Günün öne çıkan 10 haberi (10 Ocak 2019)

10 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 10.01.2019 - 17:28 Son Güncelleme : 10.01.2019 - 17:29

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SANAT FELÇ OLMUŞSA ORTAK DEĞERLERİN ÜRETİLMESİ ZORDUR

    ''Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni''nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir toplumda sanat ve edebiyat felç olmuşsa o toplumda ortak değerlerin üretilmesi ve yaşatılması zordur" dedi.

  • 2

    2. DOĞUŞ GRUBU'NA ARA GÜLER MÜZESİ ÖDÜLÜ

    Doğuş Grubu'nun desteğiyle kurulan "Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi (AGAVAM) Ara Güler Müzesi" 2018 yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri'nde ödüle layık görüldü. Törende ödülü Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk aldı.

  • 3

    3. BAKAN ALBAYRAK, KOBİ'LERE DESTEK PAKETİNİN AYRINTILARINI AÇIKLADI

    Bakan Albayrak, KOBİ'ler için hazırlanan yeni kredi paketini açıkladı. İmalat ve ihracatçı firmalara 1 milyon lira, diğer sektörlere ise 500 bin lira kredi verilecek. 6 ay geri ödemesiz kredi için faiz oranı yüzde 1,54 olarak uygulanacak. 20 milyar liralık paketten 40 bin işletme faydalanacak.

  • 4

    4. KREDİ KARTI BORCUNU KAPATMAK İSTEYENLER NE YAPMALI?

    Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarına karşılık ihtiyaç kredisi vermek için başvuruları almaya başladı. Peki kimler, nasıl başvuru yapacak? İşte Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi almak için bilinmesi gerekenler...

  • 5

    5. DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: YPG'YE HAREKAT ABD'NİN ÇEKİLMESİNE BAĞLI DEĞİL

    ABD'nin Suriye'den çekilmesiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD geri vites yapmayı öğrendi. YPG'ye harekat ABD'nin çekilmesine bağlı değil. ABD çekilmese de Türkiye ulusal güvenliği için harekat yapar. Suriye'deki Kürtlerin de haklarını savunduk" dedi. Çavuşoğlu S-400 anlaşmasına kimsenin söz söyleme hakkı olmadığını de söyledi.

  • 6

    6. ABD DIŞİŞLERİ BAKANI POMPEO'DAN SURİYE AÇIKLAMASI

    ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ülkesinin Suriye'den çekilmesiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Pompeo, "Trump Suriye'de tekrar askeri eyleme geçmek istiyor. Ancak bunu yapmayacağını umuyoruz" dedi.

  • 7

    7. EMRE BELÖZOĞLU'NA FETÖ SORUŞTURMASI

    FETÖ'nün futbol yapılanması davası kapsamında Emre Belözoğlu hakkında FETÖ soruşturması yürütülüyor. Alper Potuk, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal hakkında takipsizlik kararı verildi.

  • 8

    8. GALAKSİNİN 1,5 MİLYAR IŞIK YILI ÖTESİNDEN RADYO SİNYALLERİ

    Bilim insanları uzayın derinliklerinden gelen tekrarlı radyo sinyalleri tespit ettiklerini duyurdu. Kaynağı belirsiz radyo dalgası patlamalarıyla gök bilimcileri ikinci kez karşılaşırken, bilim dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

  • 9

    9. TÜLİN ŞAHİN: DİŞLERİ ÇÜRÜK, HALSİZ VE KAMBUR VAZİYETTELER

    Dünyanın en iyi ve en güzel 50 topmodeli arasında gösteriyen Tülin Şahin, aşırı zayıf olma döneminin bittiğini söyledi ve ekledi: ıSıfır beden modellere bakın. Ciltleri parlamıyor, gözlerinin ışığı gitmiş, dişleri çürük, halsiz, kambur vaziyetteler.

  • 10

    10. HAKAN: MUHAFIZ ÜÇÜNCÜ VE DÖRDÜNCÜ SEZON ONAYINI ALDI

    Netflix, başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı, ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığını duyurdu. İkinci sezon detayları beklenirken sürpriz bir açıklama yapan Netflix, yeni sezonların 2020'de yayında olacağını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız