Günün öne çıkan 10 haberi (22 Ocak 2019)

22 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 22.01.2019 - 16:58 Son Güncelleme : 22.01.2019 - 17:05

  • 1

    1. THY'DEN YOLCULARA UYARI: EN AZ 1 SAAT ERKEN GELİN

    THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, 1-3 Mart arasında İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde 12 saatlik dilimde uçuş yapılmayacağını söyledi. Aycı, uçuşlarda kısa bir süre azalma olacağını daha sonra kademe kademe artacağını belirtti. Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan uçacak yolculara en az 1 saat daha erken gelme tavsiyesi yaptı.

  • 2

    2. RUSYA'DA YOLCU UÇAĞI KAÇIRMA GİRİŞİMİ

    Rusya'da başkent Moskova'ya giden yolcu uçağı silahlı hava korsanı tarafından Afganistan'a kaçırılmak istendi. Kaçırılmak istenen yolcu uçağı Sibirya'da bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Sarhoş olduğu iddia edilen silahlı korsanın hala uçakta olduğu belirtiliyor. Silahlı kişinin gözaltına alındığı iddia edilmişti.

  • 3

    3. FAZIL SAY SESSİZLİĞİNİ BOZDU

    Geçtiğimiz günlerde Ankara'da verdiği konserde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da ağırlayan Fazıl Say, eleştirilere cevap verdi: Uzlaşı kapısının aralandığını hissettim.

  • 4

    4. YENİ DEPREM HARİTASINDA NE DEĞİŞTİ? 

    AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), önemli bir deprem ülkesi olan Türkiye’de binaların daha güvenli inşa edilebilmesi için uzun bir çalışmanın ardından deprem yönetmeliği ve deprem haritasını güncelledi. 1 Ocak 2019 itibariyle yürürlüğe giren yeni yönetmelik ve haritaya, Jeofizik Mühendisleri Odası başta olmak üzere bazı meslek odaları ile bilim insanları itiraz etti. Ayrıntıları NTV canlı yayınında Oğuz Haksever anlattı.

  • 5

    5. YENİ TRANSFER EMILIANO SALA'YI TAŞIYAN UÇAK KAYBOLDU

    Premier lig ekiplerinden Cardiff City'nin yeni transferi Arjantinli Emiliano Sala'yı taşıyan uçak radardan kayboldu. Nantes'dan transfer edilen futbolcuyu taşıyan uçaktan dün akşamdan beri haber alınamıyor.

  • 6

    6. 91. OSCAR ADAYLARI AÇIKLANDI

    Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 91. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. İşte 24 Şubat'ta Los Angeles'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2019 Oscar Ödülleri için adaylar...

  • 7

    7. VOLEYBOL MAÇINDA ANNE TERLİĞİ

    İzmir'de düzenlenen Gençler Ligi voleybol karşılaşmasında gerginlik çıktı. Oyunculardan birinin annesi karşı takımın antrenörüne sinirlendi. Tepkisini terlik atarak gösterdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

  • 8

    8. METEOROLOJİ'DEN YAĞIŞ UYARISI

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın Türkiye'nin batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevrelerinde yağmur ve sağanak bekleniyor.

  • 9

    9. DÜNYANIN EN ZENGİN 10 İSMİ BELLİ OLDU

    Teknoloji sadece hayatımızı değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda bu sektöre evlerinin garajında adım atanlara da bir servet kazandırıyor. Bu durum Oxfam’ın yayınladı 'en zengin isimler' listesi ile bir kez daha kanıtlandı. Teknoloji dünyasının ünlü isimleri listenin tepesindeki yerlerini aldı. İşte Google, Microsoft, Amazon ve Facebook'u yaratanların da aralarında bulunduğu dünyanın en zengin isimler...

  • 10

    10. ANGELINA JOLIE İLE CHARLIZE THERON'UN REKABET VE BENZERLİKLERİ

    Brad Pitt ile Charlize Theron'un aşk yaşadığı söylentileri ortaya çıktığından beri bütün dikkatler iki ünlü yıldıza çevrildi. Biri Brad Pitt'in olaylı bir şekilde boşandığı eşi Angelina Jolie, diğeri de aşk yaşadığı ileri sürülen Charlize Theron. Hatta Pitt'in ilk eşi Jennifer Aniston da dolaylı yoldan da olsa ilgi odağında yer almaya başladı. İddiaya görne Jolie ile Theron, uzun süredir amansız bir savaş halinde. İki yıldızın hayatlarındaki benzerlikler ise dikkat çeken başka bir detay...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız