Şömine başında Sevgililer Günü keyfi (Romantik otel önerileri)

14 Şubat Sevgililer günü yaklaşıyor. Ülkemizde birbirinden farklı konaklama alternatiflerinin yanı sıra Sevgililer Günü programları da yapan oteller, bu yıl kutlamalar için sıklıkla tercih edilecek gibi görünüyor. Neredekal.com'dan Sevgililer Günü'nü şömine başında romantik ve sakin bir şekilde kutlamak isteyenler için özel şömineli otel önerileri...

Haberler 27.12.2018 - 12:05

  • 1

    EPHESUS BOUTIQUE OTEL

    Kuşadası’na yaklaşık 10 km uzaklıktaki Kirazlı Köyü’nde yer alan Ephesus Boutique Otel, muhteşem köy manzaralı odaları ve çam kokulu doğası ile huzur dolu bir konaklama imkanı sunuyor. Otelde şömine başında sevgilinizle, eşinizle ya da dostlarınızla unutulmaz bir yılbaşı geçirmeniz için gereken her şey sağlanmış.

  • 2

    GÜLLÜ KONAKLARI

    Yeni yıla İzmir’in masallar diyarını aratmayan sevimli ilçesi Şirince’de girmek, size daha önce keşfetmediğiniz yepyeni bir deneyimin kapılarını açıyor. Meyve şarapları ve Arnavut kaldırımlı dar sokaklarıyla ünlü köyde yer alan Güllü Konakları ise adeta saklı kalmış bir cennet. Tesisin yerel lezzetler sunan restoranı, şömineli odaları ve üzüm bağlarına bakan muhteşem bir de bahçesi bulunuyor.

  • 3

    ARGOS IN CAPPADOCIA

    Argos In Cappadocia, her ayrıntısı düşünülerek restore edilmiş birbirinden bağımsız 7 konağında sizleri romantik bir yolculuğa davet ediyor. Meşhur balonları, peri bacaları ve göz alıcı doğasıyla ülkemizin en özel destinasyonlarından biri olan Kapadokya’da hizmet veren tesis, yılbaşınızı unutulmaz kılacak her şeye sahip. Eşsiz manzarası, lüks konaklama birimleri, lezzetli mutfağı ve tabi ki romantik akşam yemekleri otelin olmazsa olmazlarından.

  • 4

    PAPAZLIKHAN BUTİK OTEL

    Altınoluk’ta Kazdağları’nın yamacında yer alan Papazlıkhan Butik Otel, manzarasıyla büyüleyen tesislerden biri. Otelin yemyeşil bir doğanın ortasında yer alan şehri manzaralı havuzu yaz aylarında serinleme imkanı sunarken, kış aylarında şömine keyfinin tadına doyum olmuyor.

  • 5

    KURABİYE OTEL

    Alaçatı sokaklarıyla adeta bütünleşmiş duru bir güzelliğe sahip olan Kurabiye Otel, siz misafirlerini mavi ve beyazın hakim olduğu konaklama birimleri ve sıcacık bahçesinde ağırlıyor. Taş binasında özellikle kış ayları ise bambaşka geçiyor. 3 günlük yılbaşı seyahatinizde şömine başında şarabınızı yudumlayabileceğiniz Kurabiye Otel’i tercih edebilir, yeni yıla taptaze bir başlangıç yapabilirsiniz.

  • 6

    AMORIUM PARK HOTEL WOODEN & STONE HOUSE

    Kastamonu’da doğayla iç içe bir konaklama imkanı sunan Amorium Park Hotel Wooden & Stone House, sizlere yaz-kış hizmet vermeye devam ediyor. Yılın tüm yorgunluğundan uzaklaşabileceğiniz otelde SPA olanakları ve şömine başı sohbetlerinin yeri çok başka.

  • 7

    ABANT LOTUS OTEL

    Yazları bol güneşi ve yeşiliyle meşhur olan bölgenin kış aylarında bembeyaz karlarla örtülmesiyle ortaya muhteşem bir manzara çıkıyor. Kış seyahatlerinin gözdesi Abant’ta hizmet veren Abant Lotus Otel, taş duvarları, şöminesi, odunları ve kar manzaraları ile yeni yılda farklı bir deneyim arayanlara önerebileceğimiz yerler arasında.

  • 8

    AYDER DOĞA RESORT

    Ayder Yaylası’nın en güzel manzarasına sahip tesislerinden birinde konaklamak istemez miydiniz? Çünkü Ayder Doğa Resort, yaylanın en tepesinde bulunan konumu ve harika manzarasıyla kısa sürede gönlünüzü fethedeceğe benziyor. Otelin kış aylarında şömineyle ısıtılan oturma salonunda yeni yılı içeceğiniz eşliğinde sevdiklerinizle keyifli sohbetler ederek karşılayabilirsiniz. 

  • 9

    KIRKINCA EVLERİ BUTİK OTEL

    Şirince’de aslına uygun restore edilmiş şirin mi şirin konaklama birimlerine ev sahipliği yapan Kırkınca Evleri Butik Otel, neredeyse tüm odalarında standart olan şömineli odalarda konaklama imkanı sunuyor. Yeni yıl için geri sayım başladığında otelde bölgenin meşhur meyve şarapları eşliğinde yıldızları daha yakından seyredebilir, bugüne kadarki en romantik yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

  • 10

    ASMA HAN ALAÇATI

    Alaçatı’nın taş evlerle çevrili sevimli şehir merkezine yalnızca 200 metre yürüme mesafesinde yer alan Asma Han Alaçatı’da hizmet, sezona ara vermeden devam ediyor. Tesiste kış boyunca içinizin huzur dolacağı çıtırtılarla yanan şöminesi hiç sönmez, lezzetli şaraplarının tadı her geçen gün güzelleşir ve zeytin ağaçları yıl boyu bahçeye ayrı bir güzellik katarken, size de bu güzel atmosferin tadını çıkarmak kalır.

  • 11

    ROX CAPPADOCIA

    Pers dilinde “Güzel Atlar Ülkesi” anlamına gelen Kapadokya-Uçhisar’da yer alan Rox Cappadocia, bir göreni kendine hayran bırakan eşsiz bir teras manzarasına sahip. Hal böyle olunca yılbaşında romantik bir kaçamak yapmak isteyen çiftlerin de oldukça ilgisini çekiyor. Otelde manzaraya karşı birbirinize sevgi sözcükleri söylemeniz için çok fazla zamanınız var.

  • 12

    KİTAP EVİ OTEL

    Bursa Osmangazi'de farklı stillerde dizayn edilmiş 13 oda ile hizmet veren Kitap Evi Otel, tarihi yapılarla çevrili birimlerinde eşsiz bir şehir manzarasına ev sahipliği yapıyor. Üstelik hamam sefası ile güzel bir kış tatili geçirebileceğiniz otelde, şömine sıcaklığını hissedebileceğiniz romantik bir yılbaşı gecesi de sizleri bekliyor.
  • 13

    AĞVA MI NORTE EXCLUSIVE BOUTİQUE HOTEL

    İstanbul gibi bir metropolde oturuyor ve yılbaşında şehrin kalabalığından uzaklaşmanın hayalini kuruyorsanız ihtiyacınız olan kendinizi Ağva’nın dinginleştirici ortamına bırakmak... Ağva Mi Norte Exclusive Boutique Hotel aradığınız bu huzuru size verebilecek tüm özelliklere sahip. Yeni yılda da hizmet veren tesisin şömine başı sohbetlerinin yeri ise bambaşka...

  • 14

    ALP PAŞA OTEL

    Antalya’nın antik şehri Kaleiçi’nde yer alan ve 4 adet tarihi konağın restore edilmesiyle romantik bir butik otele dönüştürülen Alp Paşa Otel, yılbaşını daha güneyde kutlamak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Fransız ve Türk mutfağından lezzetler servis edilen tesisin kapalı restoranı, şömine başında yiyebileceğiniz romantik bir akşam yemeği için kilometrelerce yol kat etmeyi fazlasıyla hak ediyor.

  • 15

    AĞVA RİVERANGEL HOTEL

    Ağva’nın romantik otellerinden biri olan 4 delux suit ve 1 suit odalı Ağva Riverangel Hotel’in tüm konaklama birimleri standart olarak özel tasarımlı şöminelerle donatılmış. Ayrıca otelde yalnızca 18 yaş üzeri yetişkinler konaklayabiliyor. Manzarasının ve enfes yemeklerinin tadına doyamayacağınız tesiste sizleri hafızanızdan uzun yıllar silinmeyecek kadar huzur dolu bir 3 gün bekliyor.

  • 16

    ABANT KORUDAM

    Kış mevsiminin en romantik destinasyonlarından Bolu - Abant’ta yer alan bir diğer şömineli tesis ise Abant Korudam. Yeni yıla karlar altında girmek isteyen ve romantik bir hafta sonu kaçamağı düşleyenler için oldukça ideal olan tesiste, özel bir seyahatten beklenen her ayrıntı düşünülmüş.

  • 17

    TRANQUILLA NEHİR EVİ

    Ahşap mimarisiyle dikkat çeken Tranquilla Nehir Evi, 3 günlük yılbaşı tatili için sizleri Ağva’nın Göksu Nehri kıyısına davet ediyor. Otelin yemyeşil doğası, nehir manzarası, şömineli odaları ve restoranı ise neden seyahatiniz için burayı tercih etmeniz gerektiğini fazlasıyla gösteriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız