George Clooney: Trump, başkan seçilmeden önce kız peşinde koşan bir dangalaktı

The Tender Bar filmi için İngiltere'de olan George Clooney, kırmızı halıda zor anlar yaşayan eşinin yardımına yetişti. Yeni projesi hakkında röportaj veren Hollywood yıldızı, eski ABD Başkanı Donald Trump için "Dangalağın tekiydi. Kızların peşinden koşan bir adamdı" dedi. 

Haberler 12.10.2021 - 07:54

  • 1
    Londra Film Festivali'nde gösterilen yeni filmi The Tender Bar'ın tanıtımını yapmak için İngiltere'de bulunan George Clooney, BBC'den Andrew Marr'ın sorularını yanıtladı. Marr'ın, Joe Biden'ın anket sonuçlarına değinerek sorduğu sorulara Clooney, sunucunun ABD'de devlet başkanlığına yeniden aday olma niyetini açıklayabileceğini hissettiğini belirttiği için Donald Trump'a da kısaca değindi.
  • 2
    Demokrat Parti'ye yakınlığı ile bilinen ABD'li aktör, Trump'ın bir daha seçilmemesini umduğunu belirterek, "Başkan olmadan önce kızların peşinden koşan bir dangalaktı" ifadelerini kullandı.

  • 3
    Başkan seçilmeden önce bir emlak patronu olduğu dönemde Trump'la çeşitli partilerde karşılaştığını söyleyen Clooney, Cumhuriyetçi lider hakkında olumlu bir tablo çizmedi. Ünlü aktör, “Çok komik çünkü o tam bir dangalaktı. Onu başkan olmadan önce tanıyordum, sadece kız peşinde koşan bir adamdı. Ne zaman karşılaşsak gelip beğendiği bir kişiyi göstererek 'Bu kızın adı ne?' diye sorardı" dedi.

  • 4
    Trump'ın 2024 yılında bir daha aday olmaya çalışabileceğini de söyleyen Clooney, ABD halkının bu kez aynı 'hatayı' yapmayacağını umduğunu dile getirdi.

  • 5
    Röportajın başka bir yerinde ise Clooney, yaşı nedeniyle siyasete girmeyi düşünmediğini açıkladı ve karısı Amal Clooney'e geri kalan yıllarında hayatlarını dolu dolu yaşamaları gerektiğini söyledi.


  • 6
    60 yaşındaki oyuncu filminin tanıtımına eşi Amal Clooney ile katıldı. Çift, kırmızı halıda romantik pozlar verdiği sırada, payetli elbisesinin kuyruğu ayakkabısının topuğuna sıkışan Amal Clooney zor anlar yaşadı.
  • 7
    O sırada George Clooney’nin eşine yardım ederek yürümesine yardımcı olması objektife yansıdı.
  • 8
    2014’te evlenen ve ikizleri olan George ile Amal Clooney, Hollywood’un en güçlü çiftleri arasında gösteriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız