Haftalık burç yorumları (16-22 Temmuz astroloji)

Bu hafta içinde gökyüzünde fazla hareket olmasa da geçen haftaki hareketliliğin yansımalarını sindireceğimiz bir haftaya başlıyoruz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler ntv.com.tr 16.07.2018 - 11:03

  • 1

    Geçen hafta cuma günü Yengeç Burcunda Yeni Ay ve Parçalı Güneş tutulması meydana geldi. Güneş tutulmaları çok etkili. Yeni Aylar doğum haritanızdaki yerine göre yeni başlangıçlar veya kapatmanız gereken konuları belirler. Tutulma dönemlerinde hayat bizim vermemiz gereken ama veremediğimiz kararları verir, bizi yepyeni bir yola sokar. Bazen sancılı bazen de sürprizlerle dolu olur. Gökyüzünde enerjiler, hızla oluşup, bitmez. Oluşması ve kaybolması için belli bir süre geçmesi gerekir. İşte bu hafta da bu enerjiler altındayken, yenilik ve değişiklikleri sindirmeye çalışacak, kısacası bu yeni duruma alışmaya çalışacağız.

    Ay bu hafta sırasıyla Başak, Terazi, Akrep ve Yay burçlarında yolculuk yapacak. Başak burcundaki yolculuğunda duygularımızda son derece seçici olup, mükemmeli arar durumda olacağız. Ay’ın, Terazi burcuna geçişi ile birlikte etrafımızdakiler arasında dengeleri kurmaya özen göstereceğiz, duygularımız çevremizdekilerin duyguları ile tetiklenecek. Ay, cuma günü Akrep burcuna geçiş yapacak, gizli tutkularımız, amaçlarımız duygularımızın şekillenmesinde çok önemli rol oynayacak. Nihayet pazar günü Ay Yay burcuna geçtiğinde, seyahat planları yapmaya başlayıp, biraz keyiflenmeye başlayabiliriz.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulmasında aileniz, yuvanız ve yaşadığınız ev konuları ile ilgili yeni gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Güneş tutulmaları kuvvetli Yeni Aylardır, dolayısıyla kuvvetli yeni başlangıçları veya kapanışları beraberinde getirir. Bu gelişmeler olurken siz de kendinizi ailenizdeki bireylerle ilgili konularda fazla korumacı ve duygusal hissetmiş olabilirsiniz. Bu hafta tüm bu yeniliklerin sindirilmesi ve  taşların yerine oturması için ideal bir hafta olacak.

    Evliyseniz eşiniz veya ortağınız ile ilgili şans yanınızda olacak, sevginizde ve huzurunuzda bolluk olabilir. İyi haftalar...

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulmasında kardeşleriniz,  dostlarınız ve yakın akrabalarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Bu tutulma ile birlikte normalden daha fazla duygusal tepkiler verip, mantığınızı iyice geri plana atmış olabilirsiniz. Bu dönemde, önümüzdeki aylarda sonuçlarını almak üzere, kararlarınız ile ilgili yeni tohumlar ekmiş olabilirsiniz. Karar almak için çok da uygun bir hafta olmasa da, tutulma dönemleri böyledir, beklenmedik gelişmeler hızla oluşabiliyor.

    Çocuklarınız varsa çok hassas ve düşünceli yaklaşımlar sergileyip, titiz davranabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili şans yanınızda olmaya başlayacaktır. İyi haftalar…

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş tutulmasında, çalışarak elde ettiğiniz maddi kazançlarınız, finansal yükümlülükleriniz ve maddi varlıklarınız ile ilgili yepyeni başlangıçlar yaşamış olabilirsiniz. Bu haftada bu gelişmelerin hayatınızda hak ettiği yeri alması ve hatta sindirmeniz için uygun enerjiler altındasınız.

    Hobileriniz, eğitim hayatınız veya eğer varsa yurtdışı planlarınızı sorguladığınız, yaratıcı çözümler üreterek planları hayata geçirmeye çalıştığınız bir haftadasınız. Duygularınızın bir tarafında çok da emin olmadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu dönemde neyi neden istediğinizi daha net anlayarak ilerlemeniz yerinde olacaktır. İyi haftalar…

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı güneş tutulmasının başrolü tamamen sizdiniz. Yapınız gereği, duygularınızın çağladığı, hislerinizin coştuğu, bol kahkahalı veya gözyaşlı bir hafta geçirmiş olabilirsiniz. Özellikle ebeveynlik hisleriniz, ikili ilişkilerdeki duygusallığınız coşmuş, çağlamış olabilir. Bu iki hafta boyunca neler yaşayacağınız, 2020 yılına kadar sürecek Yengeç-Oğlak tutulmalarının temel konularının da işaretini veriyor aslında. Örneğin bu haftalarda ilişkinizde sarsılmalar, kırılmalar oluştuysa, önümüzdeki iki yıl boyunca da, hayatın sizi zorlayacağı yer bu olacak demektir. Veya kendinizle(fiziksel görünüşünüz, olaylara yaklaşımlarınız, istekleriniz vb…) ilgili kararlar aldıysanız, bu karalar ile ilgili durumlar yaşayacaksınız diyebiliriz. 

    Güneş halen Yengeç burcunda ilerlerken, yeni döneminizin tadını çıkaracağınız, mutlu bir hafta dilerim.

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, hazır mısınız? Tutulma mevsimi geldi çattı. İlk tutulmayı geçen hafta Yengeç burcunda yaşadık, sizin için de temel konular, bilinçaltınızda biriktirdiğiniz korku ve kaygılarınızdı… Tam bu kaygılar ile ilgili kapanışlar veya yeni başlangıçlar yaşamış olabilirsiniz.  Perde arkasında olan, çok da paylaşmak istemediğiniz bazı konular açığa çıkmış olabilir. Yüzleşmeler ve kararlarla dolu bir döneme başlıyorsunuz. Önümüzdeki hafta Aslan-Kova aksında yaşanacak tutulma ile hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Aslında sizin almanız gereken fakat uzun zamandır almaktan imtina ettiğiniz bazı kararları hayat sizin adınıza alabilir…

    Önümüzdeki hafta çok daha detaylı olarak tutulma etkilerinden bahsedeceğim, keyif ve mutluluk dolu gelişmelerle dolu bir dönem dilerim.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması ile yepyeni bir döneme başlıyorsunuz. Hayalleriniz uğruna ektiğiniz bu tohumlar, biraz emek ile filizlenecek ve size belki de yıllardır hayalini kurduğunuz dünyanın kapılarını açacak. Arkadaşlarınız ve aşk hayatınız ile ilgili gelişmeler olabilir. Ne yaşanırsa yaşansın sizin hayrınız için yaşanacağını unutmayın lütfen.

    Bu hafta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi ile birlikte ilişkilerinizde de kendiniz gibi olmaya başlayabilirsiniz. Biraz daha mantığınızı ön planda tutarak, karşınızdaki için işe yaramak konusunda yoğun bir emek sarf edebilirsiniz. Aslında sevmeyi çok iyi bilen fakat bunu bir türlü ifade edemeyen yapınız sizi bu hafta biraz zorlayabilir. İlişkinizde kendiniz gibi olmaktan vazgeçmemeniz dileği ile… İyi haftalar.

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş tutulması ile birlikte özellikle iş hayatınızda önemli bir dönemeci geçmiş, yepyeni bir dönemin tohumlarını ekmiş olabilirsiniz. Verdiğiniz emeklerin karşılığında hak ettiğiniz sosyal statünüzü artırmanın vakti geldi. Özellikle yaptığınız iş alanı ile ilgili duygularınızı harekete geçirecek yeni fırsatlar oluşabilir. Terfi, şöhret, pirim, takdir gibi konularda sizi yüceltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Maddi konularda bir süredir yaşadığınızı düşündüğünüz darlık yerini bolluk ve berekete bırakmak üzere. Beklediğiniz şans tekrar sizinle olmaya başlayacak. İyi haftalar..

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması ile birlikte uzun mesafe yolculuklar, yurt dışı temasları, uluslararası ticaret veya eğitim konularınız için yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş tutulmaları aslında çok güçlü Yeni Aylardır. Bu Yeni Ayda da hedeflerinizin tohumlarını atmış, yeşermesini bekliyor olabilirsiniz. Unutmayın ki, şanslı bir dönemdesiniz, attığınız her adımda Jüpiter’in koruması altındasınız.  Tadını çıkarın.

    Beklenmedik fevri tepkileriniz ile aşk hayatınızda ve hayatın keyfini çıkarmak konusunda işler yolunda gitmeyebilir. Hem tutulmanın etkisi hem de yönetici gezegeniniz, Mars’ın Retro hareketi sebebi ile hayat enerjiniz ya çok yukarda ya da çok aşağıda seyrediyor olabilir. Kendinizi yorgun veya fazla enerjili hissetmeniz normal. İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Güneş Tutulması ile birlikte hayat enerjinizde önemli farklılıklar hissediyor olabilirsiniz. Güneş tutulmaları çok kuvvetli Yeni Ay'lardır; yepyeni tohumların atıldığı, filizlenmek için doğru zamanın beklendiği zaman dilimleridir. Siz de bu haftalarda sanki yeniden doğmuş, tüm enerjinizi yeniliyor gibi hissedebilirsiniz. Ailenizden kalan miras, alacaklarınız veya sizin ödemeleriniz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Kredi borçlarınız, vergi ödemeleriniz veya prim alacaklarınız, beklenmeyen kıymetli hediyeler veya ödül ikramiyeleri bu gelişmelerin bazıları olabilir. Sağlık konuları ile ilgili daha önceden yaşadığınız konular sonuçlanabilir.

    Kaygı ve korkularınızdan arınacağınız, yeniden doğmak ve bilinçaltınıza format atmak için harika bir zaman dilimindesiniz. Her şeyin gönlünüzce olacağı iyi haftalar…

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması ile birlikte evlilik planlarınız, eğer evliyseniz evliliğiniz veya ortağınız ile ilgili yepyeni bir dönemin başlangıç tohumlarını atmış olabilirsiniz. Bu yıl genel olarak sizin kendinizle ilgili yoğun sorgulamalarınızın olduğu bir yıl geçiriyorsunuz. Hemen her konudaki tavırlarınızı ve davranışlarınızı gözden geçirdiğiniz ve belki de yeni kararlar aldığınız bir yıldasınız. Tüm bu çabaların sonunda aslında her şey istediğiniz gibi olacak hayat sizi belki de hayallerini kurduklarınızla mükafatlandıracak.

    Önümüzdeki iki yıl boyunca sizin burcunuzda gerçekleşecek tutulmaların temel konularının neler olacağı hakkında ipucu isterseniz, geçen hafta yaşadığımız tutulmadaki hislerinizi ve olayları analiz etmenizi tavsiye ederim. İyi haftalar…

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, hazır mısınız? Hep bahsettiğimiz tutulma mevsimine girmiş bulunuyoruz. Sizin burcunuzda gerçekleşecek son iki tutulma önümüzdeki bir ay içinde gerçekleşecek. Şimdiden enerjilerini hissetmeye başlamış olmalısınız. 15 Şubat’ta yaşanan Güneş tutulmasının rövanşı niteliğinde olacak bu tutulmaların hayatınıza getireceği temaları anlamak için o dönemde neler yaşadığınızı hatırlamanız iyi olacaktır. Geçen hafta yaşanan tutulma ile birlikte sizin için çalışan ekipleriniz ve destek veren personeliniz ile ilgili önemli olaylar yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta sizden beklenmeyen şekilde hızlı kararlar alabilirsiniz, ekibinizi yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz. Korumacı ve duygusal yaklaşımlar davranışlarınıza hakim olabilir. Sağlık konularını İhmal etmeden gündeminize almanız yerinde olacaktır. İyi haftalar….

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ve Güneş tutulması ile birlikte aşk hayatınızda önemli değişimler olmuş olabilir. Güneş tutulmaları çok kuvvetli Yeni A'ylardır. Kuvvetli ve beklenmedik sonlanmalar da bu “yeni” dönemin içerisinde olabilir. Hiç beklemediğiniz şekilde ilişkinizi sonlandırmış, yepyeni bir döneme başlamış olabilirsiniz. Tabii her bitişin yeni bir başlangıç olduğunu düşündüğümüzde aslında yeni bir aşka da yelken açabileceğinizi söyleyebiliriz. Duygusal yapınız gereği, her yeni durumda normalden fazla duygusal tepki veriyor olabilirsiniz ancak en büyük yeteneğinizi kullanarak ve akışta kalarak bu durumun da üstesinden gelebilirsiniz. Eğer aşk sizin için bir gündem maddesi değilse, çocuklarınız ve hayattan alacağınız keyif ile ilgili önemli farkındalıklar yaşıyor olabilirsiniz.

    Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile birlikte alışkın olmasanız da evliliğinizde rasyonel olmayı seçebilir, eşinize destek olmak önceliğiniz haline gelebilir. Her şey gönlünüzce olsun….

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız