Haftalık burç yorumları (30 Kasım- 6 Aralık 2020)

Pazartesi günü 2020 yılının son Ay tutulmasına şahit olacağız. Ay tutulmaları aynı zamanda bir dolunay dönemidir. Her dolunay da bir farkındalık zamanı olarak karşımıza çıkar. İkizler Yay burcu üzerinde olacak tutulmanın ilk etkisini 5 Haziran’da deneyimlemiştik. Demek ki Haziran’dan beri hayatımızda olup biten ne varsa bu hafta bir tamamlanma sürecine ulaşır. Aralık’ta bu sefer Yay burcundaki Güneş tutulması ise somut yeni başlangıçları hayatımıza taşır. Bu dönemde yaşadığımız değişimlerin, ikinci perdesini 6 ay sonra (Mayıs-Haziran 2021) bir sonuca ulaştıracağımızı bilmeliyiz. 18 aylık süreçte aynı burç aksı (İkizler-Yay) üzerinde meydana gelen tutulmaların sonuncusu ise 2022 Ocak ayında olacak. Demek ki bu hafta hayatımızda olup bitenleri bir yıl boyunca olgunlaştırma fırsatı yakalayabiliriz. İkizler Yay burçları, eğitim, yazılı/ sözlü iletişim, yolculuklar, yabancılar, uluslararası konular, merak, öğrenme, tanıtım, kardeşler, haberleşme konularını kapsar. Ülke genelinde de iletişimin yabancı ülkelerle olan bağlantıların aktif bir sürece girdiğini gözlemleyeceğiz. Tutulmanın etkisiyle, zihnimizi kurcalayan, merakımızı uyandıran konulara eğilmek isteyebiliriz. Aynı zamanda İkizlerdeki Ay tutulması, ruhsal olarak ikilemler arasında kalabileceğimizi vurgular. Sinir sisteminde gerginlik hissedilebilir. Kova burcunun yükseldiği tutulma haritasında, Güneş, Batı’nın bekçisi Antares ve Ay Doğu’nun bekçisi Aldebaran sabit yıldızları ile kavuşum yapıyor. Olumlu kullanıldığı takdirde öfke kontrolü, abartılı kararları, cesaret, başarı ve liderliği sembolize eden bu yıldızların gölge yönleri, ilişkilerde gerginlik yaratan, öfkeden doğan zararlarla baş etmek zorunda kalınmasını temsil eder. İkizler’de tutulan Ay’ın yönetici gezegeni Merkür de Akrep burcunda olacağı için, yaralayıcı, iğneleyici ifadelerden kaçınmak doğru olacaktır. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler 03.12.2020 - 10:42

  • 1

    Salı akşamı Yay burcuna geçecek olan Merkür, iletişimde korkusuzca, fikirlerin ortaya atılmasına ve inançlardan özdün verilmemesine neden olur. Zira Merkür Yay burcunda gücünün zayıfladığı bir konumdadır. (İkizler burcunun yöneticisi olduğu için). Bu dönemi dogmatik yaklaşımlardan kaçınıp, yeni fikirleri değerlendirmeye zaman ayırarak, kültürel değerlerimizi zenginleştirerek olumlu kullanmak mümkün olur. Özgürlük teması ön plana çıkacaktır. Çarşamba günü Yengeç burcuna geçen Ay’ın etkisiyle çevremizdekilere daha fazla şefkat göstermek, koruyup, kollamak isteyeceğiz. Evde vakit geçirirken uzun zamandır tamamlayamadığımız işleri bitirmek isteyebiliriz. Pazar günü Akrep burcundaki Venüs, Balık’taki hayaller kralı Neptün ile uyumlu bir etkileşime girerek, romantik aşkların ortaya çıkmasına neden olurken, maddi konular da aldanma ve aldatılmaları gündeme getirebilir.

  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması kardeş, yakın akrabalarla olan ilişkilerinizde yeni bir dönemin başlamasını tetikleyebilir. Aynı zamanda kısa yolculuklar, eğitsel konular, kurslarla ilgili gelişmeler gündeme gelecektir. Araba değiştirmek isteyebilir, farklı bir iş koluna ilgi duyabilirsiniz. Tutulma, ortak maddi paylaşımlarla ilgili zorlanmaları da gündeminize taşıyacaktır. Sakin olmalı cesaretinizi kendinize zarar verecek yönde kullanmamalısınız. Özellikle 2020 Haziran ayında hayatınıza giren konu ve kişilerle kurduğunuz kontaklarda, tutulmanın etkisiyle, hızlı gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Bir takım hukuki süreçlerde sonlanmalar yaşanabilir. Hafta ortasında Ay’ın Yengeç burcuna geçmesiyle, aile içi meselelerle yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal krizlere açık bir ortamda ilişkileri sağduyulu bir yaklaşımla yönetmek doğru olacaktır. Hafta sonu spiritüel konulara ilgi duyup, aşk hayatınızda tutkuyu deneyimleyebilirsiniz. 

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu: Ortak paylaşımlar alanınızda Pazartesi günü meydana gelen Ay tutulması, öz değer duygunuzun önemini size hatırlatacak. Bu dönemde yeni iş teklifleriyle karşılaşabilir, aynı anda iki işi birlikte yürütebilirsiniz. Zihniniz ikilemlerle dolu bir yolculuğa çıkabilir. Olayların hızlı akışına ayak uydurmak için sakin yapınızı devreye sokup, soğukkanlılıkla karar almalısınız. Hafta ortasında Yengeç burcuna geçen Ay’ın etkisiyle kardeş ve yakın akrabalarınızla sevgi dolu bir ortamı paylaşmak istersiniz. Yeni yemek reçeteleri denemek, ailenizle birlikte doğada vakit geçirmek size iyi gelir. Hafta sonunda partnerinizle tutkuya dayalı, hayallerinizi süsleyen paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Diğer yandan gizli düşmanlarınızın sizi kandırmasına karşı dikkatli olmalısınız. Salı günü Yay burcuna geçen iletişim gezegeni Merkür’ün etkisiyle beklemediğiniz bir kazanç ya da kontrolsüz bir harcama gündeme gelebilir. Meta fizik konularla ilgili bilgi dağarcığınızı bu dönemde zenginleştirmek istersiniz.

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu: Pazartesi günü burcunuzda meydana gelen Ay tutulması önemli bir döneme adım attığınızı gösterecek. Geçtiğimiz Haziran’da hayatınıza giren konu ve kişilerle ilgili önemli deneyimler yaşayacağınız ve özellikle ikili ilişkiler alanınızda köklü değişimlerin meydana geleceği bir dönemdesiniz. Bir ilişki kopabilir, soğuma meydana gelebilir ya da sürpriz bir değişim meydana gelebilir. Salı günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün de Yay burcuna geçişiyle iletişimi bol, neşesi yerinde, özgürlüğüne düşkün kişiler karşınıza çıkabilir. İki ilişkiyi aynı anda sürdürmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sizde stres yaratabilir. Zihninizi susturmak pek kolay olmayacağı için, nefes terapisinden yararlanabilir, açık havada yürüyüşe çıkabilirsiniz. Eğitim, tanıtım, sosyal medya, iletişim alanında yıldızınız parlayabilir. Bu dönemde geleceğinizle ilgili koyduğunuz hedeflerin nereye varacağını 2021 Mayısta meydana gelecek bir sonraki tutulmayla gözlemleyeceksiniz. Hafta sonu gündelik hayatınızda hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Sırdaş olarak seçtiğiniz kişilerin size karşı yaptıkları hatalarla karşılaşabilirsiniz.

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu: Bilinçaltınız ya da elinizde olmayan koşulları, hastaneleri temsil eden alanda Pazartesi günü meydana gelecek olan Ay tutulması, sizi sağlık konusunda ya da zihninizde yaşadığınız gelgitlerle ilgili yorabilir. Duygusal açıdan ikilemler ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gizli bir ilişkiyi sürdürmek için ekstra çaba harcayabilirsiniz. Ateşli hastalıklara karşı tedbirli olmalısınız. Kadınlarla  (anneniz) yaşadığınız krizlere çözüm aramak için zekanızdan yardım istemelisiniz. Salı günü Yay burcundaki yolculuğunu başlatacak olan Merkür’ün etkisiyle, gündelik hayatınızda hareketlenme başlar. Pek çok insanla iletişime geçip, birbirinden bağımsız konuları takip etmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili gelişmeler gündeme gelecektir. Çarşambadan sonra, yapıcı tavrınız ve koruma güdünüzle partnerinize karşı duyarlı bir yaklaşım içine girersiniz. Onun size karşı gösterdiği ilgi ve alaka bu süreçte çok kıymetli olacaktır. Diğer yandan ailevi yatırımları gözden geçirmek için harekete geçme zamanı. Pazar günü aşk ve romantizm alanınızı temsil eden 5. Evdeki Akrep burcundaki Venüs, uzaklardaki biriyle ani bir yakınlaşma içine girmenizi tetikleyebilir.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması, sosyal ilişkilerinizde cesaretle öne atılacağınız, liderlik üstleneceğiniz gündemlerin oluşmasını tetikleyecektir. Tutulma haritasında yükselen Kova’nın etkisiyle ikili ilişkilerinizde de farklı bir döneme girdiğinizi gözlemleyeceksiniz. Dernek, vakıf, sivil toplum kuruluşları ile ilgili faaliyetlerde hareketlenme gündeme gelir. Salı günü Yay burcuna geçen Merkür’ün etkisiyle üç hafta boyunca aşk hayatınızda bir canlanma başlar. Çocuğunuzun akademik ya da spor alanındaki başarıları ön plana çıkacaktır. Bu dönemde şans oyunlarından yana da yüzünüz gülebilir. Ani bir gelişmeyle yurt dışı projeleri gündeme gelecektir. Hafta ortasında Yengeç burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle, sindirim sisteminizde bir duyarlılık oluşabilir. Stresli konuları içinize atmadan sevdiklerinizle paylaşarak çözüm yolları üretmelisiniz.

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu: Pazartesi meydana gelecek olan Ay tutulması sizin kariyer alanınızda meydana geliyor. Geçen Haziran’da başlayan girişimlerinizden bu dönemde geri dönüşler elde edersiniz. Gerek özel gerekse iş hayatınızda ikilemler ortasında kaldığınızı hissetseniz de Aralık ortasındaki Güneş tutulmasına kadar taşlar yerine oturacaktır. Bu dönemde gelen yeniliklerin hayatınıza neler taşıyacağını gözlemlemek için 2021 yılının Mayıs-Haziran aylarını beklemelisiniz.  Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Salı günü Yay burcuna geçmesiyle ev içi ilişkilerinizde sohbeti bol, neşeli tartışmaların yaşanacağı bir dönem başlayacak. Bu etkiyle dekorasyon değişimi ya da taşınmanın da ayak seslerini duyabilirsiniz. Evde kal sloganıyla internet üzerinden, farklı ülkelerle yeni hedeflerinizi hayata geçirmek için görüşmeler yapabilirsiniz. Hafta sonu ilişkiler temsilcisi Akrep burcundaki Venüs, hayallerin tetikleyicisi Balık’taki Neptün arasındaki olumlu etkileşim, partnerinizle aranızdaki gizli kalmış duygusal bağları güçlendirir. Kardeşinizin dobra tarzı ona karşı kırılmanıza neden olacaktır.

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelecek Ay tutulmasının etkisiyle yeni bilgilere doğru bir yolculuk başlatırsınız. Akademik ve uluslararası alanda pozitif gelişmelerin yaşanacağı bir dönemdesiniz. Diğer yandan tutulma haritasında yükselen Kova, aşk hayatınızda kıvılcımlanan bir ilişkinin ateşini büyütecektir. Bu ilişki sizi, tüm zorluklarına rağmen 2023 yılına kadar derinden etkileyebilir. Salı günü Yay burcuna geçen Merkür gelecek planlarınızda neşeli, özgür bir ruh haline bürünmenize destek olur. Yeni kişiler tanımak, onlarla fikir paylaşmak sizin gibi diplomasiden hoşlanan birinin ruhuna iyi gelecektir. Çarşamba günü Yengeç burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle anneniz ya da çekirdek ailenizle aranızda bir duygusal kriz patlak verebilir. Herkese destek olmak zorunda kalmak yine size düşecektir. Pazar günü güçlenen sezgilerinizin etkisiyle, hayallerinizi kafanızda canlandırarak, rutin hayatınızın içine dahil etmek isteyebilirsiniz.

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Ay tutulmasının etkisiyle finansal zorluklarınıza çözüm bulmak için kolları sıvayabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta ödemelerinizle ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Borsa gibi spekülatif yatırımları takip etmek ilginizi çekebilir. Ummadığınız bir harcama bütçenizi zorlasa da bu konunun altından kalkmayı ustalıkla başarırsınız. Tutulmanın yöneticisi Merkür sizin burcunuzda olduğu için bu dönemde sözleriniz karşınızdakilerin üzerinde önemli bir etki bırakacaktır. O yüzden konuşmadan önce iyice düşünmeli, sonrasında tutamayacağınız sözlerin altına imza atmamalısınız. Salı gününden itibaren lüks harcamalarınızı kontrol altına almalı, bütçenizi kontrol etmelisiniz. Çarşamba günü Yengeç burcuna geçen Ay uzaktaki sevdiklerinizden size haber taşır. Hafta sonu burcunuzdaki Venüs sayesinde romansı bol bir aşka yelken açabilirsiniz.

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu: Pazartesi günü ikili ilişkilerinize damgasını vuracak Ay tutulmasına hazır mısınız? Ay tutulmaları dolunayla tetiklenir ve bir hasat zamanını temsil eder. Bir ilişkiyi bitirmek yenisine yelken açmak ya da süregiden ilişkideki dinamikleri değiştirmek, bu dönemde sizin için önemli olacaktır. Ortaklık tekliflerine açık, kısmetli bir dönemdesiniz. Ama karşınıza çıkan birden fazla alternatif kafanızı karıştırabilir. Sizin için hangisinin doğru olduğuna karar vermek için Aralık ayında burcunuzda meydana gelecek olan Güneş tutulmasını beklemenizi öneririz. Bu dönemde yaşadığınız değişiklikler sizi Mayıs ayındaki diğer tutulma dönemine hazırlar. Bu hareketli etkiyi, size bir ipucu oluşturması açısından 2002 ve 2011 yıllarında da yaşamıştınız. Hatırlayın bakalım o tarihlerde hayatınızda neler olup bitiyordu? Salı günüyle beraber burcunuza yerleşecek iletişim gezegeni Merkür’ün etkisiyle 3 hafta boyunca iletişimi bol günlere adım atacaksınız.

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması, günlük rutin ve sağlık alanınızı etkileyecek. Demek çok fazla çalışmadan dolayı yorgun düşebilir, bazı çalışmalarınızı sonlandırmak zorunda kalabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla aranızda stres seviyesi yüksek iletişim trafiği gündeme gelebilir. Eğitim almak veya vermek bu dönemde sizin için ön plana çıkar. Evcil hayvanınızın sağlığında bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Size yardım eden yeni bir asistan alabilirsiniz. Günlük işlerinizi yetiştirmeye vakit ayıramayacak kadar yoğun bir döneme adım atıyorsunuz. Dinlenmeye özen göstermeli, sinir sisteminizi destekleyen B vitamini kürü yapmalısınız. Ciğerlerinizi temiz havayla doldurmaya da özen gösterin. Pazar günü samimi olduğunuz bir arkadaşınız size hayal kırıklığı yaşatabilir. Dikkat!

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu: Pazartesi günü öğle saatlerinde İkizler burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması esnasında sizin burcunuz yükseliyor. Bu da tutulmaların sonlanacağı Ocak 2022 yılına kadar, yeniliklerle dolu bir döneme adım attığınızı gösteriyor. Aralık ayından sonra düzeni yapılandıran Satürn gezegeninin de burcunuza geçmesiyle, gerek özel gerek iş hayatınızda temelden değişecek olaylarla karşılaşacaksınız. Evlenme, boşanma, terfi, ortaklık, iş değişikliği, çocuk sahibi olma gündeme gelebilir. Bu tutulma döneminde kafanızı karıştıran iki kişi arasında duygusal açıdan karar vermekte zorlanabilirsiniz. Salı gününden sonra arkadaş ve topluluklar arasında iletişimi güçlü bir dönem başlayacak. Fakat Yengeç burcundaki Ay’ın etkisiyle hafta ortasında sindirim sisteminizde duyarlılık meydana gelebilir. Ayrıca annenizin sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evcil hayvan edinmek için uygun bir dönem.

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu: Pazartesi günü İkizler burcunda meydana gelen Ay tutulması ev hayatınızda köklü bir değişim yaratacaktır. İki hane arasında mekik dokumak zorunda kalabilirsiniz. Ya da evden çalışarak iletişimi bol bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde bir işi bırakabilir, farklı bir alanda çalışmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Salı günü iletişim gezegeni Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle yöneticilerinizle aranızdaki iletişim trafiği hızlanacaktır. Tutulmanın etkisiyle eve gelen ziyaretçileriniz artabilir. Bu dönemde bilgisayarınızı ya da telefonunuzu yenilemek sizi mutlu eder. Çarşamba günü Yengeç burcundaki Ay duyarlılığınız ve sezgisel gücünüzü artırır. Çocuğunuza vakit ayırmak ya da sevdiğiniz kişiyi koruyup, kollamak istersiniz. Diğer yandan yaratıcılığınızı ön plana çıkartan sanatsal bir faaliyetle ilgilenmek size iyi gelir. Hafta sonunda yurt dışı ile ilgili gündeminizde belirsizlikler sizi ruhsal açıdan yorabilir. Spiritüel konulara eğilerek bu durumu dengeleyin.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız