Haftalık burç yorumları (14-20 Ocak 2019)

2019’a etkili gökyüzü hareketleri ile başladık. Geçen haftalarda yaşadığımız Güneş Tutulması'nın ardından, bu hafta 21 Ocak Pazartesi yaşanacak “Süper, Kanlı, Kurt, Tam Ay Tutulmasının” etkisine girdik bile. 21 Ocak Pazartesi İstanbul saati ile sabah 6:34’te Dünya’nın gölgesi Ay’ın üzerine düşmeye başlayacak. 7:41’de Tam Tutulma başlayacak ve 8:43’e kadar devam edecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 13.01.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 13.01.2019 - 10:21

  • 1

    Tam Ay tutulması, 0°Aslan ve 0° Kova aksında meydana gelecek. Dolunaylar, Ay ve Güneş’in konumları itibari ile duygularımız ve mantığımız arasında sıkışmış gibi hissettiğimiz, çoğu zaman duygularımızın yönetimini tam olarak mantığımızla yapamadığımız, çoğunlukla biraz gergin davranışlar sergilediğimiz dönemler olarak kabul edilir. Kapanışları, hayatımızdan çıkarmak istediğimiz konuları net olarak anlamamızı sağlayan dönemlerdir. Tam Ay Tutulması ile ilgili detaylı yazımı www.ntv.com.tr linkinden okuyabilirsiniz.

    Herkese harika başlangıçlarla dolu bir hafta dilerim…

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, sizin için bu tutulmanın ana konuları arkadaşlarınız ve aşk…”Çok yakın arkadaşız” derken aslında aşık olduğunuzu anlayabilirsiniz, duygularınızda değişimler, yenilikler fark edebilirsiniz. Unutmayın ki, gökyüzü 180 derece çalışır, yani “Aşığız” dediğiniz kişi ile aslında arkadaş olduğunuzu da anlayabilirsiniz… Örnekleri arttırabiliriz ama hayatın tama olarak neler getireceğini bilemeyiz. Platonik ilişkileriniz de bu tutulmada önemli bir gündem maddeniz olabilir. Tutulma anında yönetici gezegeniniz Mars’ın, Satürn ile yaptığı zorlayıcı açı, siz harekete geçmek isteseniz de, sizi engelleyen bir şeylerin olduğunu fark etmenizi sağlayabilir. İstediğiniz konularda “Harekete geçmek mi? Geçmemek mi?”  ikileminde kalabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuz da gündem teşkil edebilir.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, büyük hayat planlarınızı sorguladığınız bir dönemde iken, bu hafta yaşanacak Tam Ay tutulması ve Dolunay ile birlikte iş hayatınız, yuvanız ve eviniz ile ilgili konuları da gündeminize almaya başlayabilirsiniz. Aile içinde, yuvanızda egonuzun etkisi ile kendinizi biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Herhangi bir aksiyon almadan önce bu dönemin geçmesini beklemenizi tavsiye ederim. Özellikle duygularımız ve mantığımız arasında sıkışmamıza sebebiyet veren bu enerjiler geçtikten sonra daha doğru kararlar vereceğiniz aşikar.  Aktif olarak iş hayatınız varsa, ekip arkadaşlarınız ile birlikte, yaratıcı projelere imza atabilirsiniz.

    Kaygı ve korkularınız hakkında harekete geçmek isterken daha önceden yaşadığınız dersler sizi engelleyebilir.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, etkisi altına girdiğimiz Ay Tutulması ile birlikte eğitim hayatınız, öğrenmek istediğiniz hobileriniz veya hayat hedefleriniz günlük gündem maddeleriniz arasına girmiş olabilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz seyahate çıkabilir, ilgi duyduğunuz ve öğrenmek istediğiniz konular ile ilgili harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda farklı şehirlerde/ülkelerde bağlantılar kurmak istiyorsanız veya yurt dışına çalışmaya/okumaya gitmek istiyorsanız tam zamanı. Bu dönemde yoğun bir iletişim trafiği de sizi bekliyor. İkizlerin en sevdiği konuların başında iletişim geldiğine göre bu dönemin sizi çok mutlu etmesini diliyorum. Sizin için işlevi olmayan iletişim kanallarını kapatıp, yenilerine yer vermeniz doğru olacaktır.

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, önümüzdeki 2 yıl boyunca yaşanacak güneş ve ay tutulmalarında başrol oyuncusu sizin olacağınızı yazıp duruyorum. Nitekim yaklaşan Tam Ay tutulmasında çok kuvvetli etki alacak burçlardan biri de sizsiniz. Tutulma anının yükseleni Oğlak-Yengeç aksı olduğundan sizin de ilişkileriniz ile ilgili önemli kararları alacağınız bir dönemdesiniz. Geçen haftalarda yaşanan Güneş tutulması ile birlikte verdiğiniz ilişki kararlarını sorgulayabilir, aklınızla onaylayamadığınız ancak duygularınızla kendinizi ikna etmeye çalıştığınız ikili ilişkilerinize farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Dolunaylar kritik kararları alma ve hatta kapanış dönemlerini ifade eder. Siz de bu haftalarda sıkışmış hissettiğiniz ilişkilerinizi sonlandırma konusunda ve tabii yeniliklere yer açma konusunda daha kararlı olabilirsiniz. Maddi konulara yaklaşımınız, hem kendi emeklerinizle kazandıklarınız hem de ailenizden beklediğiniz destek ile ilgili de durumlar oluşabilir…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, son 2,5 yıldır, gökyüzü olaylarının başrolünde siz vardınız. Geçmişe dönüp baktığınızda hayatınızın sizi ilgilendiren konularında ciddi farklılıklar yaşadığınızı göreceksiniz. İşiniz, görünüşünüz, ilişkiniz hatta belki hayata bakış açınız büyük değişimler yaşadı…Tabii değişim insanoğlu için çoğu zaman istenmeyen hatta zor kabul edilen bir olgu olduğundan artık yaşadıklarınızı sindirme ve geldiğiniz durumun üzerinde hayatınızı inşa etme isteği içinde olmanız çok normal. Yaşayacağımız Tam Ay Tutulması, sizin üzerinizde gerçekleşecek Tutulma serisinin sonuncusu. Uzun bir süre hayatınızı inşa etmek için vaktiniz olacak. Sadece yükselen veya Güneş burcu değil Ay burcu Aslan olanlar için de önemli bir Tutulma enerjisi altındayız. Duygularınız, hayatınızın gidişatı ile ilgili kritik bir dönemeçtesiniz. Hayattan aldığınız keyif, kaygılarınız, duygularınız ile ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilir, bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz. Yapınız için çok uygun olmasa da kararlarınızı alırken egonuzu nispeten daha az dinlemeniz size daha karar almak konusunda faydalı olacaktır.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin yanı sıra; bilinç altınızdaki duyguları ve sağlık konularını da tetikleyebilir. Geçmişten gelen kaygılarınızla yüzleşmek zorunda kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Sağlık ile ilgili kontrolü elden bırakmamanızı tavsiye derim. Eğer size destek olmak için çalışan ekipleriniz varsa, onlarla ilgili konular da olabilir Örneğin evinizde bakıcınız varsa, bu hafta bazı durumları netleştirmeniz gerekebilir; iş yerinde ekiplerinizle ilgili mesai harcamanız gerekebilir.

    Güzel haber şu ki, aradığınız aşka çok yakınsınız…Hiç tahmin edemeyeceğiniz bir anda aşık olmanız ve hayatınızın aşkı ile karşılaşmanız çok olası. Bırakın hayat bildiği gibi aksın ve size sürprizlerini de beraberinde getirsin.

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, yaşanacak Tam Ay tutulması ve Dolunay ilişkileriniz için farkındalıklar yaşamınıza sebep olabilir. Yeni arkadaş çevrelerine girebilir, farklı insanlarla vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Tabii mevcut arkadaş çevrenizdekilerle önemli farkındalıklar sonucunda yolları ayırmaya da karar verebilirsiniz. Hep söylüyoruz, gökyüzü 180 derece çalışır ve kaderin senaryolarının hepsinin bilinmesine olanak yok. Ama şunu biliyoruz, bu yıl konunuz Arkadaşlarınız ve Aşk…Eğer çocuklarınız varsa, onlar ile ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Aileniz ve iş hayatınıza dair önemli farkındalıklara ulaşıp, bir dönemi tamamen kapatma kararı alabilirsiniz.

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, enerjine girdiğimiz, 21 Ocak’ta yaşayacağımız Tam Ay Tutulmasında sizin için enerji değişimleri kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız, iletişim, hayat planlarınız, hobileriniz ve yurtdışı planlarınızın yönetildiği evlerde olacak. Hayatın akışı içerisinde tam olarak ne yaşanacağını bilemesek de, bu konu başlıkları hakkında kritik farkındalıklara ve belki de kararlara hazır olun. Hayata bakış açınızın farklılaşmaya başladığını hissettiğiniz, kararlarınız doğrultusunda harekete geçmek konusunda daha istekli davrandığınız bir dönemdesiniz. Yapınız gereği bir kere karar verdikten sonra kolay kolay vazgeçmezsiniz, önemli olan o kararı da egolarınızı devreye sokmadan verebilmeniz. Bu Ay Tutulmasında hırslarınıza ve egonuza yenik düşmemek konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, bir süredir sizinle ilgili her yazımda maddi konularla ilgili gelişmelerin yaşanabileceğini yazıyorum. 21 Ocak’ta yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay’da konu başlığı değişmiyor. Sizin için para konuları gündeme gelebilir. Beklenmedik gelir/gider kalemlerinde; miras, prim, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Gelirlerinizde veya harcamalarınızda normal akışında dışında gelişmeler olabilir. unutmayın ki, tutulma dönemleri, hayatın rutinlerinin değiştiği dönemlerdir. Bu dönemde herhangi bir karar almadan önce egonuzun sizi ne kadar yönlendirdiğini sorgulamanızı tavsiye ederim. Gerçi gökyüzünün şans meleği Jüpiter bu yıl sizinle beraber ve tüm yaşayacaklarınızda sizi gökyüzünün koruması altına almak için büyük özen gösterecek…

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, gökyüzünde hala Oğlak şenliği var. Merkür, Satürn, Plüton ve Güneş hepsi bu haftada sizin burcunuzda. Hayatınızın değişeceği yepyeni başlangıçlara imza atacağınız bir dönem yaşıyorsunuz. Bazen kontrolünüz dışında yeni gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz, unutmayın ki yaşanan her durum sizi arzu ettiğiniz hayata biraz daha yaklaştırmak için büyük hayat planının bir parçası. Bu haftanın bitiminde Güneş burcunuzdan ayrılacak ve Kova burcuna geçiş yapacak, geçer geçmez de Ay ile karşı karşıya gelerek, Ay tutulması ve Dolunay meydana getirecek. Anın yükseleni Oğlak burcu…2020 ye kadar gökyüzündeki her değişimde neredeyse başrolde siz varsınız. Aklınız ve duygularınız arasında sıkışmış gibi hissedip, maddi konularla ilgili kaygılara kapışabilirsiniz. Egonuzu devreye sokmadan, her zaman yaptığınız gibi ayaklara yere basan kararlar alırsanız daha mutlu olabilirsiniz. Geçmişten aldığınız dersleri unutmadan, kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz.

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, sizin dönemini yaklaşıyor. Bu haftanın bitiminde, 21 Ocak’ta, Güneş Burcunuza geçer geçmez, Ay ile karşı karşıya gelecek ve kuvvetli bir Dolunay ve Ay Tutulması meydana getirecek. 21 Ocak’ta yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay’da yine başroldesiniz. 2,5 yıllık bir dönemin belki de son hamlesine hazırlanın. Hayatınızda kritik tecrübeler edindiniz, geçtiğimiz döneme baktığınızda 2017 ile başlayan süreçte ne kadar değişim yaşadınız. Bu da Kova-Aslan aksında yaşanacak son tutulma olacak. Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışmış gibi hissedeceğiniz, kendinizi kararlarınız konusunda ikna etmek durumunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreçte hem kendiniz, hem iş hayatınız, hem arkadaş çevreniz hem de aşk hayatınız ile ilgili önemli farkındalıklar ve kararlar almanız çok olası…Belli ki hayatın size ait planlama yapma zamanı geldi… Kararlarınızı değiştirip, eskiyi kapatıp, yeniye merhaba deme dönemi geldi.

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, bir süredir arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizden düşmüyor. 21 Ocak’ta yaşanacak Dolunay ve Tam ay tutulmasında da sizin için kritik konular arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız olacak. Yeni bir ilişkiye başlamamak için eski defterleri kapatmak gerekir, siz de bu Dolunay döneminde, hayatınıza artık hizmet etmediğini düşündüğünüz eski ilişkilerinizi tamamen kapatma kararı alabilirsiniz. Hayatta size keyif veren konuların değişmesi ile birlikte, hayattan almak istediğiniz keyif konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Eğer platonik olduğunu düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa sonlandırmak için tam zamanı…

    Zor olsa da önümüzdeki iki sene boyunca etrafınızdakilerle yollarınızı ayırmayı öğrenip, yeni geleceklere yer açmayı sağlayacaksınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız