Magazin ve sanat turu (19 Kasım 2018)

19 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 19.11.2018 - 17:30

  • 1

    ŞAHSİYET TÜM ZAMANLARIN EN İYİLERİ ARASINDA

    Puhu TV'nin sevilen dizisi Şahsiyet; yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb'nin tüm zamanların en iyi dizileri listesine girmeyi başardı. Başrollerinde Cansu Dere; Haluk Bilginer, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk ve Ayhan Kavas'ın oynadığı Şahsiyet kendine 40. sırada yer buldu. İşte IMDb'nin en iyileri listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    KIRMIZI HALIDA OSCAR PROVASI

    Governors Ödülleri adı altında her yıl Oscar Akademisi Yönetim Kurulu tarafından onur ödülleri veriliyor. Ödül kazananlar, yaz aylarında açıklanırken, ödül töreni kasım ayında gerçekleştiriliyor. Bu yıl verilen Governors Ödülleri’ni Marvin Levy, Lalo Schifrin, Cicely Tyson, Kathleen Kennedy ve Frank Marshall kazandı. Oscar Ödülleri öncesi Hollywood’un ünlü isimlerinin bir araya geldiği dün akşam Los Angeles’ta düzenlenen gece, Oscar öncesi kırmızı halı provası gibiydi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    PINAR TARTAN KRALİÇE SEÇİLDİ

    MISS Turkey 2017 Yarışması'nda ikinci seçilerek ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen 'Miss Universe'e katılan İzmirli güzel Pınar Tartan, bu kez Çin'de Türkiye'yi temsil etti ve Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda birinci oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ÇEKİRDEKTEN YETİŞTİ, ŞİMDİ TÜM DÜNYA ONUN FOTOĞRAFLARINA HAYRAN

    Babası Steve Irwin sayesinde çok küçükken doğaya ve vahşi yaşama ilgi duymaya başlayan Robert Irwin, şimdi 14 yaşında ve fotoğraflarıyla tüm dünyanın ilgilisini çekiyor. Fotoğraflarıyla pek çok ödül kazanan Robert Irwin'in gözünden doğa ve vahşi yaşam...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    ZENGİNLERİN YENİ TRENDİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

    Fransa'da son zamanlarda pahalı otomobilleri ile aslan yavrularını paylaşan kişiler tartışma konusu oldu. Zenginlik göstergesi olarak kullanılan aslanlarla olan pozlardan beğeni almaya çalışanlar STK'lar tarafından da eleştiri alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    JOKER FİLMİ SETİNDE TEHLİKELİ ANLAR

    Joaquin Phoenix’in başrolde yer aldığı, adı henüz açıklanmayan yeni Joker filminin set görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde Joker makyajlı Phoenix’in tehlikeli aksiyon sahneleri yer alıyor.

    HABERİN DETAYARI (TIKLA OKU)

  • 7

    MEHMET ALİ ERBİL'İN DOKTORUNDAN YENİ AÇIKLAMA

    Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda yeniden solunum cihazına bağlandı. Ünlü Şovmenin doktoru Jan Klod Kayuka, "Durumu ciddiyetini koruyor. Solunum cihazına bağlı. Yoğun bakımdan çıkış süresinin uzaması bizi üzüyor" açıklamasını yaptı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ANGELINA JOLIE ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

    Ayrıldığı eşi Brad Pitt'le velayet davası süren Angelina Jolie, üç çocuğuyla birlikte keyifli zaman geçirirken objektiflere takıldı. Ayrılık sürecinde zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Jolie'nin artık zorlukları atlattığı görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    INSTAGRAM ÇETESİNİN ÜNLÜ AVLAMA MESAJLARI

    Fenomenlerin ve ünlülerin sosyal medya hesaplarını ele geçirip, para koparmaya çalışan çetenin tehdit mesajlarına ortaya çıktı. Hacker, şikayette bulunacağını söyleyen ünlüye “Soranlara öptüler dersiniz” yazmış.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 10

    GİŞENİN YENİ LİDERİ

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Harry Potter'ın yazarı J. K. Rowling’in yarattığı Wizarding World (Büyücü Dünyası) evreninde geçen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları) gişenin yeni lideri oldu. İşte ABD Box Office listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ÖZLEM KAYMAZ NAGER SENDROMLU OĞLU İÇİN YİNE HÜSRAN YAŞADI

    Özlem Kaymaz’ın Nager sendromlu oğlu Daniel’in yoğun bakımda yer olmadığı için ertelenen ameliyatı bu kez iptal edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    POLİSİN ÖLDÜRDÜĞÜ KORUMANIN AİLESİNE BAĞIŞ YAPTI

    Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, ABD’de polis kurşunuyla öldürülen siyahi güvenlik görevlisinin ailesine para bağışı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    DİDEM SOYDAN'IN EV HALİ

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Didem Soydan televizyon keyfini Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    KABİNDE YOGA (TUHAF YOLCU HALLERİ)

    Bir uçak yolculuğunda başınıza gelen en korkunç ya da en ilginç olay neydi? ABD’de uzun bir yolculuğu fırsata çeviren çiftin uçağın kabininde yaptığı yoga, sosyal medyada gündem oldu. Instagram’da hızla yayılan kabindeki yoga görüntüleri övgü de topladı tepki de... İşte uçuşlardaki tuhaf ve komik manzaralardan bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ORMANDA BULUNDU

    Hollanda’nın Rotterdam şehrinde müzeden 6 yıl önce çalınan Picasso’nun "Harlequin Başı” isimli tablosu Romanya’da gömülü halde bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    JIM CARREY'DEN TRUMP'A 'TECAVÜZCÜ' BENZETMESİ

    Trump karşıtlığıyla bilinen oyuncu Jim Carrey, ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partililere, “tecavüzcüler” benzetmesi yaparak, “Bu insanlar sistemimizin ırzına geçiyor” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    EN POPÜLER BOLLYWOOD FİLMLERİ

    Yabancı film izlemek isteyen ancak karar veremeyenler için Hint filmleri iyi bir alternatif olabilir. İşte IMDb okuyucularının oylarıyla belirlenmiş en popüler Bollywood filmleri ve dizileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    "TOZU DUMANA KATACAĞIZ"

    Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün 60. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YANGININ EN ŞANSLI ÜNLÜSÜ ANTHONY HOPKINS OLDU

    Lady Gaga, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Gerard Butler gibi pek çok ünlünün evinin aksine, Anthony Hopkins’in evi, etrafındaki küle dönen yapıların arasında dimdik ayakta duruyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    "BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

    Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 42. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    THE CHAINSMOKERS’TAN YENİ SINGLE

    Grammy ödüllü sanatçı ve yapımcı ikilisi The Chainsmokers, yeni şarkıları Beach House'u yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    LİKYA TARİHİNİ YENİDEN YAZAN KAZI

    Antalya’nın Kaş ilçesi yakınlarındaki Likya Birliği’nin başkenti Patara Antik Kenti'nde 30’uncu sezon kazı çalışmaları tamamlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 23

    TOP 10 ZİRVESİNDE BİR İLK

    Amerikalı country şarkıcısı Kane Brown, Experiment adlı albümüyle Billboard 200 listesinde ilk kez bir numara oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    SANEM VE CAN KISKANÇLIK YARIŞINDA

    Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerde yer aldığı Star TV'ni sevilen dizisi Erkenci Kuş'un 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    YENİ DİZİDE BULUŞUYORLAR

    Hugh Grant ve Nicole Kidman, HBO'nun mini dizisi The Undoing’de başrolleri paylaşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    SURVİVOR SABRİYE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

    ‘Survivor Sabriye’ olarak ünlenen kickboksçu Sabriye Şengül ikinci kez dünya şampiyonu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    İSTANBUL 1. ULUSLARARASI HALK MÜZİKLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

    İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası Halk Müzikleri Festivali, 1 Aralık’ta başlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    MSM SENARYO OKULU EĞİTİME BAŞLADI

    Medya Sanat Merkezi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı desteğiyle hayata geçirdiği "Senaryo Okulu"nda eğitim başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    İSTANBUL KİTAP FUARI'NIN ZİYARETÇİ SAYISI BELLİ OLDU

    Bu yıl, "Hayatı Edebiyatla Kuşatmak" ana temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de gerçekleştirilen fuarı, 611 bin 444 okur ziyaret etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    NEJAT UYGUR VEFATININ 5. YILINDA ANILDI

    Usta tiyatrocu Nejat Uygur, vefatının 5’inci yıl dönümünde mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız