Erkan Petekkaya yeni projesi Sana Söz'ü anlattı: Toplumun içinden çıkan gerçek hikayeler

Kariyerinde ilk kez bir polisi canladıran usta oyuncu Erkan Petekkaya partneri Nehir Erdoğan ile iyi bir ikili olduklarını belirtirken karakterine polis arkadaşlarından aldığı fikirlerle hazırlandığını söyledi. Petekkaya gerçek hikayelerden esinlenerek oluşturulan olayların seyirciyi içine çekeceğini söylüyor: “Öncelikle hikayesi çok gerçek geldi bana. Toplumun içinden çıkan gerçeklerden oluşturulmuş, güçlü senaryosu okur okumaz etkiledi beni. İzleyiciyi toplumumuzun içinden çıkan gerçek hikayeler bekliyor"

Haberler 02.11.2021 - 11:00

  • 1

    Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’, ilk bölümüyle bugün izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. “Sana Söz”ün başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, projenin merak edilenlerini paylaştı.

     

     

  • 2

    Senaryodan çok etkilendiğini belirten Petekkaya gerçek hikayelerden esinlenerek oluşturulan olayların seyirciyi içine çekeceğini söylüyor; “Öncelikle hikayesi çok gerçek geldi bana. Toplumun içinden çıkan gerçeklerden oluşturulmuş, güçlü senaryosu okur okumaz etkiledi beni. İzleyiciyi toplumumuzun içinden çıkan gerçek hikayeler bekliyor. Bu hikayeler, bizi derinden sarsacak. Ve öyle durumlarda neler yapmamız gerektiğini de bize öğreterek ekran  başındakileri içine çekecektir.”

     

  • 3

    Kariyerinde ilk kez bir polisi canlandıran ve bunun için polis arkadaşlarıyla konuşup fikir alış verişinde bulunan usta isim, Cinayet Büro Amiri Ömer’i 3 kelime ile şöyle özetliyor: “Merhametli, cesur ve delidolu.”

     

  • 4

    İlk kez Sana Söz’de  bir araya geldiği partneri Nehir Erdoğan için ise şunları söyledi: Nehir de harika bir partner, çok delidolu o da. Kalbi temiz ve çok çalışkan. Çok neşeli bu nedenle çok keyifli onunla çalışmak.”

  • 5

    Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor.

    Sürükleyici hikayesi ve güçlü isimleri ile Sana Söz bu akşam Star’da başlıyor.

    YENİ DİZİ SANA SÖZ'DEN İKİNCİ TANITIM
    (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız