Kate Middleton ve Prens William'ın yerine Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarının ardından Kate Middleton ve Prens William ile de kriz yaşayan Prens Harry ve Meghan Markle aile içinde yeni ittifaklarını Prenses Eugenie ve eşi Jack Brooksbank ile oluşturdu. 

Haberler 25.11.2020 - 10:34

  • 1
    İngiliz Kraliyet Ailesi'nin genç yüzleri Prens William ve Kate Middleton ile Prens Harry ve Meghan Markle çiftleri henüz yolları ayrılmadan önce basın ve halk tarafından "Muhteşem Dörtlü" olarak anılıyordu.

  • 2
    Sayısı az da olsa birlikte katıldıkları etkinlikler de bu söylemi destekliyordu. Fakat eşler arasındaki çatlak giderek açıldı ve yolları ayrılığa kadar uzandı. Prens Harry ve Meghan Markle, aileden ayrılıp ABD'ye taşındı.

  • 3
    Herkes Muhteşem Dörtlü'nün artık dağıldığını düşünürken kısa bir süre önce basına yansıyan haberlerle aile içinde yeni bir ittifak kurulduğu iddia edilmeye başlandı.

  • 4
    İngiliz basınında yer alan haberlere göre Prens Harry ile Meghan Markle, her ne kadar uzaklara gitmiş olsalar da artık Prens William ve Kate Middleton ile araları eskisi gibi iyi olmasa da yeni 'kuzen ittifakı' oluşturdu. İddialara göre bu kez Kate ile William'ın yerini Prens Harry'nin kuzeni Prenses Eugenie ile eşi Jack Brooksbank aldı.

  • 5
    Buckingham Sarayı'nın kaynaklarının aktardığına göre Prens Harry ile Meghan Markle, kısa bir süre sonra bebek sahibi olmayı bekleyen Eugenie ve Brooksbank ile yakın bir bağ oluşturdu.


  • 6
    Son olarak Prens Harry ile eşinin, Kraliçe 2. Elizabeth tarafından düğün hediyesi olarak kendilerine verilen evi Eugenie ile Brooksbank'e vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız