Anıl İlter İstanbullu Gelin kadrosunda (İstanbullu Gelin'de kim kimdir?)

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in kadrosuna Anıl İlter dahil oldu. İşte İstanbullu Gelin kadrosu ve karakter analizi...

Haberler ntv.com.tr 27.03.2019 - 15:02

  • 1

    ANIL İLTER

    İstanbullu Gelin'e  78. bölümden itibaren Anıl İlter dahil oluyor.

    Mert karakteriyle fenomen dizinin kadrosuna dahil olan Anıl İlter, dizide Adem'in eski eşi Dilara ile yakınlık kuracak.

    Yakışıklı oyuncu, Dilara’nın okulda ders verdiği öğrencisinin babası olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Peki Dilara ile Mert arasındaki beklenmedik bu yakınlaşma Adem’i nasıl etkileyecek? Güneş ile yoluna devam eden Adem, Dilara ve oğlu Umut’un  da hayatına birinin girmesine hazır mıdır? 

    İSTANBULLU GELİN 78. BÖLÜM FRAGMANI

  • 2

    İstanbullu Gelin'in 30 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen bölümde Faruk’a yeni asistan olarak gelen Özgür’ün (Eylül Su Sapan) erkek değil de kadın çıkması ortalığı fena karıştırdı.

    İSTANBULLU GELİN 64. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

  • 3

    Bursa’da her şeye sıfırdan başlayan Boranlar hızlıca işlere girişirler. Akif, Fikret ve Okan’ın da dahil olduğu şirketin yeni çalışanlarından biri de Özgür’dür. Aynı zamanda Okan’ın yeğeni de olan Özgür çok çalışkan ve iş bitiricidir. Ancak ismin dolayı başta Süreyya olmak üzere herkesin erkek asistan zannettiği Özgür’ün kadın üstelik de güzel çıkması ortalığın fena karışmasına neden olur. 
    Diziye konuk oyuncu olarak Özgür rolüne genç isim Eylül Su Sapan hayat verdi.

    İSTANBULLU GELİN 64. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

  • 4

    YEŞİM SALKIM

    Bir süredir ekrana ara veren Yeşim Salkım, cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan İstanbullu Gelin’de Ülfet’in büyük sırrına ortak olan Sedef karakteri olarak izleyici karşısına çıktı.

  • 5

    AHSEN EROĞLU

    Star TV'nin sevilen dizisinide kadroya Ahsen Eroğlu katıldı.

    Milyonları ekrana kilitleyen sezon finalinde Faruk (Özcan Deniz) ve Süreyya (Aslı Enver) her şeye rağmen kızlarını kucaklarına alabilmişlerdi. Dizinin merakla beklenen 3. sezonunda ise Yaz’ı kimin canlandıracağı büyük merak konusu oldu.

    Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbullu Gelin’de Yaz karakteri için genç ve sevilen oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı.

    Eroğlu, Faruk ve Süreyya’nın kızları Yaz olarak izleyici karşısına çıkacak.

  • 6

    Fenomen dizinin kadrosuna dahil olduğu için kendini çok şanslı sayan oyuncu, mutluluğunu şu sözlerle anlattı:

    “İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum.”

  • 7

    NİHAL YALÇIN

    İstanbullu Gelin'in 3. sezonundaki bir diğer yeni isim Nihal Yalçın oldu.

    Ekrana bir süre ara veren oyuncu, milyonların beğenisini kazanan dizide Güneş Köksal olarak izleyici karşısına çıkacak. Güneş, Esma’nın (İpek Bilgin) görümcesi Ülfet Kavaklı’nın (Meral Çetinkaya’nın) sağ kolu. Tasarım, sunum ve mağazacılık konularında kimsenin eline su dökemediği Güneş, Ülfet Kavaklı’nın hem tek dosttu hem de en büyük sırdaşı.

    Pera mağazalarında yöneticilik yapan Güneş Köksal, Boranların yıllar sonra Ülfet Kavaklı ile kesişen kaderlerinde kilit bir rol oynayacak. Renkli ve farklı tarzı ile Güneş karakterine Nihal Yalçın’ın nasıl hayat vereceği şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

  • 8

    MERAL ÇETİNKAYA

    Usta oyuncu Meral Çetinkaya da İstanbullu Gelin'in 3. yeni sezonuna katıldı. 

    73 yaşındaki oyuncu son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol almıştı.

    Bu güne kadar görmeye alışık olduğumuz tarzının dışına çıkan Çetinkaya, Esma’nın yıllardır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı’yı canlandıracak. İstanbul Nişantaşı’nda yaşayan Kavaklı, tasarımları ile modanın önde gelen isimlerinden Pera Mağazalarının hem sahibi hem de yaratıcısı.

    İstanbullu Gelin için imaj değiştiren Meral Çetinkaya için 10 kişilik kostüm ve aksesuar ekibi görev yaptı. Kıyafetlerde özel tasarım ürünleri tercih edilirken aksesuarlarda iddialı seçimler öne çıktı.

    Kadroya dahil olan yeni isimleri ve çarpıcı yeni sezon hikayesi ile İstanbullu Gelin Eylül’de Star’da.

  • 9
    FARUK BORAN (ÖZCAN DENİZ)
    Ailesinden devraldığı otobüs firmasını genişleten ve ülkenin ünlü iş adamları arasına giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tanıştığı ve adeta çarpıldığı Süreyya ile ilişkisinin getirdiği sorunlarla uğraşırken; diğer yandan birden bire hayatına giren düşmanı Adem’le başa çıkmaya çalışacaktır. Üstelik bu düşman aileyi temellerinden sarsacak bir sırla gelmektedir.
  • 10

    SÜREYYA DENİZ (BORAN) (ASLI ENVER)


    Küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya, baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyya’nın mütevazi yaşamı Bursalı iş adamı Faruk Boran’a ilk görüşte aşık olması ile tamamen değişir.

  • 11

    ESMA BORAN (İPEK BİLGİN)

    Bursa’nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım’ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır. Tam da o adayı bulmuşken Faruk, Esma Hanım’ın asla onaylamayacağı Süreyya’yı eve getirir. Esma Hanım’a karşı bu evliliği kabul ettirmek ne Faruk ne de Süreyya için kolay olmayacaktır.

  • 12

    FİKRET BORAN (SALİH BADEMCİ)

    Her zaman abisinin başarılarının gölgesinde kalmış ve bunu hiç bir zaman kabullenememiştir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine aşık olduğu İpek’e kavuşur. Ancak İpek’in onu asla sevmemesi zaten zayıf olan karakterini iyice çökertecek ve sırf abisine zarar vermek adına bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.

  • 13
    İPEK DOKUYUCU (BORAN) (DİLARA AKSÜYEK)
    Esma hanımın ikinci gelini, Fikret’in eşi. Son derece güzel ve çekici görüntüsüne rağmen içi kötülüklerle dolu bir kadın. Faruk’un eşi olamamanın hırsını Süreyya’ya kötülük ederek ve Esma Hanımın yerine göz dikerek çıkarmaya çalışacak.
  • 14

    ADEM SEZGİN (FIRAT TANIŞ)

    Boran ailesinden, ama özellikle Faruk’tan alacağı intikam ateşiyle yaşayan, aileye ait ne varsa almaktan başka bir şey düşünmeyen kapkara bir adam. Beklenmedik bir sırla ortaya çıkan bu düşman, Boran ailesini temellerinden sarsacaktır.

  • 15

    OSMAN BORAN (GÜVEN MURAT AKPINAR)

    İlkeli, dürüst, içine kapanık ve hassas tabiatlı Osman, olayların eksik olmadığı konakta her zaman Süreyya’nın yanında yer alacak, imkansız aşkını unutmak için annesinin münasip gördüğü bir kızla evlenecektir.

  • 16

    MURAT BORAN (BERKAY HARDAL)

    Boran kardeşlerin en küçüğü. Deli dolu, haylaz, günün getirdiklerine göre yaşayan, herhangi bir tasası olmayan biri. Annesin gücünü arkasına almış olmasına rağmen hayatın gerçeklerini biraz zor yollardan da olsa öğrenecek.

  • 17

    ŞAHAP DOKUYUCU (HAKAN ALTINER)

    İpek’in babası. Sessiz, kendisiyle ve çevresi ile barışık, gamsız bir adamdır. Kızı İpek’e çok düşkündür. Her zaman çok sevdiği kızın aldığı tüm kararları sorgulamadan destekler.

  • 18

    KIYMET DOKUYUCU (NERGİS ÇORAKÇI)

    İpek’in annesi. Esma’nın çocukluktan beri arkadaşı. Evde baskın bir karakter olmasına rağmen kızıyla başa çıkamıyor. Her zaman yanında olsa da onun hırslarının farkında.

  • 19

    SENEM (NESLİHAN YELDAN)

    Süreyya’nın teyzesidir. Günlerini televizyonun karşısında tembellikle geçiren, lafını kimselerden sakınmayan sıra dışı bir karakter. Geçmişinde kaybolup gitmiş biri. Süreyya’nın Bursa’ya gelin gitmesi Senem’in hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

  • 20

    REYHAN SEZGİN (SEMRA DİNÇER)

    Adem’in annesi. Oğlu Adem ile Bursa’ya yerleşmeleri ve yanlarında getirdikleri sırlar, başta Boran ailesi olmak üzere kendi hayatlarını da kökünden değiştirecektir.

  • 21

    AKİF (FATİH KOYUNOĞLU)

    Boran Turizm’in İstanbul ofisinin başındaki adam. İşini seven ve iyi yapan biri ama sık sık Esma Hanım’la Faruk’un arasında kalır.

  • 22

    NURGÜL (PELİNSU PİR)

    Esma’nın sağ kolu. Konaktaki bütün işleyişten sorumlu tek kişi. Mutfak ve çalışanlar ondan hem çekinir hem de çok sever. Esma’nın sır küpü. Yeri geldiğinde Esma’yı eleştirmekten geri durmaz ama kimseye de hanımını ezdirmez. Kendi çocuğu olmadığı için Esma Hanım’ın oğullarını kendi çocukları gibi sever. Nurgül için Fikret’in yeri hepsinden ayrıdır.

  • 23

    MUSTAFA (AHMET SABRİ ÖZMENER)

    Nurgül’ün eşi. Esma Hanım’ın şoförü. Nurgül nasıl konağın içinden sorumluysa Mustafa da dışarıdaki işlerinden sorumludur. Esma’nın dış dünyayla ilgili en büyük bağlantısı. Babası onu ilk gençliğinde bu konağın hizmetine vermiştir. O gün bu gündür Mustafa konağın vazgeçilmezi olmuştur

  • 24
    GÜLİSTAN (EREN BALKAN)
    Konağın hizmetlileri arasında en gözü açık olanı. Herkesle ilgili her şey bilen, bildiklerini kendi menfaatleri için kullanmaktan çekinmeyen biri. Yeğeni Pamuk konağa gelin girince bütün hayatının değişeceğini düşünecek kadar da hayalperest.
  • 25
    NAZİF (MUHARREM TÜRKSEVEN)
    Gülistan’ın eşi. Biraz safça bir adam. Karısı onu parmağında oynatmaktadır. Stresten fena halde etkilenen, eli ayağı bir birine giren, biraz da korkak biridir.
  • 26




    ASİYE (NİLAY ERDÖNMEZ)
    Boran konağının hizmetçilerinden. Sessiz, içine kapanık, iyi kalpli biri. Ondaki derinliğe, iç görüye güvenen Esma Hanım’ın sık sık falına bakar. Evde Süreyya’yı seven ve destekleyenlerdendir.


  • 27

    BADE (HİRA KOYUNCUOĞLU)

    Konağın orta hizmetlerine bakan, biraz safça, Murat’a platonik aşık genç kız. Bu aşk yüzünden karşılaşacağı zorluklar onu daha da kırılgan ve zayıf biri haline getirecek.

  • 28

    GARİP (TAMER LEVENT)

    Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin’in 2. sezonda kadrosuna dahil olan Tamer Levent ve Murat Aygen’in setten ilk kareleri basınla paylaşıldı.
    Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin 2. sezonunda ekibe katılan sevilen isimlerden Tamer Levent, Esma’nın terk ettiği eski aşkı Garip karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. 

  • 29

    CAN (MURAT AYGEN)

    Murat Aygen ise mesleği dışında müzikle de uğraşan karizmatik ve havalı boşanma avukatı Can’a hayat veriyor.

  • 30

    DEFNE SAMYELİ

    Haber spikerliğinden şarkıcılığa soyunan Defne Samyeli, Star TV’nin cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizisi 'İstanbullu Gelin'e konuk oyuncu olarak katıldı. 

    Defne Samyeli O3 Medya imzalı 'İstanbullu Gelin'de Garip karakterini canlandıran usta tiyatrocu Tamer Levent’in eski eşi ‘Siren’ karakterini canlandırıyor. 

  • 31

    TİLBE SARAN

    Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV'de ekrana gelen 'İstanbullu Gelin'in 1 Aralık Cuma akşamı  yayınlanan bölümüyle, usta oyuncu Tilbe Saran diziye katıldı.

    Tilbe Saran, 'İstanbullu Gelin' dizisinde Adem Boran’ın (Fırat Tanış) Psikiyatri uzmanı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Çocuklukta yaşadığı travmaları bu güne taşıyan Adem, bu terapiler sonucunda yaralarını sarmanın ve sorunlarından kurtulmanın yollarını arayacak. Gerçeklerle yüzleşmek ne kadar zorlu ve ağır olsa da ancak bir danışman yoluyla iyileşmenin umudunu hep birlikte izleyeceğiz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız