Julia Roberts: Bizim çocukluğumuzda her şey farklıydı

Yeni filmi Mucize ile gündemde olan Julia Roberts, "Bizim çocukluğumuzda her şey ne kadar farklıydı. Annem ve babamla filmdeki gibi derin konuşmalar yaptığımızı hiç hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberler 10.12.2017 - 10:54

  • 1
    “Mucize” (Wonder) adlı yeni filmi 24 Kasım'da vizyona giren Julia Roberts, Barbaros Tapan'a konuştu. 50 yaşındaki Roberts yeni filmini, aile yaşantısını ve bilinmeyenlerini anlattı.
  • 2
    24 Kasım’da vizyona giren son filminiz “Mucize” (Wonder), New York Times’ın en çok satanlar listesindeki aynı isimli romandan uyarlandı. Filmle ilgili neler söylemek istersiniz?

    - Benim ve ailemin sevdiği, çok iyi yazılmış bir roman. Aslında bu proje için çocuklarım arkamda güç oldular.

    Nasıl yani?

    - Şöyle ki, kitabı okuduktan sonra çocuklar bana “Sence bu kitabın filmi yapılacak mı” diye sordular. Kafama bu fikri onlar soktu. Bunun üzerine ajansımı aradım, kitapla ilgili herhangi bir proje olup olmadığını sordum. “Eğer bir şey duyarsanız anne rolüne adımı listeye koyun” dedim. Yeterince şanslıymışım ki rol benim oldu.
  • 3

    Anne olmanız oyunculuk tarzınızı etkiledi mi?

    - Tabii ki! Anne olunca çocuklar olmadan önce aklınızdan geçmeyen birçok şeyi düşünmeye başlıyorsunuz. İçinizde bir şeyler değişiyor. Dolayısıyla anne olduktan sonra anne rolünde oynarken, bazı şeyleri ister istemez önceden çalışmadan yapabiliyorsunuz.

    Filmde rol gereği oğlunuzla derin konular konuşuyorsunuz...

    - Değil mi! Bizim çocukluğumuzda her şey ne kadar farklıydı. Annem ve babamla filmdeki gibi derin konuşmalar yaptığımızı hiç hatırlamıyorum. Annem çalışıyordu, evde ilgilenmesi gereken çok iş vardı. Bizi karşısına oturtup anne konuşmaları yapmıyordu. Biz kendi kendine öğrenen ve gelişen bir nesildik...

  • 4
    Sizin evde durum nasıl, kendi çocuklarınızla derin konuşmalar yapıyor musunuz?

    - Şimdi her şey çok farklı, bizim çocukluğumuz gibi değil. Bizim evde uzun aile yemekleri yapma şansımız var, bu yemeklerde pozitif ya da negatif birçok konu konuşuyoruz. Ben anne olarak çocuklarımla bir şeyleri nasıl düzeltebiliriz, nasıl daha iyisini yapabiliriz diye yargılama yapmadan paylaşmayı seviyorum.

    50 yaşına girdiniz. Doğum gününüzü nasıl kutladınız?

    - Ailemle kutladım. Bu 50 yaş çılgınlığını bir türlü anlamıyorum. 47’nci yaşımı kutlarken kimse bu kadar abartmadı.
  • 5
    Yapımcı Harvey Weinstein ile başlayan cinsel taciz iddiaları artık neredeyse seri haline geldi. Her gün başka isimler çıkıyor. Bu konudaki düşünceleriniz neler?

    - Maalesef. Korkunç ve şoke edici, artık bu haberler o kadar çoğaldı ki... Neredeyse günlük hayatımızın bir parçası oldu. Bu durumların benim hayat ve iş tecrübemin bir parçası olmadığı için her gün şükrediyorum. Umarım bu yaşananlar yeni bir kapı açar ve piyasamız daha huzurlu, sakin ve verimli bir işbirliğine dönüşür.
  • 6

    Evde nasıl bir Julia var?

    - İstediği zaman çalışıp istediği zaman çalışmama lüksüne sahip bir anne olarak, tüm çalışan anneleri tebrik ederim. Çünkü birçok arkadaşım işten ayrılmak zorunda kalıyor. Evde olmayı çok seven biriyim. Evde olduğum müddetçe kahvaltıdan akşam yemeğine tüm yemekleri ben hazırlarım. Çamaşır yıkayıp yerleştirmeyi de seviyorum.
     
    Televizyona geri döneceğinize dair haberler okudum, doğru mu?

    - Dizi yapacağım, evet. Yönetmenimiz Sam Esmail. Kendisinin zaten hayranıyım. Benim de ilk TV dizim olacak. Yani gelecek sene öğreneceğim çok şey var.

    Sezon boyunca ekranda olacak mısınız?

    - Umarım! Kötü oynamazsam, 4’üncü bölümde kapı

  • 7
    Televizyonda en çok neler izlersiniz?

    - Biz ailece futbol tutkunuyuz. Çoğu zaman futbol maçı izliyoruz.

    Hangi takımı tutuyorsunuz?

    - Manchester United
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız