Hakan Çalhanoğlu ile Sinem Çalhanoğlu barıştı

Geçtiğimiz ağustos ayında boşanacaklarını açıklayan Hakan Çalhanoğlu ile Sinem Çalhanoğlu barışma kararı aldı. Çalhanoğlu, ayrılık kararını açıklarken, "Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler 21.11.2018 - 11:49

  • 1
    Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl çocukluk aşkı ile nikah masasına oturmuştu. Çift ağustos ayında da boşanacaklarını duyurmuştu.
  • 2
    Hakan Çalhanoğlu kararıyla ilgili olarak "Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım" açıklamasını yapmıştı.
  • 3
    Ayrılıkları üç ay süren Çalhanoğlu çifti 2. Sayfa programının haberine göre barışma kararı aldı.
  • 4
    Futbol kariyerine Milan'da devam eden 24 yaşındaki Çalhanoğlu'nun eşi hamileliğinin altıncı ayını yaşıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız