Corona virüs uyarılarına rağmen Beyaz Saray resepsiyonlardan vazgeçmiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde sağlık yetkilileri halktan Şükran Günü ve Noel gibi tatillerde geleneksel kutlamalarından fedakarlık etmelerini isterken, Beyaz Saray özel resepsiyonlarını yapmayı planlıyor. Son olarak First Lady Melania Trump, Beyaz Saray'ı Biden çiftine bırakmadan önce Noel ağacını son kez süslemek üzere resmi konuta törenle gelen ağacın önünde poz verdi.

Haberler 25.11.2020 - 08:29

  • 1

    Vaka sayının 12 milyonu geçtiği ülkede virüsün daha fazla yayılmasını önlemek için aile ziyareti için yolculuğa çıkılması veya kalabalık toplanmalar organize edilmemesi isteniyor.

    Melania Trump son kez Beyaz Saray'a Noel ağacının gelme töreninde / Tıkla Oku

  • 2
    Öte yandan Beyaz Saray Başkan Donald Trump ve eşi Melania'nın her yıl olduğu gibi Şükran Günü'nü Florida'da geçirmek yerine Washington'da kalacağını açıkladı. Fakat ABC kanalının eline geçirdiği bir davet mektubuna göre Melania Trump 30 Kasım'da bir resepsiyon verecek.
  • 3

    Euronews'in haberine göre; First Lady'nin sözcüsü Stephanie Grisham, Noel ve Hanukah kutlamaları içi Beyaz Saray'ın mümkün olan en güvenli ortamı sağlayacağını, konuk sayısının önceki yıllara göre az tutulacağını, maske takmanın zorunlu olacağını ve sosyal mesafenin korunmasının isteneceğini söyledi.

  • 4
    Sözcü yazılı açıklamasında, davetlilere ikram edilecek yemeklerin tek tek tabaklarda ve korumalı olarak sunulacağı, içeceklerin de kapalı olacağı vurgulandı.
  • 5
    Kamu sağlığının korunmasından sorumlu en üst düzey bürokrat olan Jerome Adams ise Şükran Günü öncesinde verdiği röportajda bu tür bayramların muhtemele bir "süper taşıyıcı" etkinliği olabileceği uyarısında bulunarak kutlamaların mümkün olduğunca az kişiyle ve açık havada yapılmasını istedi.
  • 6
    Adams bu tavsiyesinin Beyaz Saray için de geçerli olduğunu vurguladı.
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız