Bayramı’na özel izleme önerileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    DWAYNE JOHNSON'IN SUŞİ ZİYAFETİ

    Suşi tutkusuyla bilinen The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson akşam yemeğinde ziyafet yaptı. Masa başında çektirdiği fotoğrafını Instagram’dan paylaşan 46 yaşındaki oyuncu karenin altına, “Kaşlarımı kaldırdım, çubuklarım da hazır. Afiyet olsun” diye yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    OYUNCU ÇİFT CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDAN PAYLAŞTI

    Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka ile Bir Litre Gözyaşı'nın yıldızı Miray Daner, Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı. Çift etkinlikte çekilen kareyi karşılıklık olarak sosyal medyadan yayınladı. Aka paylaşımına, "Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!" notunu düştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    SPIELBERG'TEN SURİYELİ MÜLTECİLER FİLMİ

    Oyuncu ve senarist Lena Dunham, Suriyeli mültecilerin kaçma hikayesini ele alan senaryoyu yazdı, filmi ünlü yönetmen Steven Spielberg ve yapımcı J.J. Abrams filme dönüştürecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    BARIŞ MANÇO'LU 'BEKLEME MÜZİĞİ'NE TAZMİNAT

    Sanatçı Barış Manço'nun parçasını telefonda bekleme müziği yapan iki şirkete 15 bin lira tazminat cezası verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    CADILAR BAYRAMI İÇİN İLHAM ALABİLECEĞİNİZ FİLM VE DİZİ KOSTÜMLERİ

    Her yıl farklı kostümler giyerek ve çeşitli etkinliklerle 31 Ekim'de dünya çapında kutlanan Cadılar Bayramı'na (Halloween) az kaldı. Cadılar Bayramı öncesi IMDb, filmlerden ve dizilerden ilham alabileceğiniz kostümleri derledi. İşte Cadılar Bayramı için kostüm önerileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    'HAYAL KURMANIN YAŞLA NE ALAKASI VAR?'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    BEYAZ SARAY'DA CADILAR BAYRAMI

    ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump Cadılar Bayramı'nı Beyaz Saray'da kutladı. Trump çifti, Beyaz Saray'ı ziyaret eden çocuklara şeker dağıttı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    BİR KİTAP BULDU HAYATI DEĞİŞTİ

    Kayseri'de 23 yaşındaki genç, çocukken çöpte bulduğu kitaptan etkilendi, hayatını ikinci el kitaplara adadı. Şimdi, çöp konteynerlarından, hurdacılardan ve bit pazarlarından topladığı kitapları sattığı bir sahaf işletiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    3. ULUSLARARASI KADIN ŞİİR FESTİVALİ FEMİNİSTANBUL BAŞLIYOR

    UNESCO’ya bağlı WFP’nin gözetiminde yapılan Uluslararası Kadın Şiiri Festivali 'FeminİSTANBUL' bu yıl 1-3 Kasım tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenecek. “Birlikte Çeşitlilik” manifestosuyla yola çıkan FeminİSTANBUL; kadınlığın sorunlarına dair evrensel bir fikir, sanat ve diyalog platformu olmayı hedefliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    KRAL ŞAKİR TİYATRODA SAHNESİNDE

    Türkiye'nin ilk yerli çizgi dizisi Kral Şakir televizyon ve sinemanın ardından bu kez tiyatroda.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    TARİHİ ASSOS ANTİK KENTİ'NDE BRONZ STRİGİLİS'LER BULUNDU

    Çanakkale'deki Assos Antik Kenti'nde, dönemin sporcuları tarafından güneşten korunmak için vücutlarına sürdükleri zeytinyağını temizlemek amacıyla kullanılan 2 bin yıllık bronz strigilisler bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    SUÇ VE CEZA 15 YIL ARADAN SONRA SAHNEDE

    Dünyaca ünlü yazar Dostoyevski'nin ölümsüz eseri Suç ve Ceza, 15 yıl aradan sonra başkentli sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    SOSYAL MEDYA FENOMENİ NORVEÇLİ SUBAY NATO TATBİKATINDA

    NATO'nun soğuk savaştan beri en büyük askeri tatbikatı Norveç'te devam ediyor. Sosyal medyada milyonlarca hayranı bulunan Norveçli donanma subayı Lasse Matberg de, tatbikatta yer aldı. NATO'nun resmi sosyal medya hesabı da Matberg'in bir videosunu paylaştı. Kuzey Atlantik Paktı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Türk kurtarma dalgıcı Mert Çeltek'in bir videosunu da yayınlayarak kutlama mesajı gönderdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız