Magazin ve sanat turu (15 Kasım 2018)

15 Kasım 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 15.11.2018 - 17:09 Son Güncelleme : 15.11.2018 - 17:20

  • 1

    'CRISTIANO RONALDO İLE GEORGINA RODRİGUEZ NİŞANLANDI'

    Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun bir yıl önce evlenme teklif ettiği kız arkadaşı Georgina Rodriguez ile nişanlandığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    YÜKSELEN YILDIZ MARİA PEDRAZA HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    Tüm dünyada ilgiyle izlenen La Casa De Papel dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Maria Pedraza, yine bir Netflix yapımı olan Elite dizisinde hayat verdiği Marina karakteriyle gündemde. İşte genç oyuncu hakkında bilgiler, oynadığı film ve diziler, sosyal medyadan doğal paylaşımları ve rol aldığı projelerden öne çıkan kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    EMILY RATAJKOWSKI YILIN KADINI SEÇİLDİ

    Ünlü süper model Emily Ratajkowski GQ Avustralya’nın düzenlediği Yılın Erkekleri gecesinde Uluslararası Yılın Kadını Ödülü’ne layık görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ÇAĞATAY ULUSOY'LU MUHAFIZ'DAN FRAGMAN

    Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) yeni fragmanı yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 5

    CİNSEL TACİZ İDDİASI SONRASI ORTAKLIK BİTTİ

    babası olan Topshop’un sahibi, milyarder işadamı Philip Green’e Beyonce’den büyük çalım. Green’le iş ortaklığı bulunan ünlü şarkıcı, İngiliz milyarder hakkında ortaya atılan cinsel taciz iddialarının ardından şirket ortaklığını sona erdirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    ÜNLÜ YILDIZDAN HIRSIZLIK ÖNLEMLERİ

    Dünyaca ünlü oyuncu Jamie Foxx Hollywood'un ünlü isimlerinin evlerinde yaşanan hırsızlık olaylarına değinerek önlemler için tavsiyelerde bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    PAPARAZZİLERİ GÖRÜNCE ÇARŞAFA DOLANDI

    Leonardo DiCaprio'dan Dustin Hoffman'a, Alec Baldwin'den Charlize Theron'a ünlülerin paparazziler tarafından fotoğraflandıklarını anladıklarında verdikleri bazen tuhaf, bazen eğlenceli tepkiler...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DİSKALİFİYE EDİLEN MURAT ÖZTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA


    MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edildikten sonra öfkeden deliye dönen ve isyanını Instagram'da dile getiren Murat Öztürk, merak edilenleri anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 9

    JOHNNY DEPP'İN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ


    En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibi olan Johnny Depp yine gündemde... 1980'de başladığı kariyerinde Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) filmindeki Kaptan Jack Sparrow rolüyle zirve yapan 55 yaşındaki oyuncu bu kez yarın vizyona girecek olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları) ile konuşuluyor. İşte Hollywood yıldızının yıllar içindeki değişimi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ GELİŞME

    Bir ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil tekrar sonulum cihazına bağlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    YENİ STAR WARS DİZİSİ THE MANDALORIAN’IN İKİNCİ BAŞROLÜ BELLİ OLDU

    Star Wars filminin televizyon dizisi uyarlaması olan The Mandalorian’ın ikinci başrol oyuncusu Gina Carano oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    BERGÜZAR KOREL: ESKİDEN İSYANKARDIM

    Sürekli izlendiğini bilerek yaşadığını söyleyen Bergüzar Korel, "Hayatım kendimi kontrol ederek geçiyor. Eskiden daha fevri ve isyankârdım " dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    SIRADAN SOKAKLARI GÜZELLEŞTİREN EN ETKİLEYİCİ DUVAR RESİMLERİ

    Dünyaca ünlü grafiti sanatçısı Banksy, “Sanat rahatsızlığı rahatlatmalı, rahatı rahatsız etmelidir” der. Kuşkusuz her sokak sanatçısı benzer görüşle seyircisini etkilemek ve şehirlere izini bırakmak ister. Bazı sokak resimleri birer ustalık eseri olarak sıradan sokakların görünümünü öylesine başarılı bir şekilde değiştiriyor ki... İşte dünyanın farklı noktalarından sokakları güzelleştiren, en etkileyici grafiti çalışmaları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    AQUMAN'İN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

    Başrollerinde Jason Momoa, Amber Heard ve usta oyuncu Willem Dafoe'nun yer aldığı, gerilimin ustasıJ ames Wan'ın yönettiği Aquaman'in kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Aquaman 21 Aralık 2018'de seyirciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    TÜRKİYE ESKİ GÜZELİ ÖZLEM KAYMAZ İSYAN ETTİ: YATAK OLMADIĞI İÇİN AMELİYAT İPTAL EDİLDİ

    Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’in çene ameliyatı için önceki gün Hollanda’ya gitti. Kaymaz, dün oğlunun ameliyatı yoğun bakımda yer olmadığı için iptal edilince isyan etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    KYLIE JENNER'A KYLIE JENNER'DAN DAHA FAZLA BENZEDİ

    Yetenekli makyaj sanatçısı Alina Dronova, kendine yaptığı makyajla bambaşka kılıklara bürünüyor. Şimdiye kadar Rihanna’dan Kylie Jenner’a, 50 Cent’ten Jim Carrey’e pek çok ünlüye dönüştü. Bazılarını gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    "ÇÜNKÜ BEN DE KÜÇÜKTÜM..."

    Şarkıcı İrem Derici, çocukluk yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınladı. Derici, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    TOLGA SARITAŞ EMMY’E GİDİYOR

    Söz'ün yıldızı Tolga Sarıtaş,‘Emmy Ödülleri'nin töreni için ABD'ye gidecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    DUCKY VE BUNNY İLE TANIŞIN (TOY STORY 4)

    2019 yazında vizyona girecek dünyaca ünlü animasyon çizgi film serisinin son halkası Toy Story 4 (Oyuncak Hikayesi) yeni yayınlanan tanıtımı ile seyirci karşısına çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 20

    INSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ: TEKVANDOCU SARA

    Hava durumu sunuculuğu da yapan Sara Damnjanovic, sosyal medyada yaptığı tekvando paylaşımlarıyla bir Instagram fenomenine dönüştü. Sara gibi onlarca sıradışı fenomen var. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    17 YIL ÖNCE ÇIKAN ALBÜMÜ BİR NUMARAYA YÜKSELDİ

    Ünlü şarkıcı Mariah Carey'nin 2001 yılında çıkardığı fil müziği albümü Glitter, iTunes albüm listesinde bir numaraya yükseldi. Carey, bu durum karşısında, “Neler olduğundan emin değilim ama bunu sevdim” yorumunu yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    FAHRİYE EVCEN İLE BURAK ÖZÇİVİT ALMANYA'YA UÇTU

    Oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit doğum öncesi Almanya'ya gitti. Evcen burada yaşayan anne ve babasıyla hem mutluğunu paylaşacak hem de hasret giderecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    CARRIE UNDERWOOD BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI

    2018 Country Müzik Ödülleri'nde Yılın Şakrıcısı seçilen hamile şarkıcı Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    SOKAK KÜTÜPHANESİ AÇILDI (AL, GÖTÜR OKU GETİR)

    İzmir'de Buca Belediyesi’nin ilçede okuma oranını artırmak için hayata geçirdiği Sokak Kütüphanesi, büyük ilgi gördü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    MÜSLÜM AVRUPA’DA DA VİZYONA GİRDİ

    Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon kişiye efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının bilinmeyen yönlerini anlatarak derinden sarsan Müslüm filmi, Avrupa’da sekiz ülkede vizyona girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    ANTİK YUNAN ÇAĞI HEYKEL SANATININ İKONİK ÖRNEKLERİ

    Antik dönemle modern dünyanın simgelerini buluşturan Pera Heykel ilk sergisini açtı. “Benim için iki önemli şey vardı. Sanat severlerde estetik bir duygu oluşturmak ve yeni bir şeyler ortaya koymak" diyen Pera Heykel kurucusu İsmail Tekin, sergiyi ntv.com.tr'ye anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    TÜRK EDEBİYATININ 2 BİN 696 ESERİ DÜNYAYA AÇILDI

    Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türk edebiyatının yurt dışında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla başlatılan TEDA Projesi kapsamında, 13 yılda 2 bin 696 eserin dünyaya açılması sağlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    AHLAT AĞACI'NIN BAŞROL OYUNCUSU DOĞU DEMİRKOL KENDİ FİLMİNİ ÇEKECEK

    Başrolünde yer aldığı Ahlat Ağacı filmiyle Slovenya'daki Ljubljana Film Festival Festivali'ne katılan Doğu Demirkol, kendi senaryosunu yazdığını ve kendi filmini çekeceğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    38 SANATÇIDAN KKTC'NİN KURULUŞ YILINA ÖZEL SERGİ

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 35’inci kuruluş yıldönümünün kutlandığı 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kıbrıs Modern Sanat Müzesine Bağlı Sanat Merkezi'nde 'Cumhuriyet' sergisi açılacak. Yakın Doğu Üniversitesi'nin 38 Sanatçısının 103 eserinden oluşan sergi 16 Kasım Cuma günü sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    DÜNYANIN İLK E-SPOR FİLMİ İYİ OYUN’UN ÖZEL GÖSTERİMİ GRAND PERA EMEK SAHNESİ’NDE

    Yaklaşık 6 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak’ın film yıldızı olduğu gençlik filmi İyi Oyun'un özel gösterimi Beyoğlu’ndaki Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    PAMUKKALE'NİN TARİHİNİ DEĞİŞTİREN BULUNTU

    UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan kazılarda, bölgenin bilinen tarihini 500 yıl geriye çeken ve 2 bin 800 yıllık olduğu değerlendirilen cesetlerin yakıldığı alan ortaya çıkarıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 32

    SELÇUK YÖNTEM: ZUHAL İLE SOKAKTA KALDIK

    Sanatçı Selçuk Yöntem, ilk eşi Zuhal Olcay’la Londra maceralarını da anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 33

    MEHMET ALİ ERBİL'İN KIZI YASMİN ERBİL: ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

    "Babam iyi olacak" diyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, "Kötü insanlar da böyle zamanlarda ortaya çıkıyor sanırım. Ama ben hep iyiliğe odaklanan bir insan oldum. Onları Allah'a havale ediyorum. İyiyi çoğaltmak gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 34

    TARKAN: YAĞMURLAR, KARLAR DAYANDI KAPIYA

    Tarkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sokak hayvanlarına sahip çıkma çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 35

    'KALEYİ ALDIM AMA SAVAŞI KAYBETTİK'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 62. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 36

    8. MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ'NDE SPONSOR KURUMLARA PLAKET

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali'ne sponsor olan kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız