Magazin ve sanat turu (10 Eylül 2018)

10 Eylül 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 10.09.2018 - 17:34

  • 1

    CEZAEVİNE GİREN UFUK BAYRAKTAR'TAN AÇIKLAMA

    Ezel dizisindeki ve Dağ filmindeki performanslarıyla izleyicinin beğenisini kazanan en son ‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı olarak televizyon izleyicisinin karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007’de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "6 ay sonra görüşürüz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    SCARLETT JOHANSSON ÜÇÜNCÜ KEZ EVLENİYOR

    Hollywood'un en çok kazanan kadın oyuncusu Scarlett Johansson'ın Colin Jost'la evlilik hazırlığında olduğu öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ÇAĞATAY ULUSOY HOLLYWOOD YOLCUSU

    Geçtiğimiz ay Los Angeles’ta Angelina Jolie ve Johnny Depp'in de yer aldığı United Talent Agency ile el sıkışan Çağatay Ulusoy, Hollywood projesine imza atmak için önceki gün ABD'ye uçtu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ANTALYA FİLM FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK FİLMLER BELLİ OLDU

    Bu yıl 55'incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Film Festivali'nin yarışma kategorisinde bu yıl 8 uluslararası ve 2 ulusal film yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    SERENAY SARIKAYA'DAN 1.5 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA

    Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, bir jean firmasıyla 1.5 milyon TL'lik yeni bir anlaşma imzaladığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    DAVA AÇTILAR

    Dünyaca ünlü yıldız Brad Pitt'in evsiz kalanların ev sahibi olması için Make It Right adıyla kurduğu kuruma 'dolandırıcılık' davası açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    HADİSE'DEN NOSTALJİK PAYLAŞIM

    Türk Eğitim Vakfı'nın öğrencilere burs kampanyasına destek olan Hadise, çocukluk yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınladı. Hadise fotoğrafa, "Gençlerimizin eğitimine destek olabilirsiniz. Canım arkadaşım Ebru Gündeş'e kampanyaya destek olması için meydan okuyorum" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    TÜM ZAMANLARIN EN İYİ İKİNCİ AÇILIŞI (ABD BOX OFFİCE RAKAMLARI)

    The Conjuring'in yeni filmi olan The Nun, ilk hafta sonunda 53,5 milyon dolar hasılat elde ederek Box Office ABD'ye birinci sıradan giriş yaptı. İşte 7-9 Eylül 2018'de en çok izlenen yapımlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA AYRILAN VE DEVAM EDECEK İSİMLER

    Yeni sezonunun merakla beklenen eğlence programları arasında olan Güldür Güldür Show'da ayrılan ve devam edecek olan isimler açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    RONALDO MADAME TUSSAUDS İSTANBUL’DA

    Balmumu heykel müzesi markası Madame Tussauds'nun 21. merkezi İstanbul'da ziyarete açılmıştı. Müze son olarak dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun heykelini ziyaretçileriyle buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    TALAT BULUT: HERKESE VE HER ŞEYE İNAT SETTEYİM

    Taciz iddialarından dolayı açılan soruşturmada takipsizlik kararı verilen oyuncu Talat Bulut, rol aldığı Yasak Elma setinde kamera karşısına geçti. Bulut, sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Herkese ve her şeye inat Yasak Elma setindeyim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    TARİHİ İMAM ABDULLAH ZAVİYESİ TAŞINDI

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce, tarihi Zeynel Bey Türbesi ve Artuklu Hamamı'nın ardından Ilısu Barajı göl alanında kalan İmam Abdullah Zaviyesi'nin türbe bölümü de Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'ndaki yeni yerine taşındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    BURCU BİRİCİK MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

    Çiçero filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Burcu Biricik önceki gün Zorlu Center'da görüntülendi. Makyajsız olduğu dikkatlerden kaçmayan 29 yaşındaki Biricik, "İş dışında sıfır makyaj dolaşıyorum. Bu halim beni daha mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    "YORUMLAR BİZİ ETKİLEMEDİ"

    Dünyaevine giren Mert Fırat ile İdil Fırat, kına gecesinde eleştirilen taht (tefour) ile ilgili konuştu. Mert Fırat, "Yorumlar bizi etkilemedi. Kınaya getirilen taht bize sürprizdi" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    SÖZ'ÜN BAHAR'I AYBÜKE PUSAT'IN YENİ PROJESİ

    Geçtiğimiz iki sezon boyuncu Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Kapı filmiyle beyazperdede boy gösterecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ÜNLÜ OYUNCU NİŞANLANDI

    Ünlü oyuncu Çiğdem Batur ile Onur Gülmek evlilik yolunda ilk adımı attı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ULUSLARARASI ENGELSİZ SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Mersin'de bu yıl 2'ncisi düzenlenecek Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali, 19 ülkeden 100 engelli sanatçının katılımı ile yarın başlayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    KADIKÖY PLAK GÜNLERİ’NDEN KARELER (27 BİN KATILIM)

    Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük plak buluşması 3. Kadıköy Plak Günleri’ne iki günde 27 bin kişi katıldı. Nostaljinin müzikseverlerle buluştuğu etkinlikte Müzeyyen Senar'ın 1967 model Anadol marka otomobili ile kendi üzerine kayıtlı ruhsatı da yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ'NDE 3 YENİ ÖDÜL VERİLECEK

    6. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde filmler bu yıl ilk kez "FİYAB Yapımcı Ödülü", "Digiflame VFX Post Prodüksiyon Hizmet Ödülü" ve "CGV Mars Film Dağıtım Ödülü" için de yarışacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    DİYARBAKIR 6. KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM

    Diyarbakır Kitap Fuarı dört yıl aradan sonra okurlarla buluşmak üzere gün sayıyor. 25 Eylül'de başlayacak olan fuar 30 Eylül'de sona erecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    BABYLON'DA SEZON AÇILIYOR

    Babylon yeni sezonu ilk konserleri için 15 Eylül'de kapılarını açıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ESKİ ABD BAŞKANLARININ OTOMOBİLLERİ SERGİLENİYOR

    ABD'de 350'den fazla klasik otomobilin bulunduğu bir sergi ziyarete açıldı. Kapalı otoparkta sergilenen otomobiller arasında Eski ABD başkanları Franklin Roosevelt, Harry Truman, Gerald Ford ve Richard Nixon için yapılan otomobiller de sergide yerini aldı. Sergi, rehber eşliğinde düzenlenen turlarla günde 8 kez ziyaret edilebiliyor. Tur fiyatları ise kişi başı 20 dolardan başlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 23

    "BURASI KÜLTÜR TURİZMİNİN BAŞKENTİ SAYILABİLECEK BİR YER"

    Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Kapadokya bölgesindeki peribacaları arasında gösteri sundu. Anadolu Ateşi Yönetmeni Mustafa Erdoğan, "Burası kültür turizminin başkenti sayılabilecek bir yer" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    VEGAN FESTİVALİ (VEGFEST) SONA ERDİ

    Bu yıl ilk kez düzenlenen ve 3 bin kişinin katıldığı Uluslararası İstanbul Vegan Festivali (Vegfest) Fatma Turgut’un muhteşem konseriyle sonlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    SARDES ANTİK KENTİ UNESCO'DA KALICI OLMAYI HEDEFLİYOR

    Tarihte ilk madeni parayı basan Lidya Krallığı'nın başkenti Sardes Antik Kenti, UNESCO'da kalıcı olmayı hedefliyor. Salihli Turizm Derneği (SATURDER) Onursal Başkanı Mustafa Uçar, "İnsanlığa para gibi finans dünyasını ortaya çıkartacak, ticareti geliştirecek, takası ortadan kaldıracak bu kadar değerli veriler sunan bir yerin UNESCO'da geçici listede olması garipsenecek bir durum. Geçici listeden kalıcı listeye alınmasını bekliyoruz" diye konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    İKİLİ İLİŞKİLERDE GİZEMLİ VE KISKANÇ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

    Nispeten sakin, bizi çok fazla zorlamayacak, Yeni Ay’ın etkisini yoğun olarak hissedeceğimiz bir haftadayız. Bu haftanın en önemli gezegen hareketleri Venüs ve Mars’tan gelecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız