Hadise: Evlatlık edinebilirim

Mülteci çocuklar için düzenlenen etkinlikte sahne alan Hadise, evlatlık edinme konusuna sıcak baktığını belirterek, “Annem ve babam da destek verecektir” dedi.

Haberler 21.11.2017 - 09:43

  • 1
    Türkiye Milli Pediatri Derneği, Antalya’da Mülteci Çocukların Güncel Sorunları adlı bir kongreye imza attı. Hadise, yerli ve yabancı çok sayıda akademisyenin mülteci çocukların sorunlarını tartıştığı çalıştayın son gününde konser verdi.
  • 2
    Konser öncesi basının karşısına çıkan 32 yaşındaki şarkıcı, “Mülteci çocuklar konusunda ülke olarak hepimizi bazı görevler bekliyor. Onlara kollarımızı açıp, sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.
  • 3
    “Yıllardır mültecilerle ilgili çalışmalar yapan Angelina Jolie ile ortak bir proje yürütür müydünüz?” sorusuna “Böyle bir projede elbette seve seve yer alırım. Çocuklar konusunda bugüne kadar bana iletilmiş projelerin tamamına ‘evet’ dedim" diyerek yanıt verdi.
  • 4
    Bir çocuğu evlatlık edinme konusuna sıcak baktığını da söyleyen Hadise, “Annem ve babam da bana bu konuda mutlaka destek verecektir. Hatta bir değil birkaç tane evlat edinebilirim” ifadelerini kullandı.
  • 5
    Dolu dolu bir çocukluk yaşadığını anlatan Hadise, “Biz dört kardeşiz. Bu yüzden kocaman aile fikrini seviyorum. Normalde de 5-6 çocuğum olsun isterim. Bunu kalpten söylüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız