Magazin ve sanat turu (21 Ocak 2019)

21 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 21.01.2019 - 17:01

  • 1

    ÜNLÜ İSİMLERİN KAYAK VE KIŞ STİLİ

    Karneler alındı, sömestr başladı. Pek çok aile gibi ünlü isimler de soluğu kış tatili yapabilecekleri yerlerde aldı. İşte çoğu kayak merkezlerinde olan ünlü isimlerin kış stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    "TANIŞTIKTAN SONRA HEYECANDAN TİTREMİŞTİM"

    Dünyaca ünlü model Bella Hadid, ABD eski başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama ile tanışırken heyecanlandığını dile getirerek, "Merhabalaştıktan bir süre sonra heyecandan titremiştim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    KAZADAN 48 SAAT SONRA

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip, yara almadan kurtulduğu trafik kazasından 48 saat sonra, emniyet kemeri takmadan araba kullanırken görüntülendi. İngiltere hatta dünya gündemine oturun bu ola sonrası polis, 97 yaşındaki Prens'i uyardığını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ABD'DE GİŞENİN LİDERİ BELLİ OLDU

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Farklı bir süper kahraman filmi olan Unbreakable ve Split'in devamı Glass ilk haftasında gişenin liderliğini devraldı. İşte 18 - 29 Ocak 2019 ABD Box Office rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    TARKAN'DAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

    Megastar Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddialarının ardından açıklama yaptı. Tarkan iddiaları yalanlayarak, "Mutluyuz. Sorunumuz yok" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KOMEDİNİN ZİRVESİNDEKİ YENİ DİZİ

    Netflix'in ocak ayı verilerinde You ile birlikte en çok izlenen iki diziden biri olan Sex Education, IMDb'de de zirveye yerleşti. En popüler diziler kategorisinde birinciliği elde eden lise öğrencisi Otis Milburn'ün sıradışı hikayesi, komedi kategorisinde de zirveyi zorluyor. İşte Ocak verilerine göre en popüler komedi dizileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 7

    RAMBO'NUN YARATICISI HAYATINI KAYBETTİ

    Dünyaca ünlü oyuncular Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger ve pop yıldızı Madonna ile çalışan Macar sinema yapımcısı Andy Vajna yaşamını yitirdi. Sylvester Stallone Instagram'da Vajna için "Rambo'yu yaratan adam" ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    SURVIVOR ADASINDAN İLK FOTOĞRAF

    Acun Ilıcalı'dan Survivor 2019 adasından ilk fotoğraf (Survivor yarışmacıları belli oluyor)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 9

    QUARESMA'IN PAZAR KEYFİ: HER ŞEYDEN ÖNCE AİLEM (ÜNLÜLERİN EV HALLERİ)

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, "Her şeyden önce ailem" notuyla ev halinden fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yansıyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ÇUKUR OYUNCULARINA BİR DE BU GÖZLE BAKIN


    'Yeşilçam Üniversitesi' projesiyle Türk sinemasının usta isimlerini üniversite öğrencisi olarak yorumlayan ve çizim yapan Burak Ağdemir, yeni bir projeye imza attı. Ağdemir, Instagram hesabından Çukur oyuncularının çizimlerine yer verdi... İşte Instagram'daki o çizimler ve isimlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 11

    THE CROWN’UN YENİ SEZONUNDA DEMİR LADY’Yİ CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU

    Kraliyet dizisi The Crown, 4. sezonunda kadrosuna Gillian Anderson’ı dahil oldu. Anderson, Netflix yapımı dizide İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher, nam-ı diğer Demir Lady karakterine hayat verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    TUTULMALARIN ETKİLERİ YAŞANDIKLARI ANDA HİSSEDİLMEZ

    Haftaya etkili bir “Ay Tutulması” ile başlıyoruz…Tutulmaların etkileri sadece yaşandıkları anda hissedilmez, daha önce başlar ve uzun süre devam eder. Dolayısıyla, sadece bu haftanın değil, geçtiğimiz haftaların ve hatta önümüzdeki haftaların da konusu bu Tutulmanın kişisel doğum haritalarımızda denk geldiği evin temalarında gerçekleşir. Bu haftaki yorumlarımda burçlara göre olası konulara yine yer vereceğim…Yükselen burcunuza göre takip etmenizi tavsiye ederim. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ÜNLÜ OYUNCULAR TRAFİK KAZASI YAPTI (OLAY YERİNDE PROMİL KONTROLÜ)

    Oyuncu meslektaşlar Hazal Filiz Küçükköse ile İsmail Ege Şaşmaz Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı. Ölümden dönen ünlü oyuncular olay yerine gelen trafik ekiplerince alkol kontrolünden geçirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    'ŞİMDİ O PERVANE SEN GÖRMÜYORSUN'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 69. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    NOSTALJİK SİNEMALAR


    Samimi ortamları, alternatif filmleri ve mütevazı büfeleriyle sinemaseverleri geçmiş günlere götüren nostaljik sinemalar, alışveriş merkezlerinin içinde yer alan sinemalara farklı bir seçenek oluşturuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 16

    FANTASTİK CANAVARLAR 3 ÇEKİMLERİNE ERTELEME

    2020'de vizyona girmesi beklenen Fantastik Canavarlar 3 filminin çekimleri ertelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Jennifer Lopez makyajsız haliyle çekilen karesini sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 18

    MICHELIN YILDIZLI ÜNLÜ ŞEF TÜRKİYE’YE GELİYOR

    Dünyanın önde gelen şefleri arasında yer alan Michelin yıldızlı Fransız Yoric Tièche, 24-26 Ocak'da İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus’ta imza yemeklerini sunacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    KÖK HÜCRE BAĞIŞI

    Çukur oyuncularından kök hücre bağışı ("Öykü Arin ve diğer lösemi hastalarına umut olalım")

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 20

    'KORUMANIN BAŞKENTİ'NE REKOR ZİYARETÇİ

    UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "korumanın başkenti" unvanıyla anılan Karabük'ün Safranbolu ilçesi, geçen yıl 1 milyon 263 bin ziyaretçiyi ağırladı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız