Magazin ve sanat turu (11 Eylül 2018)

11 Eylül 2018 de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 11.09.2018 - 17:29

  • 1

    MABEL MATİZ'E 1 DOLAR SORUŞTURMASI

    Bir vatandaş, şarkıcı Mabel Matiz'i "klibinde 1 dolarlar havada uçuştuğu için" için FETÖ'ye destek iddiasıyla savcılığa şikayet etti. Şikayet üzerine soruşturma açıldı, Matiz ifade verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    DEMET AKALIN İLE OKAN KURT BOŞANDI

    Demet Akalın ve Okan Kurt çifti 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla noktaladı. Çiftin kızları Hira'nın velayeti anne Demet Akalın'a verildi. Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    MISS AMERICA 2019 GÜZELİ BELLİ OLDU

    ABD’nin Atlantic City şehrinde gerçekleşen 2019 Miss America finalinde kazanan New York’lu Nia Franklin oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    TÜRKİYE GİŞE RAKAMLARI AÇIKLANDI

    İnanılmaz Aile 2, üst üste üçüncü hafta sonunu da Box Office Türkiye'nin zirvesinde kapatarak Kayıp Balık Dori'den bu yana bunu başarabilen ilk animasyon oldu. İşte 7-9 Eylül 2018 hafta sonu Türkiye gişe rakamları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    GUPSE ÖZAY: BÜTÜN RAHATSIZLIKLARA YAKALANDIM

    Oyuncu Gupse Özay, rolleri için hızla kilo alıp, daha sonra geri vermesi hakkında, “23 kiloyu iki ayda alıp, daha sonra hemen geri verince, bütün rahatsızlıklara yakalandım" ifadelerini kullandı.

    https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/gupse-ozay-butun-rahatsizliklara-yakalandim,Dhnz-uRpmEqICE9IiTElYw
  • 6

    210 BİN LİRALIK DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

    Modacı ve stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, önümüzdeki ay doğum günü olan eşine hediye olarak Londra’daki bir galeriden 210 bin liraya 4 tablo aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    ÜNLÜ ŞARKICI ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI YAYINLADI

    Murat Boz da Türk Eğitim Vakfı'nın öğrencilere burs kampanyasına destek olmak için sosyal medyadan çocukluk karesini yayınlayan ünlü isimler arasına katıldı. 38 yaşındaki Boz'dan önce Hadise, Ebru Gündeş, Ezgi Mola gibi isimlerde kampanyaya destek olmuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    ÜNLÜ YILDIZ YENİDEN KANSERE YAKALANDI

    İngiliz asıllı Avustralyalı oyuncu ve şarkıcı Olivia Newton-John'a üçüncü kez kanser teşhisi kondu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    SÖZ DİZİSİNİN 3. YENİ SEZON FRAGMANI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 3. yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Dizi 17 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 10

    FURKAN ANDIÇ İLE DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN SPOR POZU

    Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç'ın spor salonunda verdikleri spor pozunu sosyal medyadan paylaştı. Sevgilisi Deniz'i kucağına alarak aşağıya sarkıtan Andıç, poz vermeyi de ihmal etmedi. Andıç ve Deniz, fotoğrafı karşılıklı olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ORGANİZE İŞLER 2 İÇİN KORE'DEN ÖZEL EKİP

    Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer almasının yanı sıra, senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu Organize İşler 2 filmi için Kore’den yaklaşık 40 kişilik ekip geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    "SONSUZA DEK BIRAKACAĞIM HARİKA BİR ANI OLDU"

    İlk olarak belirginleşen karnını sosyal medyadan gösteren Victoria's Secret meleği Lily Aldridge, New York Moda Haftası'nda hamilelik açıklaması yaptı. Karnında 5 aylık bebeğiyle podyuma çıkan ünlü model, "Bu sonsuza dek bırakacağım harika bir anı oldu" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ÇUKUR'DAN CUMALİ KOÇAVALI'LI (NECİP MEMİLİ) İLK KARELER

    Çukur'un 2. yeni sezonu için geri sayım başladı. Sezonun merakla beklenen karakterlerine hayat verecek olan Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş'in (Mahsun) ardından; Necip Memili'nin hayat vereceği Cumali Koçavalı karakterinin de ilk görselleri de yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    EVİNİ SATIYOR (62 MİLYON TL)

    Geçtiğimiz ay aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastanelik olan ABD'li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "ŞİMDİ ESCOBAR DÜŞÜNSÜN"

    Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    LA CASA DE PAPEL OYUNCULARININ YENİ DİZİSİ ELITE'DEN İLK FRAGMAN

    Netflix, 5 Ekim’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak gençlik dizisi Elite’nin fragmanını yayınladı. La Casa de Papel'in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente'yi tekrar bir araya getiren dizinin kadrosunda ayrıca Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) ve Omar Ayuso bulunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 17

    EDİS İMAJINI YENİLEDİ (ÜNLÜLERİN DEĞİŞİMİ)

    Son dönemde şarkılarıyla müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Edis imaj yeniledi. 27 yaşındaki Edis, yeni imajını "Bye" notuyla yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    CRESSONİ TİYATROSU'NDA ALTIN PARALAR BULUNDU

    İtalya'daki Cressoni Tiyatrosu'nda Roma İmparatorluğu dönemine ait altın paralar bulundu. Kültür Bakanı Bonisoli, arkeolojik keşfi, "İstisnai bir durumun da ötesinde, çığır açan tarihi bir an." şeklinde değerlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    TARİHİ KAYA MEZARLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKARILDI

    Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde yürütülen kazı çalışmalarında gün yüzüne çıkarılan Urartu ve Roma dönemlerine ait 5 kaya mezarının turizme kazandırılması hedefleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    'ISTANBUL PHOTO AWARDS 2018'İN İKİNCİ SERGİSİ AÇILIYOR

    Uluslararası haber fotoğrafı yarışması "Istanbul Photo Awards 2018"de ödül kazanan fotoğrafların yer alacağı sergi, 13 Eylül Perşembe günü Ankara'da izlenime sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    TOLSTOY’UN SON YILINI ANLATAN SON İSTASYON RAFLARDA

    Jay Parini’nin Tolstoy’un dünya görüşünü, ideallerini, aşklarını ve hayal kırıklıklarını derinine inerek yazdığı ‘Son İstasyon’ adlı roman raflarda yerini aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    "BALKANLAR'DA YAŞANANLARA İLHAM KAYNAĞI OLACAK"

    Sakarya'nın Hendek ve Pamukova ilçelerinde çekilen ve 21 Eylül'de vizyona girecek "Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" filminin Yozgat, Sakarya ve Hakkari'de özel gösterimleri yapılacak. Filmin yapımcısı Mustafa Şengün, "Balkanlar'da yaşananları merak edenler için bu film iyi bir ilham kaynağı olacak" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ SANATLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

    Türk tarihinin birbirinden değerli sanat dalları Taksim’de buluştu. Çömlek yapımından çiniciliğe, ahşap işçiliğinden tespih yapımına kadar pek çok sanat dalı zanaatkârların elinden çıkarak Beyoğlu'nda düzenlenen festivalde vatandaşla buluşmaya başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE SANAT FESTİVALİ

    Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 9'uncu Phaselis Sanat Festivali, 2 bin yıllık antik kentte Tanini Trio Grubu'nun konseriyle başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız