Haftalık burç yorumları (23-29 Nisan astroloji)

Nisan’ın son haftasında, daha önceki haftalarda yaşadıklarımızı sindireceğimiz ve bir düzene oturtma çabası içerisinde olabileceğimiz enerjiler altındayız. Geçen hafta yaşanan gezegen hareketleri ile geçmişte yaşadığımız sorunların benzerleri ile karşılaşabilir, bu sorunlara farklı yaklaşımlar geliştirmeye çalışabiliriz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler ntv.com.tr 23.04.2018 - 08:50

  • 1

    Güneş geçtiğimiz günlerde Boğa Takım Yıldızına yani Boğa Burcuna geçti. Boğa Burcu, ekliptik düzlemin ikinci 30 derecesini kapsar. 20 Mayıs’a kadar Güneş Boğa Takım Yıldızındaki yolculuğuna devam edecek yani 20 Mayıs’a kadar doğan bebeklerin burcu Boğa olacak. Boğa Toprak grubunun sabit burcudur, bu sebeple bulunduğu yerde kök salmayı ister; çok yer değiştirmekten hoşlanmaz. Bulunduğu yerdeki konforuna ve rahatlığına çok önem verir. Yönetici gezegeni Venüs’tür. Bu yüzden estetiğe ve güzelliğe çok önem verir. Sabırlı, güvenilir, sinirlendiklerinde kolay sakinleşemeyen kişilerdir.

    Bu haftanın bir diğer önemli gezegen hareketi Venüs’ten gelecek. Venüs hafta ortasında burç değiştirerek İkizler burcuna geçiş yapacak. Venüs Astrolojide, ikili ilişkilerimizdeki tavırlarımızı, aşk hayatımızı, yaşamdan aldığımız zevk ve keyifleri gösteren gezegendir. İkizler Burcuna geçişi ile etrafımızdaki kişiler ve söylemlerde artış olabilir. Özellikle aşk hayatımızda biraz daha hızlı vazgeçebildiğimiz bir dönem yaşayabiliriz. Hayattan keyif alacağımız olaylarda etrafımızın kalabalık olmasını tercih edebiliriz. Bu dönemde ilişkilerdeki söylemlerin kulakta kulağa dolaşabileceğini düşünerek hareket etmekte fayda olacaktır. 

    Herkese sağlık, huzur, mutluluk dolu yeni başlangıçlar ve iyi haftalar dilerim.  

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, eğer evliyseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa bu hafta olumlu enerjiler sizinle beraber. Özellikle hafta sonuna doğru şans ve huzur yanınızda. Geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte kendinizle ilgili verdiğiniz kararları uygulamaya başlayabilir, özellikle maddi konfor alanına geçmek için planlar yapabilirsiniz. Bu konuda çevrenizdekilerden destek alabilirsiniz.

    Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşık olmak için yeteri kadar beklediğinizi düşünüyorsanız, hazır olun, sıra size geliyor. Sizin dışınızda gelişebilecek(tesadüfen bir yerde karşılaşma, beklenmedik bir tanıştırılma vb.) bazı olaylar sayesinde aşk hayatınız yeniden şekillenebilir. Bol şans ve iyi haftalar.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, sizin döneminiz başladı, Güneş üzerinizde parlıyor. Gökyüzündeki enerjiler, sizin enerjilerinize çok benzediği için kendinizi daha rahat ve hayattan keyif almak için hazır hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Özellikle maddi konularla ilgili planlarınıza hız vermiş, kendinizi güvence altına almak adına bazı planlar yapmış olabilirsiniz.

    İlişkiniz ile ilgili bu haftada şans yanınızda olsa da, özellikle hafta başında aileniz ve düşünceleriniz arasında kendinizi sıkışmış ve kararsız hissedebilirsiniz.

    Geçen hafta yaşanan Yeni Ay’dan sonra, bilinçaltınızdaki korkularınıza farklı bakış açıları ile bakmaya başlamış biraz daha hafiflemiş olabilirsiniz. Güneşin üzerinizde parladığı bu dönemin tadını çıkarabileceğiniz keyifli haftalar…

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte arkadaş çevreniz ile ilgili bazı yeni gelişmeler olabileceğini belirtmiştim. Bu hafta başında bu gelişmelerin ışığında keyifli ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta ortasında Venüs’ün de İkizlere geçmesi ile ikili ilişkilerinizde bol sohbetli ve kalabalık ortamlarda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Belki de etrafınızın bu kadar kalabalık olması ilişkinizde bazı sorunları beraberinde getirebilir, aman dikkat.

    İş hayatınızda yaşadığınız olayları biraz sisli, buğulu, puslu görüyor ve gerçekleri inkar ediyor olabilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili bu dönemde çok ciddi bir karar almamanızı tavsiye ederim. Eğer karar vakti geldiyse de etrafınızdan olayların yorumunu almanız faydalı olabilir. İyi haftalar…

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, eğer çocuklarınız varsa, bu aralar hep beraber keyifli vakit geçirebileceğiniz, eğlenebileceğiniz planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konuların yolunda olduğunu da söyleyebiliriz. Bekar Yengeçler için de aşk hayatlarının hareketleneceğinden bahsetmek mümkün. En olumlu gezegen olarak tanımlanan Jüpiter aşk evinizde. Size aşk konusunda bolluk ve şans veriyor.

    Bu hafta sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı beslenme ve spordan ayrılmayın.

    Geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte özellikle iş hayatınıza dair yeni bir dönem başlamış olabilir. İş hayatınızdaki kararları çok hızlı almak isteyebileceğiniz bir haftadasınız, daha sakin davranıp, önce düşünüp sonra harekete geçmenizi tavsiye ederim.  

    İyi haftalar…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte hobileriniz veya öğrenim hayatınız ile ilgili bazı kararlar almış, harekete geçmek için bekliyor olabilirsiniz. Hızlı hareket edip, olayları sonuca bağlama gayretinde olabilirsiniz fakat öncesinde etraflıca düşünmenizi tavsiye ederim.

    İş hayatınız ile ilgili farklı gelişmeler yaşayabilir, etrafınızdaki kişilerden bu konuda destek alabilirsiniz. Yeni bir dönem başlıyor gibi. Huzurunuzu ve rahatlığınızı da ön planda tutmak istediğiniz bir dönem…

    Yuvanız, aileniz ve eviniz ile ilgili şans ve bereket sizinle. Özellikle hafta başında bu konuda güzel gelişmeler olabilir.

    Aşk hayatınızda geçen yıl yaşamış olduğunuz ilişkiniz ve bu ilişkinizde aldığınız derslerin benzerleri ile karşılaşıyor olabilirsiniz, kendinize çıkarttığınız dersleriniz ile hareket ederseniz, sınavı geçersiniz.

    İyi haftalar…

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte gelir/gider kalemlerinizde bazı değişiklikler olmuş olabilir. Bu hafta hızlı ve yaratıcı davranarak bu gelişmelere ayak uyduracaksınız.

    Ortağınız veya uzun süreli ilişkinizde sizin dışınızda bazı gelişmeler olabilir. Bu aralar ilişkinizi çok da net analiz edemiyor, biraz hayalci, biraz buğulu gözlemliyor olabilirsiniz.

    Çok yakın dostlarınız, kardeşleriniz veya yakın akrabalarınızın desteği sizinle. Kendinizi şanslı hissettirecek kadar yoğun bir destek altındasınız.

    Özellikle geçen yıl aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili yaşadığınız sorunları çözebildiğinizi ispat etme zamanı geldi. Satürn geri hareketinde tekrar sizi bu konulardan sınava alacak. Farklı yaklaşımlar ile sınavdan geçebilmeniz dileği ile…

    İyi haftalar…

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’da ilişkiniz veya ortaklığınız ile ilgili bazı yenilikler yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta bu konular ile ilgili hızlı aksiyon alma çabası içerisine girebilirsiniz. Biraz düşünerek hareket etmenizde fayda olacaktır. 

    Kardeşleriniz, çok yakın arkadaşlarınız, akrabalarınız ile ilgili geçen yıllarda yaşadığınız zorlukların benzerleri bu dönemde tekrar hayatınıza girebilir, farklı bakış açıları, kendinize çıkarttığınız dersler ile hareket ederseniz sınavı geçebilirsiniz.

    Gelirleriniz ve finansal durumunuz ile ilgili şans, bereket ve bolluk yanınızda.

    İyi haftalar…

  • 9

    Yükselen

    Haftalık burç yorumları, 23 - 29 nisan burç yorumları, akrep burcu yorumu

    Akrep:

    Sevgili Akrepler, bu yıl genel olarak şanslı bir yılınızdasınız. Jüpiter’in koruması halen devam ediyor. Sizi birçok konuda dört ayağınız üzerine düşürüyor ve bereket veriyor. Bu hafta biraz daha aileniz ve kişisel kaygılarınız ile yoğun olduğunuz bir haftadasınız. Düşüncelerinizi zorlayan konuların başında maddi kaygılarınız geliyor olabilir. Duygularınızı katmadan sadece mantığınız ile yaklaşırsanız çözümleri daha hızlı bulabilirsiniz.

    Aileniz, yuvanız ile ilgili olayları sisli, buğulu gördüğünüz bir dönemdesiniz. Finansal konularınızda sıkışıklığınız yuvanıza da yansımış olabilir. Fakat çok yakın bir dönemde her şeyin tam da istediğiniz gibi olacağını söyleyebilirim.

    İlişkinizde veya evliliğinizde, destek hissettiğiniz, konforunuz ve huzurunuzun artacağı bir haftadasınız. İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte özellikle aileniz ve yuvanız ile ilgili yeni gelişmeler yaşamış, kendinizi harekete geçmek zorunda hissediyor olabilirsiniz. Biraz daha sakin ve detaylı düşünerek hareket etmenizi tavsiye ederim.

    İş hayatınız ile ilgili şanslı ve olumlu gelişmeler olabilir.

    Bilinçaltınızdaki düşünceleriniz ve endişeleriniz bu hafta biraz hareketlenebilir. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca uğraştığınız konuların benzerleri tekrar hayatınıza girebilir. Öğrendiğiniz dersleriniz ile birlikte yeni yaklaşımlar sergilerseniz sınavdan kolayca geçebilirsiniz.

    Kendinize çok da acımasız olmadan, daha önce verdiğiniz kararları baştan sorgulayarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

    İyi haftalar…

  • 11

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’ın ardından, kardeşleriniz, akrabalarınız veya çok yakın dostlarınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmış olabilir. Bu hafta bu konular ile ilgili harekete geçmek, aksiyon almak ihtiyacında olabilirsiniz. Aklınızı ve yaratıcılığınızı kullanarak harekete geçmenizi tavsiye ederim.

    Geçtiğimiz yıllarda arkadaş çevrenizle ve bulunduğunuz ortamdaki kişilerle yaşadığınız zorlu süreçlerin benzerlerini tekrar yaşayabilirsiniz. O dönemde edindiğiniz tecrübeler ile hareket ederek daha kolayca bu süreci atlatabilirsiniz.

    Hobileriniz, okul hayatınız veya yurt dışı planlarınız ile ilgili şanslı bir dönemdesiniz.

    İyi haftalar…

  • 12

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte finansal konularda yeni kararlar almış, gelir kaynaklarınızda yenilikler yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta bu durum ile ilgili hızla aksiyona geçmek isteği içinde olabilirsiniz. Fakat unutmayın ki sizin en başarılı olduğunuz konulardan bir tanesi hayatı akışına bırakabilmek ve akışa göre hareket edebilmek. Çok da zorlamadan akışta kalarak yönetmenizi tavsiye derim.

    Ailenizdeki bireylerle beraber yapacağınız işlerde, miras konularında bu yıl şans yanınızda olacak. Hiç beklemediğiniz şekilde maddi kazanımlarınız artış gösterebilir.

    İyi haftalar…

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız