Sinemada haftanın filmleri (16 Kasım 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler 16.11.2018 - 07:08

  • 1

    Whitney

    Müslüm ve Freddie Mercury’den sonra, yüreğinizi burkup burkup bırakacak bir hayat hikayesi daha vizyonda. Bugünün dünya starlarının önünü açan, siyahilerin sadece caz veya blues yapmak zorunda olmadığını kanıtlayan, çok güzel sesli ve çok güzel yüzlü Whitney Houston'ın hilkayesinden bahsediyorum. Oscar'lı yönetmen Kevin Macdonald'ın dünya prömiyerini Cannes'da yaptığı belgeselde Whitney’in büyüdüğü evden, baskıcı annesinden, en yakın dostu Robyn Crawfod ve tehlikeli aşkı Bobby Brown’la yaşadığı ilişkiden, uyuşturucu probleminden ve dünyayı yerinden oynatan sesinden, sahnesinden ve ölümünden bahsediliyor. İzleyin! 

    Whitney fragmanı 

  • 2

    Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları

    Serinin ilk filmini izlerken, zevkten dört köşe olmamak elde değildi. Hayal gücünün ötesine uzanan, sihrin, kötülüğün ve gizemin ustalıkla anlatıldığı filmin devamında macera daha heyecanlı, oyuncu kadrosu daha geniş. J.K. Rowling’in romanından uyarlanan, David Yates’in ikinci kez yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Karanlık büyücü Gellert Grindelwald dünyayı ele geçirmek istiyor. tatlı büyücü Newt Scamander ise eski öğretmeniyle buluşup karanlığa karşı mücadele ediyor. Paris’te geçen hikayede bu kez Eddie Redmayne ve Jude Law’ın yanı sıra Johnny Depp, Ezra Miller ve Zoe Kravitz gibi isimler de rol alıyor.

    Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları fragmanı 

  • 3

    Çift'lik Bank: Tosun Firarda

    İsmail Hakkı Koç'un yönettiği Çift'lik Bank: Tosun Firarda, bir dönem ülke gündemini meşgul eden Çiftlik Bank dolandırıcılık hikâyesinden esinleniyor.

    Çift'lik Bank: Tosun Firarda fragmanı 

  • 4

    Cin Tepesi

    Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen'in yönetmen koltuğunu paylaştığı ve başrollerinde de yer aldığı filmleri Cin Tepesi paranormal olayları araştıran iki gencin başına gelenleri anlatıyor.

    Cin Tepesi fragmanı 

  • 5

    Koy Ver Gitsin

    Kemal Danacı'nın yönetmenliğini üstlendiği Koyver Gitsin, evlenebilmek için gerekli parayı bulmaya çalışan Samet ve bu macerada ona yardımcı olan Ferhat'ın hikâyesini konu ediniyor.

    Koy Ver Gitsin fragmanı 

  • 6

    Dul Kadınlar

    Bir TV dizisinden uyarlanan filmde Amerikan kabusunun derinliklerine yolculuk yapılıyor. Kocalarını kaybeden 4 kadının kalan borçlarla baş etme yöntemini, kadına has sıradışılıkta izleyeceksiniz. Çünkü kadın sabırlı, itaatkar, tamahkar ve fedakardır. Ancak kadın ruhunun son damlasına geldiğini farkettiğinde bir askere dönüşür. Bu hikayedeki rollere hayat veren kadınlarsa Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez ve Cynthia Erivo’dan oluşuyor. Yönetmen Steve McQueen’in becerisine de şapka çıkarmak lazım. İzleyin!

    Dul Kadınlar fragmanı 

  • 7

    Her Şey Seninle Güzel

    Son yılların en başarılı 3 ismini ve uzun zamandır hayatımızda olan bir ismi bir araya getirmek zor iştir. Senaryo çok sağlam olmalı bir kere. Oyuncular bu konuda hem fikir, çok güzel iş oldu diyor. Burcu Biricik filmde sadece kariyerine odaklanan Deniz’i, Mert Fırat, Deniz’in eski aşkını, Hazar Ergüçlü Deniz’in eski aşkının yeni aşkını, İlker Aksum ise Deniz’in yol gösterici asistanını canlandırıyor. İçinde aşk, sevenleri ayırma planları, şarkılar ve türküler var. Filmin yönetmeni Cem Karcı.

    Her Şey Seninle Güzel fragmanı 

  • 8

    Prenses ve Ejderha

    Marina Nefedova yönetmenliğindeki Prenses ve Ejderha, yedi yaşındaki Prenses Barbara'nın annesini bulabilmek için atıldığı macerayı konu ediniyor.

    Prenses ve Ejderha fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız