Damla Can'dan yarışma sonrası ilk paylaşım (Survivor'dan elenen yarışmacıların sosyal medya mesajları)

Survivor 2018'e Gönüllüler ve All Star takımlarından katılan yarışmacıların kimi sakatlık kimi ada konseyinde elendi. Survivor'a veda eden isimler sosyal medya hesaplarından eleme sonrası paylaşımlarda bulundu. Son olarak Kıbrıs'taki finallere kadar gitmeyi başaran ancak şampiyon olamayan Damla Can yarışma sonrası ilk paylaşımını yaptı. İşte Survivor'dan elenen yarışmacıların paylaşımları ve mesajları...

Haberler 04.07.2018 - 16:17

  • 1

    Damla Can

    Vee bir sezon daha bitti..
    İyi yada kötü, doğru yada yanlış ne olursa olsun tüm mücadelemi vermeye çalıştım... çok yorulduğum zamanlar oldu kötü anlar da yaşadım, ağladım, bazen kazandım bazen kaybettim, acı çekerek oyun oynadığım da oldu ama emin olun hiç bir zaman pes etmeyi düşünmedim! Önce kendime sonra size bir söz verdim bu yolun başında “HERŞEYE İNAT BENİMLE MİSİNİZ?” Diye.. anladım ki koşulsuz şartsız beni destekleyen kocaman bir ailem vardı arkamda size ne kadar teşekkür etsem azdır... Hiç keşkelerim olmadı ben neysem her zaman o oldum, her oyuna ilk gün ki heyecanımla, verdiğim sözlerle çıktım ama olmadı.. tabikide çok çok üzgünüm.. son 2 hafta kala sakatlanmam (her ne kadar bu durumu basite indirgeyen arkadaşlar da olsa!) beni bitirdi.. bu yüzden üzgünüm.. verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm..
    Ama yinede olsun hayat bir şekilde devam ediyor.. Anladım ki Survivor'ın bana kattığı en güzel şey kuşkusuz çok güzel dostluklar ve sizlersiniz. DCFC iyi ki varsınız
    Sizi çooookkk Seviyorummmm
    Tüm güzellikler sizlerin olsun

  • 2

    Survivor 2018'e All Star takımında "Hazır olun parkurun kraliçesi geliyor" sloganıyla katılan ve Adem Kılıççı son ikiye kalan Nagihan Karadere, Instagram hesabından kendisini destekleyen sevenlerine teşekkür etti.

    "Şuan tek mutluluğum kızıma kavuşmuş olmam. Survivor dünyanın en zor yarışması. Yarış parkurunun başına her geldiğimde Allah’ım beni utandırma kazanmama yardım et şampiyon olabileyim hayalimi gerçekleştirebileyim diye hep dua ettim ve bir kez daha kıbrıs finaline kadar sizlerin destekleriyle geldim. Maalesef hayalimi yaşayamadım. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Beni seven destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden bin kere razı olsun. Hakkınızı helal edin ne olur. Sizleri çok seviyorum"

  • 3
    Tüm Survivor boyunca yanımda olan, beni kollayan ve desteklerini benden esirgemeyen dostum sana çok teşekkür ederim hakkını asla ödeyemem iyi ki varsın.
  • 4
    Murat Ceylan

    "Beni o kadar guzel bir sekilde karsıladınız ki... Duygularımı nasıl ifade etmeliyim size ne soylemeliyim bilemiyorum... Sanki bir cumle daha kursam, kuramadıgım diger cumlelere haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum kendimi. Tek soyleyebilecegim sey hic birimizin hayatı mukemmel degil biliyorum ancak bu sevginin karsılıklı oldugu gercegi hayatımın en mükemmel anı oldu benim icin... Koca bir sezon yuregi benimle atan her kalbe sonsuz tesekkur ederim. İyi ki varsınız! Survivor da oldugu gibi muzik hayatımda da benimle aynı inancla ve baglılıkla olmanız dilegiyle. Sizleri cok seviyorum."
  • 5
    Hakan Hatipoğlu

    "Gece çekimi"
  • 6
    İlk bebeğine hamile olan Gizem Hatipoğlu, Survivor’dan elenen eşi Hakan Hatipoğlu’na destek mesajı yazdı, “Aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor” dedi.

    Gizem Hatipoğlu, yarışma programı Survivor’a veda eden eşi Hakan Hatipoğlu’na destek oldu. Henüz Dominik’ten dönmeyen eşine Instagram’dan mesaj yazan Gizem Hatipoğlu, şunları söyledi: "Veda zamanı... Aslında kavuşma zamanı. Sen hep ayrılıklar güzeldir eğer kavuşmalar bir fazlaysa derdin. Survivor’a giderken seni yalnız bırakmak istemiyorum demiştin. Bırakmamışsın da...☺Gönül isterdi ki Hako’m Kıbrıs’a gidenlerden olmanı ama nasip buraya kadarmış. En önemlisi çok şükür ki sağlıkla tamamladın bu zorlu mücadeleyi. 5 aydır hergün ayrı bir heyecan yaşattın bize. Seninle sevindik seninle ağladık. İstanbul ödülü’nde 7 yıllık evliliğimizin meyvesi kızımızı babasına müjdelemek var ya, işte o en anlamlısıydı benim için. Senin haberi aldığında ilk sevincini hayatım boyunca unutamayacağım. İyi ki tekrar katılmışsın Survivor’a. İyi ki... Konseydeki son konusmanda da vicdanınla, insanlığınla, yine bizi duygulandırdın. Sen hem iyi bir insansın hem de iyi bir Survivor. Şimdi de çok iyi bir baba olacaksın buna eminim. Sevenlerin, dostların, tüm destekçilerin, ailen olarak heyecanla bekliyoruz seni. Gönlümüzün şampiyonu şimdi yuvana dönme zamanı... Gel hadi, kızımla, ailenle seni heyecanla bekliyor olacağız havaalanında... Ve şunu bil ki aşkım, aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor.
  • 7

    Sema Aydemir

    "Ve sahne kapanır.....kalan herkese başarılar...benim yolum bukadarmış, kalan arkadaslarımın yolu açık olsun.Her akşam bizi izleyip, heyecanlanan herkese çok teşekkür ederim.Belki göremedim ama her zaman hissettim yanlız olmadığımı...."

  • 8

    Ümit Karan

    Geçtiğimiz hafta 'Survivor 2018' yarışmasına veda eden eski futbolcu Ümit Karan, önceki gün İstanbul'a geldi. Karan, yarışmadan elendikten sonra, uçaktan iner inmez kuaföre koştu.

    'BURAYA KADARMIŞ'
    Tıraş olan eski futbolcu, ünlüler takımında mücadele ettiği Survivor 2018 hakkında, “Dört ay boyunca iyi mücadele oldu ama olmadı, buraya kadarmış” şeklinde yorum yaptı.

  • 9
    İstanbul’u çok özlediğini belirten Ümit Karan, “Türk yemekleri burnumda tüttü” dedi.

  • 10
    Ümit Karan'ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.
  • 11
    Gizem Kurtulan
  • 12
    Yiğit Marcus Aral (Miami)
  • 13
    Cumali Akgül

    "İstanbul yolculuğu"
  • 14
    Sahra Işık

    "Ben deldim.İyi kalplilerim benim Sakın üzülmeyin ben mutluyum. Herşey olacağına varır bu hayatta..Konuşacak çok şey var ama biraz zaman verin bana"
  • 15
    Nihat Doğan

    "Abi deyipte gözümde abideleşen dostluğuyla her zaman yanımda olup bana güç veren can abim benim.. her daim beraberiz."
  • 16
    Ramazan Kalyoncu

    "Bazen hayaller yarım kalıyor işte keşkeler belkilerle dolu. Vedalar buruk oluyor yürek yakıyor ve kan ağlatıyor size. Hayal kırıklıkları oluyor sonra gözünün gördüğünün ardı olabiliyor. Ama inandıkların var ailen, arkadaşların, sevdiklerin ve varlığını bildiğin hissettiğin sevenlerin. Pek tabi minnet duydukların seni bu yola teşvik eden, sana inanan, yol açan ve yeşertenler. Varlıklarına şükrettiklerim .Yolum çok kısa sürdü evet, nasip diyorum elimden birsey gelmiyor ne yazikki. Ama geriye baktığımda veremeyeceğim hiçbir hesap yok. Duygularımla, çizgimi bozmadan, yüreğimle gittim layıkıyla performans göstermeye azmettim. Ben inandım istedim ama hayallerim yarım kaldı. Insaallah bu buruk vedamin telafisini yaparım sizlere ne diyeyim hakkınızı helâl edin üzdüysem sizi. Bazen ettiğiniz dualar kabul olmaz çünkü daha güzeli sizi bekler olurmuş bu temenniyle bu bitiş bir başlangıç olsun dilerim.Beraber bulunmaktan onur duyduğum Acun Bey ve müthiş ekibine tüm şükranlarımı, hayallerine ulaşmasını istediğim arkadaşlarıma ve bütün destek veren tüm sevenlerime yürekten minnet duyuyorum. Sağlıcakla kalın"
  • 17
    Nevin Yanıt

    "1 ay sonra yeniden Doğum günü kutlaması"
  • 18
    Emre Durak

    "Sevgilimle kestirdim biraz"
  • 19
    İpek Yaşar

    "Performansla ilgili yorumlarınızın hepsine eyvallah, benden beklentileri kafamda çok büyütüp hergün kendimi yedim,dahada düştüm. Ama sağlığıma,burnumun kırılmasına yaptıgınız yorumlar,hayretle okudum..’oh olsun’ , ‘az bile olmuş’ ,’burnu çirkindi zaten’ ‘beter ol’... sizin kardesiniz,annenız,cocugunuz, saçının teline zarar gelse dünyaları yakacagınız insanlar yok mu? Neden bukadar kötü yorum,neden bu kin?boynumun kırılmasını mı bekliyordunuz?Çok üzgünüm.. Benımle acımı kat kat yasayan iyi dileklerde bulunan tanımadıgım bir çok insan var Allah hepinizden razı olsun,geri kalanında canı sagolsun.."
  • 20
    Funda Alkayış

    "Karşılıksız sevip destekleyen herkesten Allah razı olsun"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız