Jasmine Tookes ve Lais Ribeiro merak edilenleri anlattı

Ünlü modeller Jasmine Tookes ve Lais Ribeiro, Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyonunu tanıttıkları Miami’de merak edilen soruları cevapladılar...

Haberler 23.03.2018 - 09:10

  • 1
    Victoria’s Secret meleklerinden Jasmine Tookes ve Lais Ribeiro, hafta içinde Miami’deki mağazada yepyeni koleksiyon Sexy Illusions’ı kutladı. Tasarımlarla ilgili açıklamalarda bulunan modeller, çok fazla seyahat ettiklerini ve doğallıktan yana olduklarını söyledi.
  • 2
    - Bir gününüz genelde nasıl geçiyor?

    Lais: Eğer çalışmıyorsam, spor yapıyorum ya arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Boş günlerimde sahil kenarında dinlenmeyi iple çekiyorum.

    Jasmine: Çalışmıyorsam, köpeğimle oynuyor, telefonuma bakıyorum. İyi hissediyorsam spora gidiyorum ve biraz çamaşır yıkıyorum. Çok seyahat ediyorum, o yüzden kızlarla buluşmadan önce bavulumu boşaltıp evimi toparlıyorum. Eğer çalışıyorsam, sabah kalkıp spora, sonrasında da çekime gidiyorum. İşimi bitirip eve geliyorum ve hemen uyuyorum.
  • 3
    - En sevdiğiniz gece aktivitesi nedir?

    Lais: Arkadaşlarımla güzel bir yemek yiyip sonrasında da dans etmeye ve geceye devam etmeye bayılıyorum. Uzun uzun yenen yemekleri çok seviyorum. Bovling oynamaya gitmeyi ya da havuz başında olmayı da seviyorum.

    Jasmine: Ben gerçekten bir reality şov hayranıyım. Birkaç bölüm ‘Housewife’ ya da komik herhangi bir filmi izlemeye bayılıyorum.
  • 4
    - Saç ve makyaj tercihleriniz nelerdir?

    Lais: Gündüz için hafif ve buğulu bir makyaj tercih ederim. Akşam içinse dumanlı bir göz makyajı yeterli.

    Jasmine: Doğal tonlar tercih ediyorum. Kahverengi gibi ten rengi tonlarında buğulu bir makyaj kullanırım. Saç için çok fazla ürün tercih etmiyorum. Tepeden dağınık bir topuz yapabilirim.
  • 5
    - Dolabınızda olmazsa olmaz parçalarınız nelerdir?

    Lais: Bikini, bodysuit ve rahat bir spor ayakkabı.

    Jasmine: Güzel bir çanta, ama içinde iyi kozmetik ürünleri olmalı tabii.
  • 6
    ‘Sette bir arada olmak keyifli oluyor’

    Jasmine: Yeni ürünlerin çekimleri çok eğlenceliydi. Taylor, Romee, Lais, Elsa ve Josephine’le birlikteydik. Hepimiz iyi arkadaşız ve sette bir arada olmak çok keyifli, çünkü normalde beraber olma fırsatı bulamıyoruz. Russell James, genellikle fotoğrafları çekiyor, eğlenceli biri ve setin modunu kesinlikle yükseltiyor. Favori çekimlerimden biriydi. Diğerleri gibi çok havalı olduğu bir gerçekti.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız