Magazin ve sanat turu (20 Kasım 2018)

20 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 20.11.2018 - 17:05 Son Güncelleme : 20.11.2018 - 17:46

  • 1

    BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK FUTBOLCULARIN GÖREV YERLERİ

    Bedelli askerlik celplerinin açıklanmasının ardından askerlik hizmetini gerçekleştirecek futbolcuların görev yeri ve tarihleri belli oldu. 21 gün bedelli askerlik yapacak olan futbolcular askerlik görevini Burdur'da gerçekleştirecek. Futbolcular Mayıs ayında sona erecek Süper Lig sezonunun ardından Haziran ayında askerlik yapacaklar. DHA'nın haberine göre, Süper Lig'de forma giyen ve Haziran ayında askerlik görevini gerçekleştirecek bazı futbolcular şu şekilde:


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    PARIS HILTON İLE CHRIS ZYLKA'NIN NİŞANLILIĞI 10 AY SÜRDÜ

    Paris Hilton, 10 ay önce nişanlandığı oyuncu Chris Zylka’dan ayrıldı. Hilton, parmağındaki devasa nişan yüzüğüyle gündeme gelmişti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN KIRMIZI HALI STİLİ

    Tuba Büyüküstün, Uluslararası Emmy Ödülleri'nin açılışı için New York'taydı... Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in Emmy Ödülleri’nde En İyi Dizi kategorisinde finale kalmasıyla gecede hazır bulunan Büyüküstün dekolteli siyah elbise tercihiyle kırmızı halıya damga vurdu. İşte dünden bugünü Tuba Büyüküstün'ün kırmızı halı stili...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    EMMY ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    Bu yıl 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, dün New York'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan La Casa De Papel en iyi dizi seçildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    İLK BÜYÜK BEDEN MODEL: MERAK ETMEYİN, ZAYIFLAMADIM!

    İlk büyük beden model olarak ünlenen ve kadınlara rol model olduğu iddiasıyla öne çıkan Ashley Graham, son zamanlarda kilo verdiği yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    ARALIK AYINDA NETFLIX'TE NELER VAR?

    Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, 14 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda izleyiciyle buluşacak. Aralık ayı boyunca izlenebilecek pek çok yeni dizi ve film de Netflix listesine eklendi. İşte Aralık ayında kaçırılmaması gereken Netflix yapımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    EMMY'DE TÜRK DİZİLERİ RÜZGARI

    Bu yıl 46'ncısı düzenlenen ve televizyonculuk sektöründe en prestijli ödüllerden biri kabul edilen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda hem yabancı basından hem de katılımcılardan büyük ilgi topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    MÜSLÜM'ÜN YENİ REKORU

    Beş yıl önce yaşamını yitiren Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye aktaran Müslüm 1989'dan günümüze en çok izlenen Türk filmleri listesinde ilk 10'a girmeyi başardı. İşte tarihte dört hafta sonu arka arkaya yarım milyonun üzerinde bilet satmayı başaran ve vizyona girdiği 4. haftada 11 sıra daha yükselerek zirvedeki yerini pekiştiren Müslüm'ün gişe rakamı ve Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    YILIN EN İYİ OYUNCULUK PERFORMANSLARI

    Yılın en iyi 10 dizisi ile 10 filmi listelerini açıklayan Time dergisi, 2018’in sinemadaki en iyi 10 oyunculuk performansını da belirledi. ABD merkezli haftalık haber dergisi Time’ın yazarı Stephanie Zacharek’in oluşturduğu listede, Roma'daki performansıyla dikkat çeken Yalitza Aparicio’nun yanı sıra Ethan Hawke, Rami Malek ve Olivia Colman gibi isimler de yer alıyor. İşte 2018’in en iyi 10 oyunculuk performansı şöyle:

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    OZAN GÜVEN YENİ ROLÜ İÇİN İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

    Ozan Güven, 14 yıl sonra sahneye döndüğü oyunda canlandıracağı Don Kişot rolü için neredeyse tanınmaz halde. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    RITA ORA, HAYRANININ ELİNDEN ZOR KURTULDU

    Ünlü şarkıcı Rita Ora, BBC Radyosu’ndan çıkarken kendisini bekleyen hayranlarının yanına gidince bir hayranının tacizine uğradı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    GİŞEYE TÜRK FİLMLERİ DAMGASI

    Hafta sonu (16 - 18 Kasım 2018) Türkiye'deki sinema salonlarında izleyicilerin tercihleri belli oldu. Box Office Türkiye rakamlarına göre gişeye Türk filmleri damga vurdu. İşte Amerika ve dünyada gişe liderliğini ele geçiren Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları) filminin ancak üçüncü olabildiği liste...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    14 YAŞINDAKİ DİZİ YILDIZININ RÜYASI GERÇEK OLDU

    Stranger Things dizisinin 14 yaşındaki oyuncusu Millie Bobby Brown, UNICEF’in İyi Niyet Elçisi olarak bu görevi alan en genç isim oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    BOYNU İLE ÜNLÜ OLDU (SIRA DIŞI FENOMENLER)

    ABD'de bir kişi uyuşturucu ticaretinden gözaltına aldı. Adamın fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca viral oldu. Boynu ile dikkat çeken bu adam gibi onlarca sıradışı fenomen var. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    DÜŞES 'HOLLYWOOD YILDIZI' GİBİ

    Kraliyet ailesinin katıldığı Royal Variety Performance adlı gala gecesinin en dikkat çeken ismi Sussex Düşesi Meghan Markle oldu. Eski oyuncu Markle, şık stiliyle “Hollywood yıldızı”na benzetildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    PANORAMİK FOTOĞRAF YARIŞMASI'NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

    Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Epson Uluslararası Panoramik Fotoğraf Ödülleri sahiplerini buldu. İşte dünyanın farklı ülkelerinden yarışan fotoğraflar arasında en beğenilenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    ATLANTİS'İN KAHRAMANI: AQUAMAN (YENİ FRAGMAN)

    Warner Bros 21 Aralık'ta vizyona girecek Aquaman'in final fragmanını yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    ÜNLÜ RAP'Çİ 7 CÜMLEYLE SADECE KENDİNE TEŞEKKÜR ETTİ

    Hollywood’daki Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olan ünlü rap şarkıcısı Snoop Dogg, törendeki konuşmasına ‘ben’ diye başlayarak yedi cümle kurdu ve hepsinde de kendine teşekkür etmesiyle şaşırttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    CANSU TOSUN OSCAR'LI OYUNCUYLA AYNI FİLMDE ROL ALDI

    Ünlü oyuncu Cansu Tosun, dünyaca ünlü Fransız yönetmenin 30 milyon dolarlık bütçeli Anna adlı filminde Oscar’lı oyuncu Helen Mirren ile birlikte oynadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    GURURLU ANNE ANGELINA

    En küçük kızı Vivienne’yi karakte kursuna gönderen Angelina Jolie, kızını ders esnasında gururla seyrederken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    KORELİ BTS GRUBU ONE DIRECTION'IN TACINI ELİNDEN ALDI

    K-Pop grubu BTS, belgesel filmleri ile One Direction'ın rekorunu kırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    TÜRK DİZİLERİ DÜNYA BİRİNCİSİ

    Tüm dünyadaki dizi ithalatının yüzde 25'ini oluşturan Türk dizileri, bu alanda dünya birinci durumunda. Açıklama, Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy'dan geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    SÜPER KAHRAMANLARIN BEBEKLERİ NASIL GÖRÜNÜRDÜ

    Son 10 yıldır sinemaya damga vuran süper kahramanlar baba olsaydı çocukları nasıl görünürdü? Brezilyalı artist Lucas Eduardo Nascimento, illüstrasyonlarla süper kahramanları ve onların olası bebeklerini çizdi...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 24

    OZAN GÜVEN VE GÜNAY KARACAOĞLU'NUN BİRLİKTE ROL ALDIĞI OYUNUN BİLETLERİ SATIŞTA

    Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Baba Sahne’nin yeni prodüksiyonu Don Kişot’um Ben'in biletleri satışa çıktı. Güven’in çılgın asilzade Don Kişot’a, Karacaoğlu’nun ise silahtarı Sancho Panza’ya hayat verdiği oyun, ödüllü yönetmen Emrah Eren’in yorumuyla aralık ayında perdelerini açıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları,21-25 Kasım 2018tarihleri arasında1’i yeni,13 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    RAHİMDEKİ FETÜSÜN TASVİR EDİLDİĞİ 'MUCİZEVİ YOLCULUK' HEYKELLERİ YENİDEN KATAR'DA

    Katar'da 2013 senesinde tepkiye yol açmasının ardından kaldırılan 'Rahimdeki fetüs' heykelleri yeniden sergileniyor. Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Damien Hirst'e ait tartışmalı heykeller, başkent Doha'daki Sidra Hastanesi'nin Kadın ve Çocuk Sağlığı Merkezi'nin bahçesine dikildi ve kentte açılan modern sanat sergisinin de en önemli eserlerinden biri. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    BORAN KONAĞI'NDA BÜYÜK SÜRPRİZ

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız