Stranger Things'ten yeni sezon detayları

Stranger Things’in yaratıcılarından Ross Duffer, 3. sezonun hangi filmlerden esinlendiğini açıkladı. Duffer, şimdiye dek yaptıkları en korkunç sezonun izleyiciyle buluşacağını ifade etti.

Haberler 31.10.2018 - 10:57

  • 1
    Stranger Things’in yeni kitabı Stranger Things: Worlds Turned Upside Down, popüler diziyle ilgili birçok bilgiyi veriyor. Duffer Kardeşlerin kitapta yaptıkları açıklamalara göre 3. sezon, türün en ünlü klasiklerinden biri olan The Thing’ten esinlenecek.
  • 2
    Ross Duffer yeni sezon ipuçlarını şu sözlerle ifade etti: “Hem en eğlenceli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, önceki sezonlarda yeterince hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var"
  • 3
    Ross ayrıca yeni sezonun konusunun, daha önce tanıtımı yayınlanan Hawkins alışveriş merkezinin çevresinde gelişeceğini belirtti.
  • 4
    Ross, “Estetik olarak çok farklı bir his yaratıyor. Herkes bu yeni alışveriş merkezine gidecek, film izleyecek ve Hawkins havuzunda bulunacak. Bence orada eğlenceli anlar yaşanacak" dedi.
  • 5
    Stranger Things'te 'polis şefi Hopper' karakterine hayat veren David Harbour ise dizinin merakla beklenen yeni sezonu için, "Karakterize edebilmeyi isterdim ancak bu bana çok fazla" ifadelerini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız