Dilan Çiçek Deniz: Bensu'yla benziyoruz

Çukur dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, yakın dostu ve meslektaşı Bensu Soral için, "Aslında yan yana geldiğimizde çok benzemiyoruz ama bazı açılardan biz de birbirimizi görüp 'Aaa burada sana benzemişim' diyoruz" dedi.

Haberler 22.10.2017 - 13:38

  • 1
    Son olarak Bodrum Masalı'nda rol alan ve Pazartesi günü başlayacak olan Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz Habertürk'e konuştu. Deniz, "Bensu Soral’la ikinizi çok benzetiyorlar. Sence benziyor musunuz?" sorusunu, "Aslında yan yana geldiğimizde çok benzemiyoruz ama bazı açılardan biz de birbirimizi görüp 'Aaa burada sana benzemişim' diyoruz. Hatta bir gün Bensu’yla dışarıda oturuyoruz, yanımıza biri geldi. 'Fotoğraf çektirebilir miyiz? Bu arada hanginiz küçüktünüz?' dedi" ifadelerini kullanarak yanıtladı.
  • 2
    Türkiye ikinci güzeli seçildin. Yarışmaya girmeye nasıl karar verdin?

    "13 yaşımdayken oyuncu olmak için ajansa kaydolmuştum. Boyum çok uzun olduğu için beni direkt podyuma attılar. Bence her genç kızın hayalidir Türkiye’de güzel kategorisine girebilmek. Çok gurur verici bir olay. Bana farklı bir kapı açacağını da düşündüm. Oyunculuk sektörüne girişim de aslında bu sayede oldu."
  • 3
    Oyuncu olmak çocukluk hayalin miydi?

    "Evet, 7 yaşındayken annem bana Anton Çehov’un ‘Sevgili Doktor’ oyununu çalıştırıyordu. Bütün repliklerini ezberlemiştim. 14 yaşımdayken İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın sınavlarını kazandım ve 3 sene orada tiyatro okudum. Maceram böylece başladı."
  • 4
    7 yaşında bütün oyunun repliklerini ezberlemen enteresan.

    "İngilizce’yi de 7 yaşında dizi izleyerek kendi kendime öğrendim. ‘The Simpsons’la başladım. Her söylediklerini tekrar ediyordum. Amerikan aksanım oldu. Şimdi kendi kendime İspanyolca öğreniyorum."
  • 5
    Çukur'da hangi roldesin?

    "Canlandırdığım Sena karakteri çok güçlü bir kadın. Ondan öğreneceğim çok şey var. (Gülüyor) Ben de Sena’ya bir şeyler öğretmeye çalışıyorum. Birkaç okula gitmiş ve yarım bırakmış. Oradan oraya savruluyor. Ne istediğini bulmaya çalışıyor. Yamaç’la biraz kendisini bulduğunu söyleyebilirim."
  • 6
    Şiir yazdığını duydum. Doğru mu?

    "Evet, 15 yaşımda bir şiir kitabı çıkardım. 9-11 yaşları arasında yazmıştım. Şimdi ikinci kitabımın hazırlığındayım. Deneme tarzında olacak."
  • 7
    Yazın Los Angeles’taydın. Neler yaptın orada?

    "Çalışmanın ve kendini geliştirmenin sihrine çok inanıyorum. Uzun süredir Amerika’yı araştırıyordum, yaz okuluna başvurup kabul edildim. Orada ruhum sanata doydu. Oyunlar, müzikaller oynadık. ‘Dolores’ diye bir oyun vardı."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız