Haftalık burç yorumları (16-22 Nisan astroloji)

Gökyüzü yine hareketleniyor! Nisanın ikinci yarısının, ilk yarısına göre daha hareketli olacağından daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim. Haftaya Koç Burcu’nda meydana gelecek Yeni Ay ile başlıyoruz. Yeni Ay, Ay ve Güneşin yan yana gelmesi, kavuşum halinde olmasına verilen addır. Astroloji’de Yeni Ay, yeni başlangıçlara, yeni farkındalıklara, kısaca yeniliklere işaret eder. Aşağıda, burç yorumlarımda, her burcun yenilik yaşayabileceği konuları belirttim. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler ntv.com.tr 15.04.2018 - 16:48

  • 1

    Ay dışında gezegen hareketliliği de yoğun olan bir haftadayız….

    17 Nisan’da Şiron Koç Burcu’na geçecek ve 2027’ye kadar Koç Burcu’nda kalacak. Şiron doğum haritalarımızda bizim için iyileşmeyen fakat etrafımızdakilere şifa verdiğimiz yaralarımız olarak yorumlanır. Şiron, kolektif olarak yeni doğan bir kuşağı etkileyeceği için, kolektif gezegen olarak da anılır. Önümüzdeki 9 yıl içerisinde doğan kuşak, Şiron etkisi ile kendi öz kimliklerinin arayışında olan, zorluklarla yılmadan mücadele eden, kendini bulmaya çalışan bir kuşak olacak diyebiliriz.

    18 Nisan’da Satürn Retro hareketine başlayacak. Hayattan aldığımız dersler, doğum haritalarında Satürn ile ilgilidir. Satürn’ü okul müdürü gibi düşünebiliriz, bizi biraz tedirgin eden, zorlayan, disiplin ile hayatımızı daha iyi bir seviyeye çıkartmaya çalışan. Bu dönemde sorumluluklarımızı daha ön plana alıp, başarılı olmaya bizi zorlayacağı kesin.

    22 Nisan’da Plüton Retro hareketine başlayacak. Plüton etkilerini yavaş yavaş gösteren bu ilerleyişinde aslında ruhsal olarak bir değişimi de beraberinde getirir. Retro hareketinde, güç kaybı yaşama endişesi ve öfke kontrolünde zorlanmalara sebep olabilecek bir enerji oluşur.

    Hareketli bir haftaya daha başlarken, herkese sağlık, huzur, mutluluk dolu yeni başlangıçlar ve iyi haftalar dilerim.  

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile kendiniz ile ilgili farkındalıklar ve yeni kararlar alabilir, hayatınızda yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Uranüs’ün eşliği ile her zaman hayatınızda olan konulara bambaşka bir gözle de bakmaya başlayabilirsiniz.

    İş hayatınız ile ilgili zorlandığınız konular bu hafta da sizi zorlayabilir hatta bu konuda daha önce verdiğiniz kararları ve olayları tekrar sorgulamaya başlayabilirsiniz. Geçmişten gelen bağlarınız veya girişimleriniz sayesinde ilerleme kaydedebilirsiniz.

    Güneş halen sizin üzerinizde parladığı için, genel olarak şanslı bir aydasınız…

    İyi haftalar…

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, bilinçaltınızdaki korkularınız ve endişeleriniz bazen huzurunuzu kaçmaya yetiyor. Bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile bu konuda daha önce hiç düşünmediğiniz yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Yeni kararlar, yeni farkındalıkla kapıda.

    Bu yıl sizi zorlayan Yurtdışı konuları, eğitim öğretim hayatı veya başarılı olmak istediğiniz hobileriniz ile ilgili de geçmişte yaşadığınız deneyimlerin bir benzerini yaşayabilirsiniz. Daha önce yaşadığınız olaylar tekrar gün yüzüne çıkabilir veya daha önce verdiğiniz kararlarınızı baştan sorgulamaya başlayabilirsiniz.

    İyi haftalar…

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile özellikle arkadaş çevreniz, arkadaşlarınız hakkında bazı yeni kararlar, durumlar, farkındalıklar oluşabilir. Yepyeni bir arkadaş çevresine girmekte senaryolardan biri olabilir. Eğer platonik olarak hoşlandığınız biri varsa bu konuda da yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz.

    Sizi bir süredir zorlayan, geçmişinizden veya ailenizden gelen alacak/verecek mevzuları ile ilgili daha önce verdiğiniz kararlarınızı sorgulayabilir, daha önce yaşadığınız durumları tekrar yaşadığınızı hissedebilirsiniz.

    İyi haftalar…

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile özellikle iş hayatınıza dair yeni bir döneme girebilirsiniz. Yeni kararlar doğrultusunda işleriniz revize olabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz, yeni bir dönem açılabilir. Bu yeni dönemde dahice çözümler bularak, süreci kolaylaştırmak için Uranüs desteğe gelerek, Yeni Ay’a eşlik ediyor.

    Eski ilişkilerinizin tekrar gündeme gelebileceği, geçmişte yaşadığınız tecrübelerin benzerlerini yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. İlişkiniz, eşiniz veya ortağınız ile ilgili daha önce verdiğiniz kararları da sorgulamaya başlayabilir, bu konuda derslerinizi alana kadar benzer hislerle yaşayabilirsiniz.

    İyi haftalar…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile birlikte uzun zamandır kafanızı kurcalayan hobileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile ilgili planlarınız varsa, bu planların da yenilendiği bir döneme başlıyoruz. Kısacası, öğrenmek istediğiniz her konu ve yurtdışı meselelerinde yenilik enerjisi altındasınız.

    Sağlığınıza bu hafta dikkat, daha önce yaşadığınız sağlık problemleri tekrar edebilir.

    Eğer sizin için çalışan ekipleriniz veya yardımcılarınız varsa, bu hafta geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu sefer çözüm bulurken, geçmişte sergilediğiniz yaklaşım tarzınızı biraz değiştirip, farklı bir yol denemenizi tavsiye ederim.

    İyi haftalar…

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay’da sizin için kritik olan bazı maddi konularda önemli ve yeni gelişmeler yaşanabilir. Hiç beklemediğiniz halde yepyeni bir gelir desteğine kavuşabilir veya ödemeniz gereken bir borç ile karşılaşabilirsiniz. Unutmayın ki gökyüzü 180 Derece çalışır. Biz gelirleriniz üzerinde son derece olumlu bir gelişme umut edelim ama tam tersi de olursa hazırlıklı olalım…

    Aşk hayatınızdaki derslerinizde yeni bir bölüm başlıyor; daha önce yaşadığınız ama tam not alarak geçemediğiniz konular, bu dönemde tekrar gündeminize gelebilir. Aşk hayatınızda yaşayacağınız bazı dersleri daha yakından görebilecek ne istediğinize veya istemediğinize çok daha net tanımlar yapabileceksiniz. Yeter ki, daha önceki derslerinizi unutmayın.

    İyi haftalar…

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay’da sizin için konu ilişkiniz. Eşiniz veya ortağınız ile yaşayacağınız yepyeni bir dönemin habercisi olan bir Yeni Ay dönemindeyiz. Uzun süredir devam eden ilişkiniz evlenme teklifi ile yön değiştirebilir veya bir birlikteliğin sonuna gelebilirsiniz.

    Hali hazırda aileniz ve yuvanız ile ilgili aldığınız derslerde de yeni bir dönem başlıyor. Hayat sanki sınav yaparmış gibi, geçmişte yaşattığı dersleri tekrar gündeminize getirebilir. Kendiniz ile ilgili en doğruyu yapmak konusunda istekli olmayı unutmamalısınız.

    İyi haftalar…

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay’da, sağlığınız ile ilgili dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Eğer sizin için çalışan ekipleriniz varsa, yeni haberler, yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

    Çok yakın arkadaşlarınız ve varsa kardeşleriniz ile ilgili geçmişte yaşadığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Daha önceki yaklaşımınızdan aldığınız ders ile yeni bir yaklaşım tarzı benimsemenizi tavsiye ederim.

    İyi haftalar.

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile birlikte yeni bir aşka hazır olun. Aşkınızı itiraf etmek konusunda çekinceleriniz vardıysa, bu hafta çok yaratıcı bir yöntem bulmak konusunda gökyüzü size destekte…

    Gelirleriniz ile ilgili daha önce yaşadığınız derslerin benzerlerini bu birkaç hafta tekrar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bu sefer kritik olacak konu, aynı davranış modeli ile değil, farklı bir model ile sorunlara yaklaşmanız olacaktır.

    İyi haftalar…

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, bu hafta başında yaşanacak Yeni Ay’da özellikle, aileniz, yuvanız ile ilgili yeni bir karar, başlangıç, farkındalık, süreci başlayabilir. Konu ne olursa olsun,  Uranüs’ün etkisi ile yaşayacağınız yenilikte yaratıcı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

    Kendiniz ile ilgili daha önce verdiğiniz kararlarınız bu birkaç hafta boyunca kafanızdan tekrar tekrar geçebilir. Derslerle dolu bu süreçte daha önce yaşadığınız olayların benzerleri ile tekrar karşılaşabilirsiniz. Kendinize çok da acımasız olmadan, daha önce verdiğiniz kararları baştan sorgulayarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

    İyi haftalar…

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, hafta başında yaşanacak Yeni Ay ile birlikte çok yakın arkadaşlarınız ve eğer varsa kardeşleriniz ile ilgili yeni haberler, farkındalıklar ve süreçler başlayabilir. Bu yenilik sürecine size dehanızı veren Uranüs de eşlik edeceği için çok yaratıcı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

    Bilinçaltınızdaki korkularınız ile ilgili durumların tekrar yaşanmaya başlayabileceği bir döneme başlıyorsunuz. Korkularınızı tekrar hatırlayıp evhama kapılmak yerine düşüncelerinizde değişikliğe gitmenizi tavsiye ederim.

    İyi haftalar.

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, hafta başında yaşanacak Yeni ay ile birlikte, hayatınızda bazı önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Özellikle para konularında yaşanacak bu değişiklikler ile gelir kaynaklarınız değişebilir.

    Hayatın size önümüzdeki iki yıl boyunca ders vermeye çalıştığı, arkadaş çevreniz ile ilgili konularda geçmiş yaşanmışlıklar tekrar gündeminize gelebilir. Farklı davranış modellerinin etkisini görmek için uygun bir zaman, tavsiye ederim.

    İyi haftalar…

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız