Günün öne çıkan 10 haberi (12 Kasım 2018)

12 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 12.11.2018 - 17:36

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN FRANSIZ BAKANA TEPKİ

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, ''Fransa Dışişleri Bakanı'nın, Cumhurbaşkanımızı 'siyasi oyunlar oynamakla' itham etmesi kabul edilemez. Türkiye, Kaşıkçı cinayetinin tüm detaylarının ortaya çıkarılması için çalışmaya devam etmektedir. Buna, cinayet emrini kimin verdiği dahildir'' ifadelerini kullandı.

  • 2

    2. BU KEZ CARİ FAZLA (EYLÜL AYI RAKAMLARI AÇIKLANDI)

    Türkiye'nin cari işlemler hesabı, eylülde 1 milyar 830 milyon dolar fazla verdi. 12 aylık cari açık ise 46 milyar 58 milyon dolar oldu. Cari denge ağustos ayında da 2015'ten beri ilk kez cari fazla vermişti.

  • 3

    3. "KAŞIKÇI İLE İLGİLİ KAYDI DİNLEDİK" 

    Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada istihbaratının Türkiye'nin verdiği ses kayıtlarını dinlediğini söyledi.

  • 4

    4. EGE'DE GÖÇMEN FACİASI

    İzmir’de göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu 3'ü çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi. 5 göçmen kurtarılırken, 5 kişi ise aranıyor.

  • 5

    5. KESİN İHRAÇ TALEBİYLE İKİNCİ KEZ DİSİPLİN'DE

    Türkçe ezan çıkışıyla tartışmalara yol açan CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, bu kez, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle ikinci kez, kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

  • 6

    6. PUTIN TÜRKİYE'YE GELİYOR

    Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye'ye geleceği bildirildi. Putin'in Türk Akımı projesinin deniz etabının bitmesi nedeniyle 19 Kasım'da düzenlenecek törene katılacağı belirtildi.

  • 7

    7. BU HAFTA ÜŞÜTECEK (5 GÜNLÜK TAHMİN)

    Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Marmara bölgesinin bazı illerinde bugünden itibaren sağanak etkili olacak.

  • 8

    8. OKUL MÜDÜRÜ BİR HOLOGRAMLA EVLENDİ (AİLESİ DÜĞÜNE KATILMADI)

    Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşayan 35 yaşındaki okul müdürü Akihiko Kondo, sanal gerçeklik dünyasında bir şarkıcı olan 16 yaşındaki hologram Hatsune Miku ile dünya evine girerek sanal gerçeklik dünyasından biriyle evlenen ilk insan oldu. 

  • 9

    9. PEOPLE'S CHOICE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    ABD’nin Santa Monica kentindeki Barker Hangar’da gerçekleştirilen törenle 44. People’s Choice (Halkın Seçimi) Ödülleri sahiplerini buldu. Victoria Beckham yılın Moda İkonu seçilirken, Avengers: Infinity War Yılın Filmi dahil üç ödül alarak gecenin öne çıkan sinema yapımı oldu. Yılın Dizisi ödülü Shadowhunters: The Mortal Instruments'a, Yılın Reality Show'u ödülü de Kardashian ailesinin Keeping up with the Kardashians programına verildi. Yılın Albümü ve Yılın Kadın Sanatçısı ödülünü Nicki Minaj kazanırken, Yılın Yıldız Hayvanı YouTube fenomeni Crusoe the Celebrity Dachshund oldu.

  • 10

    10. DICAPRIO'NUN DOĞUM GÜNÜNE YILDIZ AKINI

    Oscar’lı aktör Leonardo DiCaprio, her yıl doğum günün renkli bir partiyle kutluyor. Ünlü oyuncunun 44’üncü doğum günü partisi de tam bir yıldızlar geçidine dönüştü. Beverly Hills’teki, sadece üyelerin girebildiği Spring Place’ta yapılan doğum günü partisine Hollywood’un pek çok yıldızı katıldı. Jennifer Aniston’dan Gwyneth Paltrow’a, Robert DeNiro’dan Naomi Campbell’a, Al Pacino’dan Kate Beckinsale’e dünyaca ünlü isimler, parti mekanına girerken görüntülendi. İşte Leonardo DiCaprio’nun yıldız yağmuruna dönen doğum günü partisinden yansıyanlar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız