Angelina Jolie ile Charlize Theron, Brad Pitt dışındaki rekabet ve benzerlikleriyle gündemdeler

Brad Pitt ile Charlize Theron'un aşk yaşadığı söylentileri ortaya çıktığından beri bütün dikkatler iki ünlü yıldıza çevrildi. Biri Brad Pitt'in olaylı bir şekilde boşandığı eşi Angelina Jolie, diğeri de aşk yaşadığı ileri sürülen Charlize Theron. Hatta Pitt'in ilk eşi Jennifer Aniston da dolaylı yoldan da olsa ilgi odağında yer almaya başladı. İddiaya görne Jolie ile Theron, uzun süredir amansız bir savaş halinde. İki yıldızın hayatlarındaki benzerlikler ise dikkat çeken başka bir detay...

Haberler 22.01.2019 - 13:07

  • 1
    Brad Pitt ve Charlize Theron’un sevgili oldukları iddialarının yankıları devam ediyor... Yaklaşık bir aydır birlikte oldukları söylenen çiftten henüz bir açıklama gelmese de, Angelina Jolie ve Charlize Theron’un geçmişe dayalı düşmanlıkları magazin basınının manşetlerine taşındı.
  • 2

    RadarOnline’ın haberine göre Jolie ve Theron arasındaki kavganın temelinde "kariyer kaygısı" var.  Hatta ilk problem Turist filmiyle başladı. İddiaya göre film için önce Charlize Theron’a teklif gitti. Theron teklifi kabul etmeyince bu kez Angelina Jolie’ye gidildi. Ünlü oyuncu da teklifi kabul edince Turist filminde başrolde yer aldı.

  • 3
    Ardından Doğu Ekspresinde Cinayet filmi için teklif bu kez Angelina Jolie’ye gitti. Angelina kabul etmeyince, ikinci seçenek olan Charlize Theron teklifi kabul etti. Ancak bunu duyan Angelina sırf Theron rolü almasın diye yapım şirketine teklifi düşündüğünü ve kabul ettiğini söyledi. Böylece daha anlaşma imzalanmadan Charlize kadrodan çıkartıldı. Charlize Theron’un kadrodan çıktığını öğrenen Angelina ise bu kez vazgeçtiğini söyledi ve  başrol ünlü oyuncu Michelle Pfeiffer'ın oldu.
  • 4
    İddiaya göre 2017’de ise Frankenstein’ın Gelini filmi için teklif  önce Angelina Jolie’ye gitti. Kabul ettiği takdirde 20 milyon dolar alacak olan Angelina, teklifi kabul etmezse, yapımcının Theron’a gideceğini öğrendi. Film için oldukça heyecanlı olan Theron başka tekliflere yanıt veremesin diye uzun bir süre Angelina teklifi kabul etmemiş. Hatta olaya şahit olan bir tanık Angelina Jolie’nin sırf Charlize Theron’u gıcık etmek için, teklifi bir kabul edip bir vazgeçtiğini öne sürdü.
  • 5
    Bu arada Angelina Jolie'nen teklifi hala düşündüğü iddia edildi. Tabii Charlize Theron’un Brad Pitt ile birlikte olması gözleri Angelina Jolie’ye çevirdi. Uzun süredir sert bir rekabet içinde olan iki yıldızın bundan sonraki hamleleri konuşulmaya başlandı...
  • 6
    Angelina Jolie ile Charlize Theron arasındaki rekabet kadar benzerlikler de gündemde. Fiziksel görüntülerinin farklılığı bir yana her iki oyuncunun da yaşamlarında ortak noktalar var.
  • 7
    Her ikisi de çocukluk yıllarını çok mutlu bir şekilde geçirmedi. Jolie'nin babası Jon Voight ile arası daha birkaç yıl önce düzeldi. Theron'un ise babasının alkol sorunları olduğu ve annesinin babasını vurduğu biliniyor.


  • 8
    Bunun yanı sıra Jolie evlatlık çocuklarıyla da dikkat çekiyor. Ünlü yıldızın üçü biyolojik üçü de evlatlık altı çocuğu bulunuyor. Charlize Theron da çocuk dünyaya getirmek yerine evlatlık almayı tercih etti. Theron'un iki tane evlatlık çocuğu bulunuyor.

  • 9
    Ünlü yıldızların her ikisi de Oscar ödüllü ve her ikisi de Birleşmiş Milletler için çalışıyor. Bir başka ortak nokta ikisinin de aynı yıl dünyaya gelmiş olması. Jolie 4 Haziran 1975'te Theron ise 7 Ağustos 1975'te dünyaya gözlerini açtı.
  • 10
    Angelina Jolie ile Charlize Theron'un arasındaki bu gerilim ve benzerlikler sosyal medya platformlarında da tartışmalara neden oluyor. Konu ile ilgili tartışmalarda kendine daha fazla taraftar toplayan ise Theron oldu şimdiye kadar.

  • 11
    Jolie'yi eleştirenler ise çoğunlukta. Birçok kişi Jolie'nin özellikle son zamanlarda iyice depresif bir görünüm sergilediğini belirterek "Asıl düşmanı da kendisi zaten" yorumlarını yapıyor.

  • 12
    Bu arada Brad Pitt'in hayatında öne çıkan üç kadın hakkında "Jennifer Aniston, Angelina Jolie ve Charlize Theron! Üçü de ünlü yıldızlar. Aynı anda aynı ödül törenine katılsalar üçü de kendini kötü hisseder" diyenler de var.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız