Star Wars dizisi The Mandalorian’da çekim hatası

Star Wars filminin televizyon dizisi uyarlaması olan The Mandalorian’ın 2. sezonunda dikkatli seyirciler, bir çekim hatasını yakaladı. Hata, sosyal medyada alay konusu olurken Game of Thrones'taki 'bardak' hatasını hatırlattı.

Haberler 24.11.2020 - 08:16 Son Güncelleme : 24.11.2020 - 08:25

  • 1

    Star Wars evrenine ait olan yapımlar arasında en çok beğenilenlerden biri olan The Mandalorian Disney+ kanalında ikinci sezonuyla devam ediyor.

    İlk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan ve hem eleştirmenler, hem de hayranlar tarafından çok beğenilen Star Wars filminin televizyon dizisi uyarlaması olan The Mandalorian’ın 2. sezonunda dikkatli seyirciler, bir çekim hatasını yakaladı.

  • 2

    The Mandalorian 2. sezon 4. bölümünde çekim ekibinden birinin sahnenin arka tarafında görünmesi dikkatlerden kaçmadı.

  • 3
    Aslında hatayı fark etmek dizinin karanlık atmosferinde bir hayli zor olsa da dikkatli seyirciler, şüphelendikleri sahnenin rengini açtıklarında şüphelerinin gerçek olduğunu fark etti.
  • 4

    Üzerinde jean ve tişört olduğu görülen ekip üyesinin sahneye yansıması sosyal medyada alay konusu oldu. ‘Jean Adam’ yakıştırması yapılan ekip üyesini diline dolayan Star Wars hayranları, bu çekim hatasıyla birlikte Game of Thrones hatırlatması yaptı.

  • 5

    GAME OF THRONES'U HATIRLATTI

    Game of Thrones’un da 8. sezon 4. bölümünde görülen Starbucks bardağı tartışma konusu olmuştu. Arya Stark’ın zaferini kutlamak üzere bir araya gelen ve kadeh kaldıran kahramanların masasında kahve zinciri Starbucks’ın bardağı vardı. Masanın üzerinde ve Daenerys Targaryen’in önünde duran Starbucks bardağı pek çok çekimde görülmüştü.

    Olay bir anda sosyal medyanın gündemine düşmüştü. Sosyal medya kullanıcıları arasında bardağın viral amaçlı konulduğunu savunanlar da vardı, orada unutulduğunu düşünenler de… ​Konuyla ilgili pek çok espri de yapılmış, kahve bardaklarına isim yazılması sırasında yapılan komik hatalarla tiye alınan Starbucks’ın Daenerys’in adını nasıl yazdığı en çok sorulan soru olmuştu.

  • 6

    Bazı kullanıcılar Daenerys’in kahve tercihini sorgularken, bazıları da espresso tutkusuyla bilinen İtalyanları bile pes ettirerek kahve zincirine alıştıran Starbucks’ın gerçekten dünyanın her yerini ele geçirdiğine kanıt olarak bu sahneyi sunmuştu. Kullanıcılar, “Starbucks Winterfell’e de şube açtı” yorumunu yapmıştı.

    Game of Thrones’un sanat yönetmenlerinden Hauke Richter’e göre Starbucks bardağının sahnede unutulmasının bu kadar büyük bir olaya dönüşmesinin sebebi Game of Thrones’ta daha önce hiç böyle bir hata yapılmamış olmasıydı. Dizinin 4. sezonunda da Jamie Lannister’ın bir sahnede elinde kahve bardağıyla durduğu görüntüler sosyal medyada yayılmış fakat bu görüntüler bölümün son halinde yer almadığı için aynı etkiyi yaratmamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız