Magazin ve sanat turu (14 Ocak 2019)

14 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 14.01.2019 - 17:15

  • 1

    GAME OF THRONES’UN YENİ SEZONUNDAN İLK FRAGMAN

    Game Of Thrones’un merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman, HB tarafından yayınlandı. Dizinin yeni sezonu 14 Nisan 2019'da izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 2

    YILIN EN İYİ FİLM VE DİZİLERİ BELLİ OLDU (ELEŞTİRMENLER SEÇTİ)

    Bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Film Ödülleri dün akşam ABD'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Roma, En İyi Film, En İyi Yönetmen ödülleri dahil toplam dört ödülle gecenin yıldızı olurken, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Lady Gaga ve Glenn Glose paylaştı. Lady Gaga, En İyi Film Şarkısı ödülünü de kucaklayarak geceden iki ödülle ayrıldı. The Americans, dram türünde en iyi dizi seçildi. İşte 2019 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Film Ödülleri'nin kazananları, tam listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    ITIR ESEN VE ŞEYMA SUBAŞI'NDAN ACUN ILICALI AÇIKLAMASI (BİRLİKTELİK İDDİALARI)

    Miss Turkey 2017 birinci olan ancak tacının geri alınmasıyla gündeme gelen Itır Esen, Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu. Esen, Survivor YouTube projesi nedeniyle Acun Ilıcalı ile tanıştıklarını açıkladı.. Birliktelik iddiaları üzerine Ilıcalı'nın geçtiğimiz yıl sonu boşandığı Şeyma Subaşı ise, "Ben şu an hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    KIRMIZI HALIYA BEYAZ DAMGA

    2019 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Film Ödülleri'nde kazananlar kadar ünlülerin şıklığı da ön plandaydı. Gecede Lady Gaga, Emily Blunt, Chrissie Teigen, Rachel Brosnahan gibi isimlerin başı çektiği beyaz şıklığı göze çarparken; Charlize Theron, Nicole Kidman ve Emmy Rossum törenin en şık isimleri olarak öne çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    İTALYAN DEVİNİN DEFİLESİNDE TÜM GÖZLER ONDAYDI

    İtalya'da gerçekleşen Versace defilsine Emily Ratajkowski, Bella Hadid ve Kaia Gerber damga vurdu. Podyumda devleşen Emily Ratajkowski, moda tutkunlarından tam not aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ABD'DE GİŞENİN ZİRVESİNDEKİ FİLM DEĞİŞTİ

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Başrollerinde Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman gibi yıldızların olduğu The Upside filmi Aquaman'i geride bırakarak gişenin yeni lideri oldu. İşte 11-13 Ocak 2019 ABD Box Office rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    BU YUMURTA KYLIE JENNER'IN REKORUNU ELİNDEN ALDI

    2018 yılı boyunca Instagram'da en çok beğeni alan fotoğraflar belli sıralamasında yıla damga vuran 10 fotoğraftan 5 tanesinin sahibi Kylie Jenner'dı. 18 milyon beğeniyle birinciliği de elde eden Jenner'ın rekoru, artık bir yumurtaya ait. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    HASTALIĞI NÜKSETTİ İDDİASINA ARDA KURAL'DAN AÇIKLAMA

    Uzun süredir psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural'ın hastalığının nüksettiği öne sürüldü. İddiaların ardından açıklama yapan Kural, "Her şey yolunda" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    LADY GAGA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

    2019 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Glenn Close ile paylaşan Lady Gaga, gözyaşlarını tutamadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ALICE MÜZİKALİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

    Merakla beklenen ve 7 Şubat'ta prömiyer yaparak izleyici karşısına çıkacak olan Alice Müzikali'nin provaları başladı. Oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olan Alice'in karakterleri ve fotoğrafları da yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    BU YIL SUPER BOWL DEVRE ARASINDA SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU

    ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçı Super Bowl’un devre arasında şov yapacak isimler açıklandı. Maroon 5'ın sahne alacağı devre arası şovunda iki konuk sanatçı da yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    HAKAN: MUHAFIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

    Tüm dünyada izleyiciyle buluşarak gündem olan, 2,3 ve 4. sezon onayı alan Hakan: Muhafız başta olmak üzere birçok dizi ve filmin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor.İşte Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'ndan Şahsiyet'e, Diriliş Ertuğrul'dan Muhafız'a dizilerin çekildiği yerler....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    TAM AY TUTULMASI SİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

    2019’a etkili gökyüzü hareketleri ile başladık. Geçen haftalarda yaşadığımız Güneş Tutulması'nın ardından, bu hafta 21 Ocak Pazartesi yaşanacak “Süper, Kanlı, Kurt, Tam Ay Tutulmasının” etkisine girdik bile. 21 Ocak Pazartesi İstanbul saati ile sabah 6:34’te Dünya’nın gölgesi Ay’ın üzerine düşmeye başlayacak. 7:41’de Tam Tutulma başlayacak ve 8:43’e kadar devam edecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    MEGHAN MARKLE’IN ALTI AYLIK HAMİLELİK STİLİ

    İlk bebeğini nisan ayında dünyaya getirecek olan Meghan Markle, 2019’un ilk resmi ziyaretinde belirginleşen karnıyla dikkat çekti. Düşes, 2887 sterlin (ortalama 20 bin TL) değerindeki renkli stiliyle beğeni topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    BLACK MIRROR: BANDERSNATCH'İN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

    Bandersnatch interaktif filminin nasıl hayata geçirildiğini bizzat Netflix Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Todd Yellin ve yaratıcı ekipten Charlie Brooker ve Annabel Jones gibi isimler anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    KENAN DOĞULU'DAN 360 DERECE KONSER

    Kenan Doğulu, seyircileri de içine alacak özel bir şov hazırlıyor. Sevenlerine görsel ve işitsel bir deneyim sunacak olan Doğulu’nun çalışmalarını sürdürdüğü şovu mart ayında sahnelenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    ORHAN GENCEBAY'IN OTOMOBİLİNE ÖZEL TASARIM

    Usta sanatçı Orhan Gencebay bir tasarımcıyla anlaşarak otomobilinin içini yeniledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    RIHANNA'NIN BÜYÜK BEDEN ŞIKLIĞI

    Stiliyle her zaman adından söz ettiren Rihanna, bu defa büyük beden takım elbisesiyle dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    DAMDAKİ KEMANCI VE GERÇEK ZORLU SAHNESİ'NDE

    Gerçek ve Damdaki Kemancı, Zorlu PSM'de tiyatroseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    DÜNDEN BUGÜNE DERVİŞ ZAİM SİNEMASI PROGRAMI BAŞLIYOR

    Bilim ve Sanat Vakfı'nın ev sahipliğinde, 19-26 Ocak tarihlerinde akademisyen, yazar ve sinemacılarla seyircileri bir araya getirecek Dünden Bugüne Derviş Zaim Sineması programında, usta yönetmenin bütün filmleri hem gösterilecek hem de tartışılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    12 YIL SONRA YENİDEN

    Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey 12 yıl aradan sonra Vee Perde oyunuyla izleyici karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    MÜZE VE SARNIÇLARA 3 MİLYON 213 BİN ZİYARETÇİ

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kültür AŞ tarafından işletilen 3 müze ve 2 tarihi sarnıç, 2018'de 3 milyon 213 bin 218 yerli ve yabancı turisti ağırladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU
  • 23

    "DAİMA ARKAMDA OLDUĞUN İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

    Kenan Doğulu nostaljik bir paylaşımla ağabeyi Ozan Doğulu'nun doğum gününü kutladı. Doğulu'nun bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    GÖBEKLİTEPE MODAYLA TANITILACAK

    Şanlıurfa'daki tarihi ören yerinde bulunan hayvan figürlerinden yola çıkılarak tasarlanacak 30 kıyafet, düzenlenecek defileyle beğeniye sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU
  • 25

    EBRU CÜNDÜBEYOĞLU İLK ROMANINI ÇIKARDI

    Ekranların ve tiyatro sahnelerinin sevilen ismi Ebru Cündübeyoğlu, ilk romanı Ferda’yı okurlarıyla buluşturuyor. Ferda; kendisi de bir yazar olan Alzheimer hastası bir kadının hikayesini, onun iç sesiyle anlatıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    RECEP İVEDİK'İN SETİ YIKILDI

    Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik filmi için 100 bin TL'ye yaptırdığı bungalov evler yıkıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    "ANNEMDEN SONRA BU EVDE HER ŞEY SANA KALACAK"

    Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerde yer aldığı, Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 69. yeni bölüm fragmanı yayınlan

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    USTA SANATÇI BEDİA AKARTÜRK HASTANEYE KALDIRILDI

    Türk Halk Müziği'nin duayen isimlerinden Bedia Akartürk, Bursa'da gribal enfeksiyon tanısıyla özel bir hastanee tedaviye alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız