Cara Delevingne 50 bin takipçisini neden kaybetti?

Ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, geçtiğimiz günlerde 50 bin takipçisiyle birden yollarını ayırdı. Peki İngiliz model bu kadar masif takipçi kaybına nasıl uğradı? Aklınıza ilk gelen şey 'sahte takipçi' ihtimaliyse maalesef yanılıyorsunuz, altında çok daha hassas nedenler yatıyor.

Haberler 15.01.2019 - 13:03

  • 1
    Cara Delevingne'in 50 bin takipçisinden olmasının perde arkasında #metoo hareketiyle suçlanan R. Kelly ile ilgili yaptığı açıklamalar yer alıyor.

  • 2
    vogue.com.tr'den Zeyen Gür'ün haberine göre; R. Kelly'e yapılan cinsel istismar suçlamalarını konu alan Netflix Originals belgeseli Surviving R. Kelly'i izledikten sonra Instagram'ından şu açıklamayı yaptı:
  • 3
    "Surviving R. Kelly belgeselini dün akşam izledim, tüm bunların bu kadar uzun süredir devam ettiğine inanmakta güçlük çekiyorum. R. Kelly'nin tüm kurbanları ve o kurbanların aileleri için büyük üzüntü duyuyorum. Bu kişi sahip olduğu gücü kötüye kullanan bir predatör. Bana kalırsa Harvey Weinstein'dan çok daha acınası durumda. Amacım ikisini karşılaştırmak değil; sadece Harvey bunca zamandır yaptıklarının hesabını verirken, R. Kelly'nin özgür bir adam olmasına anlam veremiyorum"
  • 4
    Delevingne "R. Kelly'nin sesi bir meleğinkinden farksız olabilir, fakat bu onu melek yapmaz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

  • 5
    R. Kelly hakkında yaptığı cesur ve çarpıcı açıklamalardan sonra sosyal medyada takipçi kaybına uğrayan Cara Delevingne, arkasından şunları söyledi:
  • 6
    "Ne zaman gerçekçi konuşsam, inandığım bir konu hakkında yorum yapsam, insanlar hemen savunmaya geçiyor. İnsanları sorgulamaya yönelten paylaşımlar yapmak takipçi kaybetmenize neden oluyor" diyerek tepkisini ortaya koydu.
  • 7
    Cara Delevingne'in meydan okuyan paylaşımı 2 milyonun üzerinde beğeni aldı.Delevingne'le aynı safta yer alan ünlüler arasında John Legend, Chelsea Handler, Joan Smalls ve Amy Schumer gibi isimler var.
  • 8

    Feminist komedyen Amy Schumer de Cara Delevingne'in başına gelenler karşısında şunları söyledi: "Takipçi kaybetmek güzel şey! Ben de Trump'ı sevmediğimi söylediğimde epey bir takipçi kaybetmiştim. İyi kurtardık!"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız