Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)

Fırtınalı geçen bir haftanın ardından bu hafta sezgilerimizin gücünü düşüncelerimizle birleştirmeyi deneyeceğiz. Akrebin derin sularında yüzen iletişim gezegeni Merkür ile denizler Tanrısı Balık’taki Neptün’ün arasındaki doğal akışın etkisi ve Ay’ın da Balık burcunda bu ikiliye eşlik etmesiyle, kendimizi hayaller dünyasına sürüklenirken bulabiliriz. Hayallerimizin gerçekleşmesi için haftanın ikinci yarısında ateşimizi harekete geçiren Yay burcundaki Güneş’in gücünden faydalanmalı ve ilişki yaralarımızı saran Koç’taki Kiron ile kurduğu dostluğun şifacı, yapıcı ve onarıcı gücünden yararlanmalıyız. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları... (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)

Haberler 27.11.2020 - 10:55

  • 1

    Gökyüzündeki yüksek su enerjisi nedeniyle, bulaşıcı virüs ve mikroplara karşı dikkatli olmalı, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını korumak adına, hijyene ekstra özen göstermeliyiz. Diğer yandan maddi ve manevi konularda hayal kırıklığı yaşayacağımız deneyimlerle karşılaşabiliriz. Hayatın her zaman öğretici bir yönü olduğunu unutmadan, yaşadığımız derslerden hafta sonuna doğru yapıcı çıkarımlar elde etmeliyiz. Özellikle haftanın son iş günü iletişim trafiğinde hızlı değişen durum ve koşullarla karşılaşabiliriz. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak lazım. Oğlak ve Akrep burcunun kalıcı dostluğunu pazar günü daha da güçlendirmeli, bizden büyüklerin sesine kulak kabartmalı, öğütlerinden faydalanmayı görev edinmeliyiz.

  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu:

    Bu hafta hızlı giden olayları biraz yavaşlatarak Eylül’den beri katettiğiniz yollara geri dönüp bakmalısınız. Hiçbir şey ilerlemiyor gibi görünse de aslında ne çok olay yaşadığınızı bu şekilde fark edebilirsiniz. Hayatın mevcut ritmine ayak uydurmalı, özellikle ilişkilerinize acı bir fatura çıkartarak, isyankar tavırlar takınmamalısınız. Özgüveninizi beslediğiniz sürece maddi kayıplar yaşama endişesinden uzaklaşıp, inançlarınızla gelecekte her şeyin daha olumlu şekilde ilerleyeceğine güvenebilirsiniz. Perşembe günü yurtdışından gelen bir haber moralinizin bozulmasına neden olabilir. Cuma günü ise maddi kazanımlarınızda sizi gerçekten şaşırtacak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

    İkili ilişkilerinizde tutkuya yer açacağınız, duygularınızın sesine daha çok önem verdiğiniz günlerden geçiyorsunuz. İhtiraslı, aşka sahip çıkan ilişkilere merhaba diyip, ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu duygu yüklü dönemi olumlu yönde kullanmalı, macerayla, kıskançlığın iç içe geçtiği tezat durum karşısında, güçlü kişiliğinizin sesine kulak vermelisiniz. Diğer yandan ortaklıkla ilgili maddi paylaşımlarınızda kendinizi bir çıkmazda gibi hissedip, yanılgılarınızdan dolayı üzüntü duyabilirsiniz. Herkesin hata yapabileceğini unutmadan kendinizi gereksiz yere cezalandırmayın. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür ile bilginin kahramanı Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim felsefi konularda daha da derinleşmenizi ve hayat bakışınızı daha zenginleştirmenizi sağlar.

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:

    Bu hafta zihninizi dinlendirmek için meditasyon, yoga, spor gibi etkinliklere vakit ayırmalı, sosyal ilişkilerinizi biraz kızağa çekmelisiniz. Zaman zaman kendimizle baş başa kalmak hepimize iyi gelir. Zira okyanusun sunduğu sınırsız bolluk enerjisiyle ruhunuzu yıkayıp öz benliğinizin içinde saklı kalan yüksek benliğinizin sesine kulak verebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek isteyenlere de bu hafta sayısız fırsatlar sunar. Perşembe günü partnerinizin hayatı paylaşmaya dair şifalandırıcı sözleri ruhunuza iyi gelir. Birden çok işi aynı anda yönetmemeye özen gösterip, sonbahardan kışa geçişi ruhunuzu yenilemek için kullanmalısınız.

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:

    Tam size uygun sezgilerin yüksek olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri, dünya görüşünüzü spiritüel içeriklerle destekleyebilir, rüya, duru görü, okült bilgilerden faydalanma gibi tekniklerle sezgilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Perşembe günü sağlıkla ilgili konularda hassasiyet gündeme gelebilir. Özellikle bacaklarınızda, siyatik türü bir ağrıdan yakınabilir ya da şiddetli bir baş ağrısına katlanmak durumunda kalabilirsiniz. Bunlara izin vermemek adına evde kal koşullarına uygun olarak temiz havada bol bol yürüyüşe çıkmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınızda Cuma günü bir sürpriz sizi bekler. Artık içinizdeki duyguları partnerinizle paylaşmanın hazzını doruk noktasında yaşamalısınız.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:

    Yüksek ateşinize pek uymayan bir haftaya adım atıyorsunuz. Zira Akrep ve Balık burcunun gökyüzündeki baskın enerjisi, ateşinizi çabucak söndürmeye neden olur. Bu yüzden yaşam sevincinizi güçlendirmeye odaklanmalı, sanatsal faaliyetlerin içinde bir yolculuğa çıkarak yeteneklerinizi ortaya çıkartmaya odaklanmalısınız. Evde yarattığınız şüpheci ve korku dolu düşünceler sizinle asla örtüşmediği için, güvene ve sağduyuya değer vererek sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalı ve aşırı gurur ve kibirden kaçınmalısınız. Hafta ortasında aşkın kor ateşi kalbinizin hızlı çarpmasına neden olacaktır. Bunun keyfini sürmeli ve gelecek endişesine kapılmadan anın hazzına ve gücüne odaklanmalısınız. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda ya da ebeveyninizle olan ilişkilerde kalıcı değişimleri tetikleyen ani olaylar yaşayabilirsiniz. Yöneticiler ve otorite figürlerinin tekliflerine olumlu geri dönüşler yapmanızı öneririz.

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu:

    Bu hafta sezgilerinizle, özellikle iş hayatınızda karşılaştığınız sorunlara kalıcı çözümler oluşturabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aranızdaki ilişkide derin konuların masaya yatırılacağı bu hafta geri planda kalan gerçeklerle yüzleşebilir, sırlarınızı dile getirmeyi tercih edebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında evde yaktığınız şömine ateşinden sıçrayan kıvılcımın elinizi yakmasına izin vermeden ailenizle özgür fikirlerinizi tartışmaya dökmeden ahenkli bir şekilde paylaşmayı deneyebilirsiniz. Babanızın sinirli ve agresif tutumu neşenizi kaçırsa da ona karşı anlayışlı davranmak en doğrusu olacaktır. İçinizde uzaklara gitmek, aile ortamından bir süre için de olsa kopmak isteği olsa da evde kal kuralları gereği bu konuda daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Pazar günü aşk hayatınızdaki akl-ı selim diyaloglar yaşam sevincinizi güçlendirmeye yetecektir.

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:

    Hafta başında gündelik hayatın yükü omuzlarınıza ağır gelebilir ve kendinizi oldukça moralsiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Bağışıklığınızı yükseltecek şekilde beslenme düzeninizi yeniden dengelemeli, bedeninize zarar veren alkol tarzı bağımlılıklardan uzak durmalısınız. Hafta ortasında Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde hızlanma ve adrenalini yüksek konular gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınızdan alacağınız haberler canınızı sıksa da bunların hepsine kısa sürede çözüm bulacaksınız. Gerçek dostlarınızın varlığını bilmek ve daima sizi destekleyeceklerinden emin olmak sizi yaşama karşı güçlü kılar. Cuma günü maddi konularla ilgili iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bütçenizi zorlayacak harcamalardan kaçınmak da fayda var.

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:

    Bu hafta yine gökyüzünde önemli konulara imza atmak için hazır vaziyette bekliyorsunuz. Haftanın ilk yarısında hayatınızı adadığınız kişilere karşı son derece savunmacı ve koruyucu bir tavır sergilemek istersiniz. Özellikle çocuğunuzla aranızdaki bağı güçlendiren ortamlarda bulunmak gözlerinizin dolmasına neden olacaktır. Onun başarılarına tanıklık etmek doğal olarak gururunuzu okşar. Alkol tarzı bağımlılıklardan uzaklaşarak, yetenek ve sezgilerinizi ortaya çıkaran çalışmaların tümüne yeşil ışık yakmalısınız. Sıvılarla ilgilenmek, ruhu dinlendirici aromaterapi eğitimlerine katılmak kişisel becerilerinizi güçlendirir. Perşembe günü uluslararası konularla ilgili maddi kazançlar önünüze çıkabilir. Hafta sonunda ikili ilişkilerinizi temsil eden 7. Evinize yerleşen Boğa burcundaki Ay, zihninizle yönetmekten keyif aldığınız sürpriz bir aşk hikayesinin içine sizi itecektir. Bu keyifli ve tutkulu flört döneminin olumlu yönlerini sonuna kadar kullanmanızı öneririz.

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu:

    Hafta başında yelkenlinizi hangi yöne çevirmek konusunda tereddüt etseniz de, hiç merak etmeyin yelkenleri dolduran rüzgar bunu kendiliğinden size gösterecektir. Sadece biraz sabırlı olmalı, hedeflerinizin gerçekleşmesi için uygun zamanın gelmesini beklemelisiniz. Perşembe günü sevdiğiniz kişinin can acıtıcı sözleri ilk başta sizi yaralasa da zamanla bunu bir şifaya dönüştürme gücüne sahip olduğunuzu unutmayın. Çocuğunuzun sportif faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilerek onunla daha fazla zaman geçirmeyi denemelisiniz. Ev ortamınızda duygusal konuların gündeme geldiği bu haftayı kendinizi yormadan dinlenerek geçirmeyi deneyin. Cuma günü elinizde olmayan koşullardan dolayı günlük akışınızdaki olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Şeker tüketmemeye özen gösterin.

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:

    Hafta başına kafanız bir hayli karışık olarak adım atıyorsunuz. Sizin gibi disiplini seven bir insan için bu hiç kolay bir durum değil. O nedenle nötral zihni çalıştıracak nefes egzersizlerinden faydalanmalı ve hayatın ağır sorumluluklarını teker teker çöp torbalarına doldurduğunuzu imgelemelisiniz. Bu hayaller zamanla gerçeğe dönüşerek yaşam şartlarınızın daha keyifli bir hale gelmesine destek olur. Kardeş ve yakın akrabalarınızın size olan ihtiyaçlarıyla uğraşacağınız bu günlerde her şeye rağmen kendi menfaatinizi de düşünmek zorunda olduğunuzu sakın unutmayın. İşin güzel tarafına gelirsek Cuma gününden itibaren hayatınıza paldır küldür bir aşk gelebilir. Bunun kıymetini bilmeli hemen göz ardı etmemelisiniz. Pazar günü eski dostlarınızla nostaljik bir görüşme organize edebilirsiniz.

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu:

    Maddi konulara önem verdiğiniz bir hafta sizi bekliyor. Özellikle uzun zamandan beri emek verdiğiniz bir konunun artık olumlu geri dönüşlerini yaşarsınız. Emeğinizin tam maddi karşılığını alamasanız da, ortaya çıkarttığınız işle ilgili elde ettiğiniz başarı duygusal olarak size çok iyi gelecektir. Sanatsal açılımlar ve topluma adanmış projeler bu dönemde önünüze çıkar ve siz tüm bu gündemin içeriğini ustaca organize edersiniz. Haftanın ikinci yarısında evde kal sloganının etkisiyle dostlarınızla sıcak bir atmosferde bir araya gelir, lezzetli sofralar eşliğinde sıcak sohbetlere dalarsınız. Annenizle ilgili bir anda ortaya çıkan ekstra sorumlulukların başarıyla üstesinden gelebilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı ve bilinçaltına ittiklerinizi besleyecek spiritüel çalışmalardan faydalanmak sizi ruhen rahatlatır.

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu:

    Bu hafta sinema perdesi sizin için açılıyor. Zira hafta başında burcunuzda seyreden Ay’ın sezgisel ve duygu yüklü ışığı, tsunamileri seven Neptün ile buluşması ve bu görünümün sezgileri, hisleri güçlü Akrep’teki Merkür ile kucaklaşması sizi bir anda üçüncü göz ve Tepe çakra seviyesinden olayları irdelemeye yöneltecektir. Bu dönemin enerjisini, yoga ve meditatif çalışmalarla desteklemeli, pastel tonlarla hazırlanan resim eskizleriyle güçlendirmelisiniz. Haberci rüyalar kapınızı çalarsa, buradaki değerli bilgileri mevcut yaşantınızdaki çıkmazları çözmek için gönül rahatlığıyla kullanmalısınız. Haftanın ikinci yarısında geçmişte sorun yaşadığınız bir yöneticiyle ilişkinizi düzeltip, karşılıklı anlayış geliştirerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonu eski dostlarınızda gelen haberler sizi mutlu kılar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız