Westworld’ün ‘Dolores’i: İkinci sezondan sonra varoluş krizi yaşadım (Westworld 2.sezon)

İkinci sezonu merakla beklenen ‘Westworld’ dizisinin başrol oyuncusu Evan Rachel Wood, dizinin ikinci sezonuyla birlikte bir varoluş krizi yaşadığını belirterek, “Buraya gerçek dünya diyoruz ama aslında hepimizin yaşamak üzere anlaştığı bir dünya” dedi.

Haberler 24.04.2018 - 16:21

  • 1

    ‘Westworld’ dizisi, bu geceden itibaren ikinci sezon bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrol oyuncularından Evan Rachel Wood, canlandırdığı Dolores karakterinin yeni sezonda başına gelenlere dair tüyolar verdi.

  • 2

    Habertürk’ten Ece Ulusum’a konuşan Wood, “Tam olarak bıraktığımız yerden devam etmiyoruz. Ancak yeni şeyler de göreceksiniz, Ford’u öldürmek, verdiği ilk gerçek karardı ve şimdi de başka bir karakteri daha olduğunu öğrendik: Wyatt. Bence artık Dolores, sadece Teddy’nin yanında. Askerleri toplamaya çalıştığında ya da bir işi halletmesi gerektiğinde Wyatt var. Ama yarattığı bir diğer yanı daha var, o da sadece kendisi” dedi.  

  • 3

    Teknolojinin insanı neye dönüştüreceği konusunda endişenlenmemize yol açan dizi hakkında Wood, “İkinci sezondan sonra resmen bir varoluş krizi yaşadım” ifadesini kullandı.

  • 4

    “Araba kullanırken etrafıma bakıyordum ve ‘Neyiz biz?’ diyordum. ‘Bunların hiçbiri gerçek değil mi? Biz ne yapıyoruz?’ İnsan her şeyin programlandığını fark ediyor. Her şey öğrenilmiş. Buraya gerçek dünya diyoruz ama aslında hepimizin yaşamak üzere anlaştığı bir dünya. Herkes için doğru ya da doğal olan değil” diyen Wood, “Özgür değiliz. Düzenlenmiş, kontrollü bir ortamdayız. Bize verilmesi gereken şeyler veriliyor ve doğruyu aramak gerekiyor” dedi.

    WESTWORLD 2. SEZON FRAGMANI 

  • 5

    “Westworld’de herkes kendini bulabilir” diyen oyuncu, dizinin kendi üzerindeki etkisini şöyle anlattı:

    “Baştan beri sahip olduğumuz ancak nasıl erişeceğimizi bilmediğimiz gücü bulmakla ilgili düşüncelerimi değiştirdi. Bana daha çok soru sordurdu. Bu çok klişe olacak ama kendime daha çok inanmamı sağladı. Onu kendimden ayrı bir varlık olarak görüyorum, ondan güç alıyorum. Kadınlar Yürüyüşü’nde yürüdüğümde ve kongrede ifade verdiğimde, her seferinde içinde Dolores olan bir madalyon taktım. İçimde onun yarattığı bir parça var sanırım.”

  • 6
    “Şu an yaşadığımız en büyük tehdit üzerimize atılan bombalar değil, kişiliklerimizin hack’lenmesi, ki her gün belli seviyede bu oluyor” diyen Wood, “İnsanlar zihinlerimizin ne kadar kırılgan olduğunun, onları kandırmanın ne kadar kolay olduğunun farkında olmalı. Özgür irademiz olduğu inancına biraz fazla güveniyoruz. Kendi gerçekliğimizi yeterince sorgulamıyoruz. Gidip resmen telefonumu sakladığım zamanlar oldu ya da sosyal medya uygulamalarını sildiğim. Çünkü insanı içine çekiyor. Bence hassasiyetin, dürüstlüğün ve namusun devrimsel şeyler olduğu bir çağdayız. İnsanları şoke eden şeyler bunlar” şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız