Haftalık burç yorumları (12-18 Kasım 2018 astroloji)

Kasım ayının son derece hareketli bir ay olacağından daha önce bahsetmiştim. Neredeyse gezegen değiştirmeyen gezegen yok gibi. Bu haftanın değişimleri Merkür, Venüs ve Mars’tan gelecek… AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler ntv.com.tr 11.11.2018 - 09:35

  • 1

    Herkesin korkulu rüyası, Merkür Retro’su 17 Kasım’da başlıyor. Panik olacak bir durum yok…Geçmişteki yanlışlarımızı düzeltmek, hatta geri kazanmak için belki de hayatın sunduğu önemli fırsatlardan biri olarak görmek iyi olabilir. Eski sevgililer dönebilir, eski anlaşmalar tekrarlanabilir, tamir edilmesi gereken yeni aksaklıklar oluşabilir. Aklımızla karar vermemiz konularda acele etmemiz gereken önemli anlaşmaları Retro sonuna bırakmamızın tavsiye edildiği bir döneme başlıyoruz. 6 Aralık’ta Merkür Retro tamamlanacak…

    Bu haftanın önemli bir haberi de Venüs’ten…Venüs, 15 Kasım’da Retro hareketini tamamlayacak. İkili ilişkiler, estetik ve sanat konularında zihnimizi fazlası ile meşgul eden, normalden farklı seyreden konular düzene girecek. Daha tanıdık enerjiler altında olacağız. Venüs Akrep burcunda Retro hareketine başlamış, geçen hafta Terazi burcuna kadar gerilemişti. Retro sonunda Terazi burcundan düz hareketine geçecek.

    Mars da bu hafta uzun bir süredir seyahat ettiği Kova burcundan ayrılarak, Balık burcuna geçiş yapacak. Mars, Balık burcunda yücelmez yani enerjisini tam olarak aktaramaz. Mars, daha maskülen, hareketli, fevri hatta belki biraz asabi davranışlar sergileyen Koç ve Akrep burçlarının yönetici gezegenidir. Balık burcu ise son derece duygusal, naif, hayatın akışına kendini bırakabilen hatta etrafındaki olaylara çok da itiraz etmeyen bir burçtur. Mars Balık burcuna geçtiğinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, biraz daha akışta kalmayı başarabiliriz.

    Sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir hafta dilerim.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, kasım ayında, maddi konularda ailenizden alacağınız destek ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konusu varsa, çözüme ulaşabilir veya yeni süreç başlayabilir. Ödemeniz gereken borçlarınız ile ilgili alabileceğiniz destek örneklerden bir tanesi...

    Bu hafta, Koç burcunun yönetici gezegeni olan Mars'ın Balık burcuna geçmesi ile kendinizi hayat enerjinizi sorgularken bulabilirsiniz.

    İlişkiniz, evliliğiniz veya varsa ortaklığınız hakkında geçmişte bir konuyu tekrar gündeme getirip, çözüm bulma ihtiyacında olabilirsiniz. Venüs’ün karşı burcunuzdaki geri hareketini tamamlaması sizin de ilişkiler konusunda biraz daha rahat etmenizi sağlayacaktır.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte, günlük rutinlerinizde değişiklikler yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Sorumluluklarınızda farklılıklar olmaya başlamış olabilir. 

    Güneş halen Akrep burcunda ilerlerken size de ilişkiniz ile ilgili yeni gelişmeler getiriyor olabilir.

    Merkür’ün Retro hareketi ile özellikle ailenizle paylaşmanız gereken miras konuları veya ortak ödemelerle ilgili, geçmişte yaşanmış konular tekrar gündeminiz olabilir. Retro dönemlerinin de amacı zaten tam olarak budur; geçmişte konuşulmuş ama çözüme ulaşmamış konuları çözüme ulaştırmak.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, bu hafta eski ilişkileriniz tekrar gündeminize gelebilir. Özellikle tam olarak kapamadığınızı hissettiğiniz ilişkileriniz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Tam karşıt burcunuzda Merkür’ün Retro hareketine başlaması ile hızlı ve düşünmeden karar alıp ilerlemek motivasyonunda olabilirsiniz. Etraflıca düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim.

    Geçen hafta yaşanan Yeni Ay’da önemli etki alacak burçlardan biriydiniz. Uzun süredir devam eden koşuşturmalı hayat temponuz zaman içerisinde biraz rahatlayacaktır.

    Güneş bir dönem sonra sizin tam karşınız olan Yay burcuna geçeceği için, her ne kadar doğum gününüzden uzakta olsanız, gökyüzünde olan olaylar sizi de yakından etkilemeye başladı.
  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, geçtiğimiz yaz döneminde hayatınızda verdiğiniz önemli kararların devamı önümüzdeki iki yıl boyunca gelmeye devam edecek. Hayatınız tam da istediğiniz yöne doğru evrilecek, değişecek…Bu geçirdiğimiz dönem de bunun hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz. Kuzey Ay Düğümü sizin burcunuza geçti, en iyi bildiğiniz reflekslerden biri olarak duygularınızı hareketlerin temelinize alarak, hayatın sizin için hazırladığı yeni senaryoyu deneyimlemeye yakında başlayacaksınız. Değişime hazır olun…

    İlk değişimi, aşk hayatında yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Geçen hafta ki Yeni Ay ile aşk konusunda yeni bir hareketlilik olabilir…Zaten aşkı bulduysanız, çocuklarınız ile ilgili yeni bir dönem başlayabilir.

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, sizin için etkili değişikliklerin olduğu 2 yıllık bir süreçten çıktınız. Hayatınız belki de hiç tahmin etmediğiniz biçimde yeniden şekillenmiş olabilir. Bu dönemde de özellikle ailevi konularda meşguliyetleriniz artmış olabilir. Bu hafta Merkü’ün Retro hareketine geçmesi ile, daha önce aile meclisinde veya aşk hayatınızda yaşanmış konular tekrar gündeme gelebilir. Bu sefer kesin çözümlere ulaşmadan tartışmaların üstünü örtmemenizi tavsiye derim.

    Önümüzdeki bir yıl boyunca çocuklarınız, aşk hayatınız ve hayattan aldığınız keyif konusunda çok şanslı bir dönem yaşayabilirsiniz.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçtiğimiz hafta yaşanan Yeni ay ile birlikte kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız ve iletişim konularında önemli kararlar almış olabilirsiniz. İletişim sıklığınız değişime gebe olabilir.

    Yönetici gezegeniniz Merkür’ün bu hafta Retro hareketine başlaması ile birlikte, aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda, tam olarak çözüme kavuşmamış tartışmalar tekrar gündem olabilir.

    İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınız hakkındaki gelişmelerde hayatı akışa bırakmak bu dönem içerisinde sizin için biraz daha kolay olabilir. Duygularınız hızlı değişkenlik gösterebilir.

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, Güneş komşunuz Akrep burcuna geçti ama geçen hafta sizin için yine önemli bir hareket olmuş; 1 Kasım’da, Venüs Retro hareketini yaparken, sizin burcunuza bir süreliğine geri dönmüştü. Bu hafta bu Retro hareketi sonlanıyor ve yine sizin burcunuzdan normal hareketine devam ediyor. Bu süreç içerisinde, ilişkinizde yanlış giden konuları anlama şansı yakalamış, eski ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşamış olabilirsiniz. Estetik konularında kararlar almış hatta belki müdahaleler yaşamış olabilirsiniz. Yönetici gezegeninizin düz hareketine başlaması ile artık siz de biraz daha rahat hareket edebileceksiniz.

    Geçen hafta para evinizde bir Yeni Ay oldu…Para kazanma yöntemleriniz veya motivasyonunuz ile ilgili yeni bir süreç başlamış olabilir.

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, sizin döneminizi yaşamaya devam ediyoruz, Güneş halen sizin üzerinizde parlıyor...Hayatınızın bütünü için aslında yeni bir dönem açıyor, önümüzdeki bir yıl boyunca sizin için kritik olabilecek konular şekilleniyor olabilir. Geçen haftaki Yeni Ay bu konuların neler olacağını tahmin etmeniz için önemli ipuçları veriyor olmalı.

    Jüpiter para evinize geçti ki bu hem harcamalarınızda hem de gelirlerinizde önemli bolluk, bereket sağlayabilir. Tabii dikkatli olmanızda fayda var, gelirleriniz artacak diye beklerken, harcamalarınızda bu artış olabilir.

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, Astrolojide etkisinin en pozitif olduğu düşünülen gezegen Jüpiter’dir. Şans, bolluk, bereket getirir. Kişiyi geliştirir, sanki gökyüzü koruması altına alır. Jüpiter Yay burcuna geçti…Yani 12 ay boyunca gökyüzü koruması altındasınız. Tabii, Yay burcunun yönetici gezegeni de olduğu için, bu etki sizin için çok yoğun olacaktır. Özetle, önümüzdeki 12 ay boyunca “Şanslısınız”…Tadını çıkarın.

    Geçen hafta gerçekleşen Yeni Ay’da, sizi kaygılandıran ve endişelendiren konulara farklı bir düzlemden bakmaya başlamış, kaygılarınızdan uzaklaştığınızı hissetmeye başlamış olabilirsiniz.

    İş hayatınızdaki özellikle ikili ilişkileriniz veya yaratıcılığınız konusunda son 1 aydır yaşadıklarınızı tekrar yorumlayıp bir daha gündem yapmamak üzere kafanızdan silebilirsiniz.

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, önümüzdeki yıl yaşanacak tutulmalarda başroldesiniz, bu sebepler Yengeçler gibi hayatınızın değişim sürecine hazır olmanızda fayda var. Zaten son bir yıldır Satürn’ün güçlü terbiyesi altındasınız, önümüzdeki yıl da tutulmalar ile bu sürecin meyvalarını alacağınızı temenni ediyorum. İlişkiniz, evliliğiniz, ortaklığınız temel gündem konularınız arasında olacaktır.  

    Kuzey Ay Düğümünün sizin zıttınız olan Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, siz de özellikle ikili ilişkileriniz konusunda kontrolünüz dışında gerçekleşecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, geçen hafta gerçekleşen Yeni Ay sizin iş hayatınız ile ilgili konuları kapsamış olmalı. İş hayatınızdaki herhangi bir konuda değişiklik, yenilik yaşayabilirsiniz. Aktif bir iş hayatınız yoksa, toplum içerisindeki yeriniz olarak görebilirsiniz bu yeniliği. Bir dönemi kapatıp, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. İş hayatınız ve toplum önünde olduğunuz konumunuz ile ilgili şans yanınızda olacak. Güzel gelişmeler hatta genişlemeler sizi bekliyor.  

    Hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili enerjiniz duygularınıza göre değişkenlik gösterebilir. Duygularınızda hızlı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

    Zorlu 2 yılın ardından, biraz eğlenmek ve hayatın keyfini deneyimlemek konusunda gökyüzü yanınızda olmaya başlayacak…Özellikle değişik ortamlardan tanışacağınız yeni arkadaş çevreniz ile hayattan aldığınız keyif artış gösterecektir.

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, Mars’ın sizin burcunuza geçmesi ile birlikte kendinizi biraz daha yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek konusunda istekli ve enerji dolu hissedebilirsiniz. Tabii duygusal olarak inişli, çıkışlı bir dönemde sizi bekliyor olabilir.

    Geçen yıl iş hayatınız ve kalabalık cemiyetler içerisindeki durumunuz sizi biraz yıpratmış olabilir. Bu yıl bunları geri kazanma hatta çok daha şanslı bir döneme başlama vakti geldi diyebiliriz. Bereket bu konularda uzun bir dönem yanınızda olacak.

    Aileniz ile tartıştığınız ve çözüm bulmak istediğiniz miras, ödeme gibi konularda bu hafta geçmişten gelen tartışmalar yerini anlaşma ve uzlaşmaya bırakabilir.

    Geçen hafta yaşanan Yeni Ay sizin büyük hayat planlarınızda değişiklik yapmanıza sebep olmuş olabilir. Yine bu hafta yengeç burcuna geçecek olan Kuzey Ay düğümü, çocuklarınız ve/veya aşk hayatınız hakkında sizin kontrolünüz dışında yaşayabileceğiniz gelişmeler getirecektir. 2019 yılında yaşanacak tutulmalarla birlikte, arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız, hayattan aldığınız keyif konusunda hayatınızı baştan planlamanız çok yüksek ihtimal.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız