Günün öne çıkan 10 haberi (6 Kasım 2018)

6 Kasım 2018 'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 06.11.2018 - 17:49

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İRAN YAPTIRIMLARINA İLK YORUM

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a yaptırımları doğru bulmadıklarını belirterek, "Çünkü bize göre bu yaptırımlar dünyanın dengesini bozmaya yönelik yaptırımlardır" dedi.

  • 2

    2. KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE'YE OPERASYON DÜZENLEYEN BAŞKENTİ AÇIKLAYIN

    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğer Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bir ülkenin başkentinde o ülkeye karşı operasyon düzenleniyorsa, O ülkeyi açıklamak sizin görevinizdir" dedi.

  • 3

    3. İZMİR KÖRFEZİ'NDE ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜ

    İzmir Körfezi'nde yoğun olarak oluşan deniz marulları su yüzeyinde yeşil bir alan oluşturdu.

  • 4

    4. OLAYLI DERBİ SONRASI 16 İSİM PFDK'LIK

    Olaylı derbi sonrası Galatasaray'dan Fatih Terim, Hasan Şaş, futbolcular Ndiaye, Donk, Rodrigues, Mariano, yönetici Abdurrahim Albayrak PFDK'ya sevk edildi. Fenerbahçe'den futbolcular Soldado ve Jailson PFDK'lık oldu.

  • 5

    5. MACRON'A SUİKAST GİRİŞİMİ

    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a suikast girişiminde bulunacakları şüphesiyle 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların aşırı sağcı olduğu belirtiliyor.

  • 6

    6. TRUMP'IN KADERİBNİ BELİRLEYECEK SEÇİM BAŞLADI ("TOPAL ÖRDEK" OLUR MU?)

    ABD'de bugün Başkan Donald Trump için kritik gün. Halk, kongre seçimleri için sandık başına gidiyor. Oy verme işlemlerinin başlama saatleri eyaletlere göre değişiklik gösteriyor. New York'ta oy verme işlemi başladı. Seçimler, Trump için önemli bir sınav niteliği taşıyor. Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kaybetmeleri halinde Başkan Trump'ın "topal ördeğe" dönüşeceği yorumları yapılıyor. ABD'nin 36 eyaletinin valisi de bugünkü seçimlerde yeniden belirlenecek.

  • 7

    7. ÜLKESİNDE "YAŞAYAN EFSANE" SEÇİLDİ

    Kuzey Kore'de Devlet Başkanı Kim Jong-un'un ilk kez bir portresi resmi törenlerde yer aldı. Kim bu adımla ülkesinde "yaşayan efsane" seviyesine yükseltindi. Kim Jong-un'un portresi, Kuzey Kore'yi ziyaret eden Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz-Canel'in portresiyle yan yana yer aldı.

  • 8

    8. HAWKING'IN UYARISINA RAĞMEN TARİHİ ADIM ATILIYOR

    ABD'li bilim insanları dünya dışı yaşamı bulmak için lazer teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor.

  • 9

    8. 2018'İN YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEĞİ: IDRIS ELBA

    People dergisine göre 2018 yılının yaşayan en seksi erkeği oyuncu Idris Elba oldu. İşte Idris Elba hakkında bilinmesi gerekenler...

  • 10

    10. HALFETİLİ MÜSLÜM İLE ZANZİBARLI FREDDIE AYNI ANDA SİNEMALARDA (GİŞENİN LİDERLERİ)

    İki film peş peşe vizyona girince, bende -böyle işaretlere aç bir ruhun yapacağı gibi- romantik düşünceler oluşmaya başladı. Herkes iki film için de konuştu durdu. Ancak unutmayın ki o hayatlar çoktan yaşandı ve her ikisi de büyük sınavlarla bezeliydi. Herkesin her şeyi ayrıştırmaya çalıştığı bu dönemde “Müslüm” ve “Bohemian Rhapsody” filmleri ve iki büyük adam arasındaki 10 ilişkiyi ya da benzerliği Ceren Ala yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız