Alec Baldwin olayında yeni gelişme: Senaryoda yoktu

Yıldız oyuncu Alec Baldwin'in sette kazara görüntü yönetmenini öldürmesine ilişkin yeni bir dava açıldı. Olayın yaşandığı sahnede senaryoya göre silahın ateşlenme zorunluluğu olmadığı iddia edildi.

Haberler 18.11.2021 - 10:02

  • 1
    Davayı filmin senaryo uzmanı Mamie Mitchell açtı. Mitchell'ın avukatı, Baldwin ve yapımcıların dikkatsiz davrandığını iddia etti.


  • 2
    Yapımcıları güvenlik protokollerine uymamakla suçlayan Mitchell, senaryoya göre, olayın yaşandığı sahnede üç yakın çekim planı olduğunu söyledi.


  • 3
    Bu planlarda silahın ateşlenmesinin gerekmedi aktarıldı. Avukat, Baldwin'i silahı kontrol etmeden ateşleyerek "Rus ruleti oynamakla" suçladı.


  • 4
    Olayla ilgili daha önce de bir set çalışanı "İhmal" davası açmıştı. Polisin sette yaşanan kazaya ilişkin yürüttüğü soruşturma ise sürüyor.



  • 5
    Daha önce ise ışık şefi Serge Svetnoy, Baldwin dahil üç isimden davacı olmuştu. Svetnoy, Baldwin ve yıldız oyuncuya silahı veren yönetmen yardımcısı David Halls ile setteki silahlardan sorumlu olan Hannah Gutierrez Reed'e dava açmıştı. Svetnoy düzenlediği basın toplantısında, olaydan birkaç gün önce silahların başıboş bir şekilde yerde durduğunu gördüğünü ve bunlardan sorumlu kişileri uyardığını belirtmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız