Magazin ve sanat turu (14 Kasım 2018)

14 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 14.11.2018 - 17:16 Son Güncelleme : 14.11.2018 - 17:19

  • 1

    YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI

    Game of Thrones’un son sezonunun yayın tarihi belli oldu. Nisan 2019’da ekranlara gelecek dizi televizyon tarihinin en görkemli dizi finallerinden biriyle sevenleriyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    "BU HALİYLE YOLDA GÖRSEM TANIMAM" DİYECEĞİNİZ ÜNLÜLER

    Ünlü yıldızların sahnede devleşmesi, göz alıcı kostümler giymesi alışık olunan bir şey. Ancak bazı yıldızlar günlük hayatta sadeliği tercih ederken sahnede adeta başka birine dönüşüyor. İşte “Yolda görsem tanımam” diyebileceğiniz ama sahnedeki halleriyle gözlerinizi kamaştıran şarkıcılar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    FANTASTİK CANAVARLAR İÇİN GERİ SAYIM

    Harry Potter yazarı JK Rowling’in kaleme aldığı Fantastik Canavarlar serisinin ikinci filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları’nın galası yapıldı. Galada Rowling’in yanı sıra oyuncular Eddie Redmayne, Zoe Kravitz, Johnny Depp, Jude Law da kırmızı halıda yürüdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 4

    DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ NUSRET KILIĞINA GİRDİ

    Ünlü oyuncu Emily Atack, dünya çapında adını duyuran Nusret Gökçe'yi taklit etti. Atack, makyaj, gözlük ve kıyafetleriyle Nusret'e benzemeye çalıştığı o kareleri sosyal medyadan yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    EN POPÜLER MACERA FİLMLERİ

    Yabancı film izlemek isteyip karar veremeyenler için macera filmleri iyi bir alternatif olabilir. İşte kimi vizyona girmek üzere olan kimi ise son zamanlarda gişe rekoru kıran IMDb'nin son verilerine göre en popüler 50 macera filmi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    AHMET KURAL'IN ESKİ SEVGİLİSİ KONUŞTU: SILA İÇİN ŞAHİT OLURUM

    Sanatçı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla ifadesi alınan Ahmet Kural'ın daha önce parmağını kırdığı öne sürülen eski sevgilisi Naz Çekem, "Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    YILIN ŞOVU ÖNCESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

    'Siyahi Barbie Bebek' lakaplı model Duckie Thot, Victoria's Secret şovu öncesi geçirdiği ve şans eseri küçük bir sıyrıkla atlattığı trafik kazasının kendisine çok şey öğrettiğini dile getirdi. Thot, "Ne kadar çalışırsanız çalışın, onun kolayca elinizden alınabileceğini öğrendim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    OZAN GÜVEN'İN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Fi'nin Can Manay'ı Ozan Güven'in yeni projesi belli oldu. 43 yaşındaki oyuncu 14 yıl sonra Don Kişot’um Ben ile yeniden tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    HOLLYWOOD'UN ÜNLÜ ÇİFTİNİN EVİNDEN KALAN SON FOTOĞRAF

    Hollywood’un ünlü çifti Miley Cyrus ve Liam Hemsworth’ün California’daki yangından etkilenen evlerinden geriye küller kaldı. Hemsworth, evin son halini sosyal medyadan paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DİSKALİFİYE KARARI

    TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son yayınlanan bölümünde yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Murat Öztürk yaptığı garip davranışlarla şefleri çileden çıkardı. Uğur, Kerem ve Meltem'in eleme adayı olduğu son bölümde jüri radikal bir karar alarak Murat'ı diskalifiye etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    GAME OF THRONES’TAN STAR WARS DİZİSİNE TRANSFER

    Star Wars’ın dizi versiyonu The Mandalorian’ın başrol oyuncusu belli oldu: Game of Thrones’taki Prens Oberyn Martell rolüyle hafızalara kazınan Pedro Pascal.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    GİZEM KARACA’NIN OLAYLI GECESİ (OTELDEN KOVULDU)

    Oyuncu Gizem Karaca’nın film çekimleri için konakladığı Fethiye’deki otelde olay çıkardığı öne sürüldü. İddialara göre Karaca, müşterileri rahatsız ettiği için otelden gönderildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    JURRASSIC WORLD SAHNESİNİN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

    Jurassic World’den Avengers’a, Deadpool’dan Captain America’ya ünlü filmlerin hafızalara kazınan sahneleri, özel efekt dokunuşunun birer örneği... İşte film sahnelerinin özel efekt kullanılmadan önceki kamera arkası görüntüleri ve beyazperdedeki özek efektli halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    BÜTÜN MARVEL FİLMLERİNDE ROLÜ VARDI

    Stan Lee'nin birkaç istisna haricinde bütün Marvel filmlerinde bir rolü var. Neden mi? Çünkü kendisi Marvel çizgi romanlarının babası! Ünlü çizgi roman ustasının aramızdan ayrılması sebebiyle onun hayatını adadığı Marvel'a yaptığı katkıları göstermek istedik. İşte beyazperde'nin derlediği Stan Lee'nin tüm dizi ve film cameo'ları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    USTA SANATÇI HÜLYA KOÇYİĞİT'İN TALİHSİZ KAZASI

    Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yer alan Kültür Sanat Politikaları Kurulu’ndaki görevine yetişmeye çalışan Hülya Koçyiğit talihsiz bir kaza sonucu ayağını kırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ROCK AND ROL: İKONLAR VE İDOLLER MÜZAYEDESİ DÜZENLENDİ

    New York'ta geçen hafta sonu Rock and Rol: İkonlar ve İdoller Müzayedesi Times Meydanı'ndaki Hard Rock Cafe'de düzenlendi. Müzayedede Prince'in gitarından, Madonna'nın kıyafetine, Michael Jackson'un ceketinden, eldivenlerine birçok eşya rekor fiyatlara alıcı buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    YENİ GARFIELD FİLMİNİN YÖNETMENİ BELLİ OLDU

    Alcon Entertainment yeni Garfield animasyon filmi için Mark Dindal ile anlaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    CİNSİYETSİZ KIYAFETLER TASARLADI

    Müzik dünyasından moda dünyasına son transfer olan isim Celine Dion oldu. Ünlü şarkıcı, çocuklar için 'cinsiyetsiz' kıyafetler tasarladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    "SÜSLÜ PARLAK PEMBE" ELMAS YÜZÜK DÜNYA REKORU KIRDI

    Cenevre'deki açık artırmada "The Pink Legacy" isimli "Süslü Parlak Pembe" elmas yüzük rekor bir bedelle el değiştirdi. Satışıyla "dünya rekoru" kıran yüzüğü ABD'li Harry Winston mücevherat şirketinin satın aldığı açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    PRENSES RESMİYETİ BOZDU

    Prens Charles’ın 70’inci doğum günü anısına kraliyet ailesi iki fotoğraf yayınladı. Fotoğraflardan birinde Meghan Markle’ın resmiyeti en çok bozan isim olması dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    BURHAN ŞEŞEN 3. KEZ EVLENDİ

    Müzisyen Burhan Şeşen, 10 yıl önce tanıştığı ve bir birlikte olduğu bir sanat evi kurucusu kurucusu Gizem Duman ile evlendi. Düğün önceki akşam Moda Kayıkhane’de gerçekleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ANADOLU'NUN LEZZETLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

    TÜYAP'ın düzenlendiği, "Diyarbakır Gurme 2018 Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nda, 28 ilden 112 firmanın katılımıyla Anadolu mutfağının lezzetleri tanıtılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    LADY GAGA KUCAK DOLUSU PİZZA DAĞITTI

    Şarkıcı Lady Gaga, California yangınında zarar görenlere yardım eden Kızıl Haç görevlileri ve gönüllülere kendi elleriyle pizza dağıttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    'GÜN OLUR, ALIR BAŞIMI GİDERİM, DENİZDEN YENİ ÇIKMIŞ AĞLARIN KOKUSUNDA'

    Edebiyatımızın önemli isimlerinden Orhan Veli Kanık, 36 yıllık yaşamına birçok başarılı iş ve eser sığdırdı. Özellikle tek tür şiirden kaçarak yenilikler denedi. İşte Orhan Veli'nin hayatı ve bazı fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    TÜRK FOTOĞRAFÇI INSTAGRAM SEÇKİSİNDE

    Yönetmen ve fotoğrafçı İlkin Karacan’ın #WHPseasonal projesi kapsamında Mevlana’nın meşhur sözü “Gel, ne olursan ol gel!” sözünden den ilham aldığı fotoğrafı, resmi Instagram hesabında ikinci kez paylaşıldı. Daha önce resmi instagram sayfasında dört kez Türk fotoğrafçılara yer veren instagram’ın paylaştığı fotoğraflardan ikisi yine İlkin Karacan’a ait. Peki bugüne kadar Instagram'ın resmi sayfasında hangi fotoğraflar yayınlandı? İşte örnekler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    UFUK BEYDEMİR: ROCK'TA DA SAVAŞ VAR (BİZİM ROCK’ÇILAR)

    İrem Gökbudak’ın hazırlayıp sunduğu NTV Radyo’nun Bizim Rock’çılar programında bu hafta Ufuk Beydemir vardı. Ufuk Beydemir müzik yolculuğunu, bilinmeyenlerini Bizim Rock’çılarda anlattı. Beydemir, "Bugüne kadar “neden rock?” diye hiç sorgulamadım... Çünkü doğuştan rock gibi... Galiba ondaki protest tavır beni kendine çeken. Biraz asi de biriyim. Bir şeylere karşı hep savaştım. Rock'ta da bu var. Bağımsız bir şekilde sadece hissettiğin şeyleri nasıl istiyorsan öyle dışa vuruyorsun. Bu benim için çok çekici bir şey" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    ÖDÜLLÜ ÇİZGİ ROMAN BLACK HAMMER FİLM VE DİZİ OLUYOR

    Black Hammer adlı ünlü çizgi roman, yaratıcılarının imzasıyla televizyon dizisi ve sinema filmi olarak uyarlanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    ÇOCUK KİTABI YAZARLARI 37. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI'NDA

    37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda yazarlar, okuyucularıyla bir araya geliyor. İmza gününe katılan çocuk kitabı yazarları çeşitli etkinliklerle fuarda yer almaya devam ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    22. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ 17 KASIM'DA BAŞLIYOR

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali, 22. kez 17 Kasım’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 22. İstanbul Tiyatro Festivali’nde yurtdışından 12, Türkiye’den 12 olmak üzere 24 tiyatro, dans ve performans topluluğunun gösterilerinin yanı sıra okuma tiyatroları, söyleşiler, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve ustalık sınıfları gibi ücretsiz yan etkinlikler de gerçekleştirilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    LEZZET ÖNERİLERİ

    Her yöresinin birbirinden ayrı bir tadı olan Anadolu'nun sofralarından sayfalarımıza taşınan yemekler, kültürel mirasımızın belki de son kaleleri. Mutfak Magazin Dergisi'nin hazırladığı listedeki yemeklerin çoğu tüm Türkiye'de yapılıyor ancak en özeli nerede yapılıyor sorusunun cevabını veriyoruz size. İşte öğle yemeğinde deneyebileceğiniz lezzet önerileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    CAN YILMAZ'DAN YILMAZ VURAL PAYLAŞIMI

    Komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, Adana Demirspor ile anlaşan Yılmaz Vural'a sosyal medyadan takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    FERHAT YILMAZ 50 KİLO VERDİ

    Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak kilo veren ünlüler kervanına bir dönemin fenomen dizisi Yılan Hikayesi'nde canlandırdığı Rambo Berk karakteri ile hafızalara kazınan Ferhat Yılmaz, katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    ÇÖPLERDEN ELBİSE TASARLIYOR

    Çevrenin korunması, doğaya saygı insanoğlunun geleceği açısından kritik önemde. Bu konuda bilinçlenme giderek artıyor. Özellikle çöplerin geri dönüştürülebilmesi büyük önem taşıyor. Rusya'da bir moda tasarımcısı bu konuda tüm dünyaya örnek olabilecek bir fikir geliştirdi. Rus tasarımcı Arthur Brazhe, elbiseleri çöplerden topladığı malzemelerle yapıyor. 


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 34

    HEDEFİM SENSİN'DEN YENİ FRAGMAN

    Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün, senaristliğini Ata Demirer'in üstlendiği Hedefim Sensin, çiğköfteci Zekeriya'nın iki mafya arasında husumete sebep oluşunu ve çıkardığı sorunun akabinde adaya kaçmasıyla burada ortasına düştüğü aşkı ve tehlikeli macerayı anlatırken filmin başrollerini daha önce birçok kez beraber çalışmış Ata Demirer ve Demet Akbağ paylaşıyor. Hedefim Sensin 30 Kasım'da sinemalarda...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 35

    'BU YILIN REKLAM YILDIZI BU BEY'

    Başak Dizer Tatlıtuğ sosyal medya hesabından sevimli dostuyla bir fotoğrafını paylaştı. Tatlıtuğ hayvan sevgisini sosyal medyadan paylaşan tek isim değil. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Khloe Kardashian'a, Elçin Sangu'dan Hakan Çalhanoğlu'na ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 36

    ‘PERA SANAT HEYKEL SERGİSİ’ ART GALLERY’DE

    Antik Yunan sanatının ikonik örneklerinin, modern dönem simgeleriyle bir araya geldiği heykel sergisi 30 Kasım’a kadar Trump Art Gallery’de (TAG) sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 37

    DENİZ İLE KUDRET AYNI KOĞUŞTA

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız