Magazin ve sanat turu (16 Kasım 2018)

16 Kasım 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 16.11.2018 - 16:39

  • 1

    "ARTIK MÜSLÜMAN DEĞİLİM"

    One Direction müzik grubunun eski üyesi ve dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in sevgilisi Zayn Malik, son röportajında kendisini artık Müslüman olarak tanımlamadığını ifade etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    YAŞAYAN EN PAHALI RESSAM

    Ünlü İngiliz ressam David Hockney'in "Bir Sanatçının Portresi" (Havuzdaki İki Figür) adlı tablosu New York'taki müzayedede 90,3 milyon dolara (Yaklaşık 485 milyon lira) alıcı buldu. Bu bedel halihazırda yaşayan bir sanatçıya ödenen en büyük rakam

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    RONALDO'DAN 15 DAKİKADA 190 BİN TL

    Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere'nin başkenti Londra'da ailesiyle birlikte 15 dakika kaldıkları ünlü bir restoranda yediği yemeğe 31 bin euro (190 bin TL) ödedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    "TRUMP’LA GÖRÜŞME SONRASI KOCAMI EĞİTTİM"

    ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamaları ve Beyaz Saray ziyaretiyle tepki toplayan Kanye West’e eşi Kim Kardashian sahip çıktı. Kardashian, “Aslında çok apolitik biri, yanlış anlaşıldı. Kötü bir iletişimciydi, onu eğittim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    JENNIFER LOPEZ'İN YENİ KLİBİNDEN İLK KARELER

    Katar'da katıldığı bir açılışta 20 dakikada 1.2 milyon dolar kazanmasıyla gündemde olan Jennifer Lopez, yeni şarkısına video klip çekerken görüntülendi. Lopez tercih ettiği kostümle hem şaşırttı hem de ilgi odağı oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    MEGHAN MARKLE'IN 49,5 POUND'LUK STİLİ

    Mayıs 2018'de 5 milyon dolar değerinde serveti bulunduğu açıklanan Sussex Düşesi Meghan Markle, 49,5 pound (Yaklaşık 350 lira) değerindeki Marks & Spencer marka elbisesiyle objektiflere yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    REKOR ÜSTÜNE REKOR

    Beş yıl önce yaşamını yitiren Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye aktaran Müslüm bir rekora daha imza attı. Film 3 haftada 3 milyon seyirci barajını aşmayı başardı ve Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenenler listesinde 21 sıra birden yükseleyerek 42'ncilikten 21. sıraya geldi. İşte Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    YILDIZ FUTBOLCUYA ESKİ SEVGİLİSİNDEN BÜYÜ İDDİASI

    Futbol kariyerine İngiltere'nin West Ham United takımında devam eden ve adı Beşiktaş ile anılan Chicharito'ya (Javier Hernandez), eski sevgilisinin Meksika'daki Televisa kanalına göre büyü yaptırdığı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    VICTORIA'S SECRET'TA ÜST DÜZEY AYRILIK

    8 Kasım tarihinde New York şehrinde gerçekleştirilen 23’üncü defilesinin bir hafta sonrasında Victoria’s Secret’ta üst düzey bir ayrılık gerçekleşti. Rihanna'nın büyük beden mankenlerle çalışmadıkları için eleştirdiği ve gündem olan Victoria’s Secret'ın CEO'su Jan Singer görevden ayrılma kararı aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    CEM YILMAZ'IN 3. YENİ FİLMİ EMANET'E BİR OYUNCU DAHA KATILDI

    Cem Yılmaz 3. yeni filmi Emanet'in çekimlerine başladı. Geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosunu da duyuran Yılmaz, son olarak Celil Nalçakan'ı açıkladı. İşte detaylar ve rol alacak oyuncular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    TOM CRUISE BOYDAN KAYBETTİ

    Tom Cruise ile özdeşleşen aksiyon-gerilim türündeki Jack Reacher serisinin devam filminde başrolde Tom Cruise olmayacak. Filmin yaratıcısının Cruise için kullandığı ifade, ünlü oyuncunun, rolü boydan kaybettiği şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    O SES ALMANYA'YA DAMGA VURAN TÜRK KIZI SİNEM URAZ NTV'YE KONUŞTU: PERFORMANSIMI BEĞENMEDİM

    Almanya'da yayınlanan The Voice of Germany (O Ses Almanya) yarışmasına katılan Sinem Uraz, söylediği 'İsyan' şarkıyla herkesin beğenisini kazandı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Uraz, ayakta alkışlandı. Peki Uraz, ne kadar zamandır Almanya'da yaşıyor, performansını kendisi nasıl buldu? NTV ekibinden Deniz Kilislioğlu'nun hazırladığı Hafta Biterken programına anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 13

    TACİZ SKANDALINDA YENİ GELİŞME

    ABD'li aktris Paz de la Huerta, taciz skandallarıyla gündemden düşmeyen yapımcı Harvey Weinstein'a, tecavüz suçlamasıyla dava açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    EN İYİ DİZİLER

    Time, 2018’in en iyi 10 dizisini belirledi. İşte yıla damga vuran yapımlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    2019 ZİRVEDE OLACAK FİLMLER

    Efsanevi filmlerin yeniden çevrimleri kadar süper kahraman filmleri de 2019’da merakla bekleniyor. Vizyon tarihleri 2019’da olan filmler arasında en çok heyacan duyulanlar için IMDb oylama başlattı. İşte 2019’da vizyona girmesi en çok beklenen filmler ve bugünkü sıramaları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    FİLMDEKİ FREDDIE İLE GERÇEK HAYAT ARASINDAKİ 5 TEMEL FARK

    Bohemian Rhapsody 

    İngiliz rock grubu Queen'in efsanevi lideri Freddie Mercury, hayatını anlatan Bohemian Rhapsody ile Hollywood'dan hak ettiği ilgiyi gördü. Forbes dergisine göre film, dünya çapında şu ana dek 285 milyon dolar hasılata ulaştı. Türkiye'de 2 Kasım'da vizyona giren filmi ilk hafta sonunda 180 bin kişi izledi. Freddie Mercury'i oynayan Rami Malek'in performansı da, hem grubun üyeleri hem de pek çok sinema eleştirmeninden övgü aldı. Ancak filmin yapımcıları Bohemian Rhapsody'nin belgesel özelliği taşımadığını vurgulasa da, senaryonun Mercury ve Queen'in gerçek hikayesini yansıtmadığından şikayet edenler de var. İşte BBC'nin derlemesine göre Bohemian Rhapsody ile gerçek hayat arasındaki 5 temel fark...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    THE PROTECTOR İLE DÜNYAYA AÇILIYOR

    Son olarak Meryem dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan, Netflix’in yeni projesi The Protector (Hakan: Muhafız) ile dünyaya açılıyor. Oyunculuk için Sinop’tan İstanbul’a gelen Turan, yeni dizisinde Leyla karakterini canlandırıyor. (Fotoğraflar: Instagram)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    HADİ BİLGİ YARIŞMASI'NDA REKOR ÖDÜL BİR KİŞİYE GİTTİ

    Hadi Bilgi Yarışması'nda 20 bin TL ödüllü finalde sorulan ‘Nobel Ödülleri’nde 216 madalyayla en fazla madalya dağıtılan alan hangisidir?’ sorusuna doğru yanıt veren 1 kişi 20 bin TL'lik rekor ödülün sahibi oldu. İşte finalin cevabı, detaylar ve Hadi'de çıkan diğer sorular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    ÇARPIŞMA ÇEKİMLERİNDE GERGİN ANLAR

    Çarpışma dizisinin Bebek'teki çekimlerinde trafik nedeniyle gergin anlar yaşandı. Set arasında görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ gazetecilerin soruları üzerine Müslüm filmiyle ilgili güzel yorumlar aldığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ÜNLÜ OYUNCUDAN TACİZ İDDİALARINA YENİ AÇIKLAMA

    Yaşamayanlar isimli dizisinin setine alkollü gittiği ve rol arkadaşı Elit İşcan'ı taciz ettiği iddiasıyla soruşturma açılan Efecan Şenolsun'dan yeni açıklama geldi. Şenolsun, "Bu iddialar beni ve ailemi zan altında bırakan çok ciddi suçlamalar olduğu için hemen savcılığa başvurarak 6 Kasım 2018 tarihinde ifademi ve tanık listemi verdim. Karşı taraf 1,5 aydır ifade başvurusu yapmamış, tanık listesi vermemiştir" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 22

    "ANNECİĞİMLE 1990 FALAN OLMALI"

    Oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, çocukluk yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınladı. Yaşaroğlu, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    SELMA ERGEÇ ANNESİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

    Selma Ergeç, önceki gün Nişantaşı'nda annesiyle görüntülendi. Annesi Elizabet Hanım'la eczaneden ilaç alan Selma Ergeç, şu sıralar senaryo okuma aşamasında olduğunu belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    GAMZE TOPUZ ERKENCİ KUŞ'TA


    Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'a sevilen oyuncu Gamze Topuz konuk oyuncu olarak dahil oldu.İşte dizinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, karakter analizleri ve fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 25
    Malatya'da gerçekleştirilen "8. Uluslararası Film Festivali"nde Uzun Metraj Film Yarışması'nda mücadele eden "Anons" ve "Güvercin" filmleri 5'er ödülün sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 26

    NEW YORK ÖZGÜRLÜK HEYKELİ MEŞALESİ MÜZEYE TAŞINDI

    New York'un sembollerinden Özgürlük Heykeli'nin 1984'te kopyasıyla değiştirilen ve o zamandan beri kaidesinde sergilenen orijinal meşalesi, aynı adada yapımı süren müzeye taşındı. Ziyaretçiler 2019'un mayıs ayında açılacak olan sergide meşaleyi yakından görebilme fırsatı yaklayabilecek. Bin 633 kilogram ağırlığında, 4,87 metre yüksekliğinde ve 3,65 metre genişliğinde olan meşale, bakır ve kehribardan yapılmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 27

    "BİR GÜN YİNE AŞKTAN ÖLÜYORUM"

    Oyuncu Burcu Binici sosyal medya hesabından sevimli dostuyla bir fotoğrafını paylaştı. Binici hayvan sevgisini sosyal medyadan paylaşan tek isim değil. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Khloe Kardashian'a, Elçin Sangu'dan Hakan Çalhanoğlu'na ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi..

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    KÜTÜPHANE KULLANAN KİŞİ SAYISI 30 MİLYONA YAKLAŞTI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Turşucu, "Beş yıl önce 1 milyonun altındaki üye sayısı, bu yıl 3 milyona koşuyor. Kütüphaneyi kullanan kişi sayısı ise 30 milyona yaklaşıyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    "HADİ BİRAZ ESKİ GÜNLERİ YAD EDELİM

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 30

    AHMET KAYA ARAMIZDAN AYRILALI 18 YIL OLDU

    16 Kasım 2000 yılında Fransa'nın Paris şehrinde Porte de Versailles semtindeki evinde bir gece kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Kaya'nın ölüm yıldönümü. İşte Kaya'nın hayatından bilgiler ve fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    TÜRK FİLM VE DİZİLERİ GÜNEY AFRİKA’YA AÇILIYOR

    Güney Afrika’nın ticaret merkezi Johannesburg’da düzenlenen Uluslararası Medya ve Reklam Sektörü Fuarı'nda Türk fimleri, dizileri ve yapımları ilgi gördü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız