Günün öne çıkan 10 haberi (20 Mayıs 2018)

20 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 20.05.2018 - 16:15

  • 1

    1. "HABER MİT'TEN ULAŞTI"

    Bosna Hersek'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar ziyareti sırasında kendisine suikast yapılabileceğine yönelik haberi kendisine MİT'in ulaştırdığını söyledi.

  • 2

    2. PARTİ VE İTTİFAKLARIN OY PUSULASINDAKİ YERLERİ BELLİ OLDU

    İttifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri kura çekimiyle belirlendi. "Cumhur İttifakı" birinci, "Millet İttifakı" ise altıncı sırada...

  • 3

    3. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SONRA ALMAN CUMHURBAŞKANI'NA ZİYARET

    Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafla Almanya'da tartışmalara neden olan futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’ı ağırladı. Steinmeier, "yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırma" mesajı verdi.

  • 4

    4. BİR KEZ DAHA TARİH YAZMAK İÇİN PARKEDE

    basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final ilk maçında Litvanya'nın Zalgiris takımını 76-67 yenen Fenerbahçe Doğuş, finale yükseldi. Dörtlü Final'de CSKA Moskova'yı 92-83 yenen Real Madrid, finale yükseldi ve Fenerbahçe Doğuş'un rakibi oldu. Dev maç bu akşam saat 21.00'de oynanacak.

  • 5

    5. YÜREK SIZLATAN GÖRÜNTÜ

    Taksim'de bir çocuk köpeğine sarılarak uyudu, yoldan geçenler de o anları cep telefonuyla görüntüledi.

  • 6

    6. NEW YORK SOKAKLARI KIRMIZI-BEYAZ

    Türk diplomatlarının Ermeni terör örgütü ASALA tarafından şehit edilmesine tepki amacıyla New York sokaklarında başlatılan ve daha sonra Türk kültürünün tanıtımı için festival havasına dönüştürülen Türk Günü Yürüyüşü gerçekleştirildi.

  • 7

    7. METROBÜS DURAĞINDA SİGARA İÇENE CEZA GELİYOR

    Yeşilay tarafından hayata geçirilen 'Yeşil Dedektör' uygulamasıyla, sigara içilmesi yasak alanlarda yapılacak ihlallerin önüne geçilmesi hedefleniyor. Uygulamayla metrobüs duraklarında da sigara içenler 'Yeşil Dedektör'e yakalanacak.

  • 8

    8. YANLIŞ BİLDİĞİMİZ DOĞRULAR

    İnek sütü ve buğday gerçekten de sağlıksız mı? Beslenme uzmanı Martijn Katan’a göre bunlar yalan yanlış bilgiler. İşte besin maddeleri hakkında yanlış bilinen doğrular, doğru bilinen yanlışlar…

  • 9

    9. 71. CANNES FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    Bu yıl 71’incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği "Manbiki Kazoku" (Bir Aile İşi) adlı film kazandı.

  • 10

    10. "PERİ MASALI YAŞIYORUM"

    Tüm dünyada ilgiyle izlenen Game of Thrones'un (Khaalesi) Deanerys Targaryen’i Emilia Clarke, veda sezonundan, "Kendi kendime duygusal olmayacağıma dair söz verdim. Şu anda hayatımda beni mutlu edecek o kadar çok şey var ki... “Star Wars”tayım, “Game of Thrones”un bir parçasıyım, resmen peri masalı yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız