Beckham Ailesi evlerine ada yaptırıyor 

6 milyon sterlin değerindeki kır evlerine yapay göl inşaa ettirmek için komşuları ile uzun süren mücadeleyi kazanan David Beckham ve Victoria Beckham çifti, şimdi de mülklerine ada yaptırmaya karar verdi.

Haberler 26.11.2020 - 06:43

  • 1
    Dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alan David ve Victoria Beckham çifti hem konforları hem de isteklerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyor. Öyle ki Beckham çifti doğanın onlara vermediklerine de avuç dolusu para harcayarak sahip olmaya çalışıyor. Bunun son örneklerinden birini de şu sıralarda sergiliyor ünlü çift. David ve Victoria Beckham, Cotswolds'ta bulunan 6 milyon sterlin değerindeki kır evlerinin bahçesine bir göl yaptırıyor.
  • 2
    Beckham çifti, kent dışındaki Cotswolds'da bulunan kır evlerinin çevresi için yoğun bir faaliyete kalkıştı. Çift, eski bir ahır olan ve renove edilerek lüks bir eve dönüştürülen mülkün geniş bahçesine bir gölet yaptırma kararı aldı. Ancak komşularının karşı çıkması üzerine mahkemelik olan çift davayı kazandı. Ünlü çift şimdi böbrek şeklinde yapılacak olan bu gölete başka planlar eklendi.
  • 3
    Beckham çiftinin kır evlerinen bahçesine yapılacak göletin 102 metre genişliğinde ve 55.5 metre boyunda olması planlanıyor. Bunun üzerinde de 17'ye 8 metre boyutunda bir yapay ada da inşa edilecek.

  • 4
    Üstelik de geçen ay başlayan bu çalışmanın 2021 Şubat ayına kadar bitmesi gerekiyor. Bu bölgedeki kuşların yuvalanmaları açısından önemli. Eğer çalışmalar önümüzdeki yılın ikini ayına kadar bitirilemezse yeniden başlamak için altı ay beklemek zorunda kalınacak.
  • 5
    Çift daha önce de aynı mülke 24 saat görev yapılan bir güvenlik kulübesi ise yer altı tüneli ve şarap mahzeni ekletmişti.
  • 6
    David ve Victoria Beckham çiftinin sadece bu mülkü değil, hem İngiltere'de hem de ABD'de milyonlarca sterlin değerinde mülkü bulunuyor. Dört çocuklu ailenin merkez üssü Londra'da. Her biri milyonlarca sterlin değerinde olan bu evlerde hayatlarını geçiren aile sık sık da sosyal medya üzerinden evlerinde çekilen pozlarını paylaşıyor.

  • 7
    Çiftin bahçesine yapay göl inşa ettirdiği Cotswold'daki kır evi ahırdan bozma bir mülk. Ama tabii "ahırdan bozma" kısmı lafın gelişi. Çift burayı aldığında burası gerçekten de eski bir ahırdı. Fakat sonra yoğun bir renovasyon faaliyetinden sonra 9 odalı bir kır evine dönüştü. Aile, yeni yıl, doğum günü gibi kutlamaları genellikle bu evde yapıyor.

  • 8
    Kır evinin oturma odası güneşin ışıklarıyla yıkanıyor. Geniş camlı kapı ise önündeki geniş bahçeye açılıyor. Kır evinin iç kısmında büyük bir şömine ve tuğla duvarlar yer alıyor. Bahçe ise barbekü partileri için. Kır evinin çarpıcı özelliklerinden biri de bahçesinde inşa edilen Estonya saunası. Bunun hemen önünde de bir küçük havuz bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız