Magazin ve sanat turu (15 Ocak 2019)

15 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 15.01.2019 - 16:40

  • 1

    FATİH SULTAN MEHMET DİZİSİ HAKKINDA YENİ DETAYLAR

    Osmanlı Devleti’nin yükselme dönemini ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alan Netflix dizisi Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) hakkında yeni bilgiler geldi. Dizinin altı bölümden oluşacağını açıklayan Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin, ana hikayenin İstanbul’un fethi olacağını dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    50 BİN TAKİPÇİSİNİ NEDEN KAYBETTİ?


    Ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, geçtiğimiz günlerde 50 bin takipçisiyle birden yollarını ayırdı. Peki İngiliz model bu kadar masif takipçi kaybına nasıl uğradı? Aklınıza ilk gelen şey 'sahte takipçi' ihtimaliyse maalesef yanılıyorsunuz, altında çok daha hassas nedenler yatıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 3

    EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM (MESUT ÖZİL & AMİNE GÜLŞE)

    Oyuncu ve model Amine Gülşe ile futbolcu Mesut Özil evlilik öncesi ilk adımı attı. İkili nişandan çekilen bir kareyi karşılıklı olarak sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    KIM KARDASHIAN'IN DÖRDÜNCÜ ÇOCUĞU YOLDA

    Üç çocuğu olan ve son çocuğunu taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getiren Kim Kardashian’ın, yine taşıyıcı anneden dördüncü çocuğu doğacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    LA CASA DE PAPEL'İ GERİDE BIRAKTI

    Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) ilk sezonunun yayınlanmasının ardından ulaşılması güç bir başarıya imza attı ve hemen 3. ile 4. sezon onaylarını aldı. Dünyaca ünlü diziler La casa de papel ve Stranger Things bile ancak 2. sezonun ardından yeni sezon onayı alabilmişlerdi. Yüzlerce içeriğe yer veren Netflix7in çok az dizisi 2. sezondan sonrasını görebiliyor. İşte 3 sezonda fazla yayınlanan o diziler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)



  • 6

    HIRSIZLARA SESLENDİ: LÜTFEN SENARYOMU GERİ VERİN

    Otomobilinden çantası çalınan ünlü oyuncu Hugh Grant, hırsızlara seslenerek üzerinde çalıştığı senaryoyu geri getirmeleri çağrısında bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    DOĞUM GÜNÜNDE BİLİNMEYEN FOTOĞRAFLARI

    Bugün usta yazar Nazım Hikmet'in 117. doğum günü... İşte Çağdaş Türk şiirinin en önemli isimlerinden biri olan Nazım Hikmet’in bilinmeyen fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    KYLIE JENNER, TACINI GERİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

    Instagram’ın en beğenilen fotoğrafının sahibi unvanını bir yumurtaya kaptıran Kylie Jenner, yeniden tacını alabilmek için çalışmalara başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    SÜPER KANLI KURT AY TUTULMASI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    Süper Kanlı Kurt Ay tutulması için hazır mısınız? Süper Kanlı Kurt Ay tutulması ne nedir, ne zaman gerçekleşecek? Türkiye'de izlenebilecek mi, etkileri neler olacak? AstroLogos Kurucusu Burcu İnci, 21 Ocak 2019'da gerçekleşecek Süper Kanlı Kurt Tam Ay Tutulması hakkında bilmeniz gerekenleri yazdı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)



  • 10

    EN POPÜLER SUÇ DİZİLERİ

    Birinin hayatına girebilmek için sınırları ne kadar zorlarsınız? Bu soruya cevap arayan; çekici bir kitabevi müdürünün, gelecek vadeden bir yazara kafayı takmasını ve onun hayatına girebilmek için sınıları zorlaması anlatan You, suç dizilerinde zirveye yerleşti. İşte aynı zamanda Stalker'lığın işlendiği Netflix dizisiyle birlikte zirvede olan en popüler 25 suç dizisi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)


  • 11

    MAHKEMEDEN TATİL FOTOĞRAFI KARARI

    Kenan İmirzalıoğlu, beş yıl önce Bodrum’da tatil yaptığı sırada bir teknede habersiz çekilmiş fotoğraflarının yayınlanması üzerine açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Mahkeme, kamuya mal olmuş isimlerin özel hayatının, sadece kapalı kapılar ardındaki yaşantısından ibaret olmadığına, basın özgürlüğünden söz edilebilmesi için kamu yararının olması gerektiğine dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    GÖREVİMİZ TEHLİKE EFSANESİ BİTMİYOR

    Tom Cruise’un başrolde yer aldığı Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) serisi, yedinci ve sekizinci devam filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ARJANTİNLİ YILDIZ JOSE SOSA NUSRET'TE (MÜDAVİMİ OLAN ÜNLÜ İSİMLER)

    Ünlü Türk et ustası Nusret Gökçe buz kez kariyerine Trabzonspor'da devam eden Arjantinli yıldız Jose Sosa'ya şov yaptı. İşte detaylar ve Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    HAFTANIN GİŞE RAKAMLARI AÇIKLANDI

    Bizim İçin Şampiyon seyirci sayısını önceki hafta sonuna göre 2,2% arttırarak gişe liderliğini korudu. Hafta sonunu 162.935 seyirciyle geride bırakan Bizim İçin Şampiyon, toplamda 1.891.506 seyirciye ulaşmış oldu. İşte 11-13 Ocak 2019 Box Office Türkiye rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    YÖNETMEN ORÇUN BENLİ'NİN ANNESİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

    5 Dakikada Değişir Bütün İşler, Gulyabani, Bu Son Olsun, Hep Yek gibi filmlerin yönetmeni Orçun Benli'nin annesi hemşire Ferahnaz Benli, Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 16

    'TEK BİR FOTOĞRAF BİNLERCE ŞEY ANLATIR'


    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Victoria’s Secret meleği Behati Prinsloo Levine evde çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)





  • 17

    EN BAŞARILI 37 FİLM ARASINA GİRDİ

    Aquaman vizyona girdiği dördüncü haftada ulaşılması güç bir başarıya imza attı ve 1 milyar 21 milyon 461 bin dolar hasılatla sinema tarihine geçti. Jason Momoa'nın başrolünde olduğu film bu başarıya ulaşan 37 filmden biri olmakla kalmadı aynı zamanda DC evreninin en çok kâr eden yapımı oldu. İşte 1 milyar dolar gişe başarısı gösteren rekortmen filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)





  • 18

    SELENA GOMEZ DÖRT AY SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

    Dört ay önce sosyal medyaya ara veren ünlü şarkıcı Selena Gomez, yeni paylaşımları ile sosyal medyadaki sessizliğini bozdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YENİ GÖSTERİSİNİN İLK BİLETLERİ TÜKENDİ

    Cem Yılmaz'ın uzun bir aradan sonra izleyici karşısına çıkarmaya hazırlandığı yeni şovunun ilk gösteriminin biletleri tükendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI


    Winnie Harlow Instagram hesabından yıllar önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Harlow'un bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 21

    AYLA VE MÜSLÜM'ÜN YAPIMCISINDAN YENİ FİLM: TURKISH'İ DONDURMA

    Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya'da yaşayan iki Türk'ün, ülkelerine gitmek isterken yaşadığı mücadeleyi anlatan Turkish'i Dondurma adlı film, 15 Mart'ta vizyona girecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ÜNLÜ MODEL DE MAKYAJSIZ VE BORNOZLU AKIMINA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan ünlüler arasına son olarak Doukissa Nomikou Theodoridi de katıldı. İşte bornozlu fotoğraf paylaşma akımına uyarak karelerini yayınlayan ünlü isimler... 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




  • 23

    "2019 HEDEFİM: BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRMEK

    Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    YÜZYILIN CASUSU İLYAS BAZNA'NIN HAYATI İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

    Yüzyılın casusu olarak adlandırılan İlyas Bazna'nın hayatını beyaz perdeye aktaran "Çiçero" adlı film, 18 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    DEVLET TİYATROLARINDAN DÜNYA KLASİKLERİNE 'ÖZEL HAFTA'

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün farklı bölgelerinde sahnelenen dünyaca ünlü yazarların 8 klasik oyunu, 21 Ocak'a kadar 45 temsille Ankara seyircisiyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    BISANTHE ODA MÜZİĞİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Bisanthe Oda Müziği Festivali, İdil Biret ve Borusan Quartet konseri ile start alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    TARİHİ KONAK MUTFAK MÜZESİ OLACAK

    Adana Büyükşehir Belediyesince restore edilen 19. yüzyıldan kalma konakta, Çukurova'nın zengin mutfak kültürü gelecek nesillere aktarılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız