Cemre Baysel: Sol Yanım'ın Biricik'i Dengesizliğin en güzel şekilde dengelenmiş hali

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Sol Yanım'ın bayrol oyuncularından Cemre Baysel hayat verdiği Biricik Ergün karakterini "Biraz çılgın. Hem deli bir kadın olup hem de aklı başında bir kadın olmasına şaşırıyorum. Dengesizliğin en güzel şekilde dengelenmiş hali" diye anlattı.

Haberler 26.11.2020 - 06:33

  • 1

    Cemre Baysel başrollerini; Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin ile paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ı ve hayat verdiği Biricik Ergün karakterini anlattı. 

    Sol Yanım projesine sizi çeken ne oldu?

    Kesinlikle genç ekip. Oyuncu kadrosu, reji ekibi, yapım ekibimizin enerjisi, projeye duydukları inanç ve heyecan benim Sol Yanım’a daha çok sarılmamı sağladı. Hikayeyi ve karakteri zaten sevmiştim. Bir de bu faktörler olduğunda; “Ben bu işte olmalıyım” dedim.

  • 2

    Karakterinizden bahseder misiniz?

    Bizim kız biraz çılgın. Hem deli bir kadın olup hem de aklı başında bir kadın olmasına şaşırıyorum. Dengesizliğin en güzel şekilde dengelenmiş hali Biricik.

  • 3

    Star TV seyircisini Sol Yanım’da neler bekliyor / neler izleyecek?


    Aşkın, entrikanın, dostlukların, dramın ve komedinin yanı sıra kadınların ne kadar zeki aynı zamanda ne kadar cesur olduklarını ve gerçek kadın gücünü göreceğiz. Seyircilerin aklına, kalbine dokunacak daha birçok şey...

  • 4

    Sol Yanım projesi ilan edildiğinden beri sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve merakla bekleniyor. Dizi severlerin bu ilgisine karşılık ne söylemek istersiniz?


    En az onlar kadar heyecanlı ve meraklıyım. Yanımızda olduklarını bilmek, heyecanımıza ortak olmaları, işe olan bağlılığımızı arttırıyor. Hepsi sol yanımızda (gülümsüyor). Sevgiyle sarılıyorum seven, ilgi gösteren herkese.

  • 5

    Sol Yanım deyimi sizin için ne ifade ediyor?

    Aklımızda olanın yanımızda olmaması. Yanımızda olmasa bile hep bizimle, yanı başımızda, sol yanımızda olması... Güzel kalpli ve merhametli her insanın yüreğinde kapladığı yer.

  • 6
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız