Magazin ve sanat turu (23 Ocak 2019)

23 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 23.01.2019 - 17:58

  • 1

    AYŞEN GRUDA HAYATINI KAYBETTİ

    Yoğun bakımda tedavisi devam eden tiyatro ve sinema sanatçısı 74 yaşındaki Ayşen Gruda yaşamını yitirdi. Hastaneden yapılan açıklamada, Pankreas Kanseri ve kanamadan dolayı kendisini kaybettik" denildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    UNUTULMAZ FİLMLERİ

    Ünlü tiyatrocu ve sinema sanatçısı Ayşen Gruda 74 yaşında pankreas kanserinden hayata gözlerini yumdu. İlk rolünü 1962’de canlandıran Türk sinema camiasının domates güzeli ardında çok sayıda film bıraktı. İşte Ayşen Gruda’nın unutulmaz filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    AYŞEN GRUDA'YA ÜNLÜ İSİMLERDEN VEDA

    Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, 74 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından ünlü isimler duygularını sosyal medyada dile getirdi. İşte usta sanatçının ardından ünlülerden veda mesajları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    DÜĞÜN ADRESİ VE DETAYLARI BELLİ OLDU

    İki yıllık aşklarını nikah masasına taşımaya hazırlanan Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin düğün adresinin Londra olduğu iddia edildi. İngiliz basını ise daha önce ikilinin dostları için Blenheim Sarayı'nda kutlama yemeği vereceğini öne sürmüştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    NETFLIX ETKİSİNDE DÜNYA SİNEMASINA İLGİNÇ BİLGİLER

    Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 91. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. Adayların belli olmasıyla Netflix etkisi, kadın yönetmenlerin unutulması, dünya sinemasının başarısı filmlerin ve şirketlerin karnesi gibi bazı detaylar dikkat çekti... İşte 2019 Oscar adayları hakkında ilginç bilgiler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    KENDALL'IN BASKETBOLCU AŞKI YENİDEN Mİ ALEVLENDİ?

    NBA tutkusuyla bilinen ve sık sık taraftarı olduğu takımın maçlarına giden ünlü model Kendall Jenner, taraftarı olduğu Philadelphia 76ers maçını eski sevgilisinin annesiyle birlikte tribünde takip etti. Bu durum, eski aşkın yeniden alevlendiği şeklinde yorumlandı. İşin detaylar ve NBA maçlarına damga vuran, hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    MEHMET ALİ ERBİL'İN KİLO KAYBI AÇIKLANDI

    Evinde düşerek rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil’in doktoru ünlü şovmenin 97 gündür yoğun bakımda olduğunu ve kilo kaybının 15 olduğunu ifade ederek detayları paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    EN İYİ 8 FİLM ADAYI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 91. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. En iyi film dalında; Black Panther, BlacKkKlansman, Bohemian Rhapsody, The Favourite, Green Book, Roma, A Star Is Born ve Vice aday gösterildi. İşte 24 Şubat'ta düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni öncesi 8 film hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DÜĞÜN İKİNCİ KEZ ERTELENDİ

    Eylül ayında gizlice evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çifti düğün tarihini ikinci kez ileri attı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 10

    TECAVÜZLE SUÇLANAN ABD'Lİ ŞARKICI SERBEST BIRAKILDI

    Paris'te tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan ABD'li şarkıcı Chris Brown serbest bırakıldı. Brown ile ilgili soruşturma devam ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    DÜNYANIN EN RAHATSIZ EDİCİ YEMEKLERİ

    İsveç'in Malmö kentinden sonra ABD'nin Los Angeles kentinde de açılan İğrenç Gıda Müzesi, dünyanın farklı kültürlerinden iğrenç olarak nitelendirilebilecek gıdaları sergiliyor. İçinde fare şarabı, yarasa çorbası, sivrisinekli köfte, balık spermi, boğa penisi, kızarmış tarantula, koyun gözü suyu gibi pek çok yiyecek var. Sergi, ziyaretçilerine dünyanın en rahatsız edici yemeklerini görmenin yanı sıra koklama ve tatma imkanı da sağlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 12

    HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN İSİMLER

    91. Oscar Ödülleri için adaylar dün açıklandı. Aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan bazı isimler liste dışı kaldı. İşte Oscar adaylığı için hayal kırıklığı yaşayan isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 13

    TÜRKAN ŞORAY: ŞÖHRET, MAL MÜLK MUTLULUK GETİRMİYOR

    Çocukluğunu, Fatih’te geçen ilk gençlik yıllarını, dedesinin evinde yaşadığı ve sinemaya gitmesine izin verilmeyen yıllarda nasıl eğlendiğini, Belgin Doruk’a hayran olduğunu, sinemaya tesadüfen başladıktan sonra “Günlük hayatta yapamadıklarımı filmlerde yapabiliyordum. Bu çok hoşuma gidiyordu, çünkü bir özgürlük gibiydi benim için” dediği ilk filmlerini, “Türkan Şoray kanunları”nın nasıl çıktığını ve nasıl kalktığını NTV Radyo'ya anlattı. "Sağlığın ne kadar önemli bir şey olduğunu öğrendim" diyen Şoray, "Çünkü çok büyük bir rahatsızlık geçirdim son iki yıldır. Şan, şöhret, mal, mülk, hiçbir şey önemli değil hayatta. Onlar hiçbir zaman insana mutluluk ve huzuru getirmiyor" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    BU OYUNU İZLEMİNİN TEK ŞARTI VAR: ÇIPLAK OLMAK

    Fransa'nın başkenti Paris'te, ilk defa bir nudist drama oyunu seyircilerle buluştu

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 15

    ÖZEL JETTEN TANINMAYACAK HALDE İNDİ

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Hollywood yıldızı Gwyneth makyajsız halde görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    ÖLDÜRÜLEN OĞLUNU ANLATAN FİLMİN OSCAR ADAYI OLMASINA ANNEDEN TEPKİ

    91. Oscar adaylarında En İyi Kısa Film kategorisinde yer alan Detainment filmi tartışmayla gündemde. James Bulger'ı kaçırıp işkence yaparak öldüren 2 çocuk katilin hikayesini anlatan filme Bulger'ın annesi Denise Fergus, kararın kendisini "Tiksindirdiğini" söyleyerek tepki gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    LADY GAGA'DAN DESTEK

    Lady Gaga, A Star Is Born filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilse de En İyi Yönetmen kategorisinde adaylık kazanamayan Bradley Cooper hakkında konuşarak, "O benim gözümde en iyi yönetmen" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 18

    MODAYA NASA ELİ

    Paris'te başlayan Haute Couture Moda Haftası'nda markalar birbirlerinden yaratıcı tasarımlarıyla yarışıyorlar. Iris Van Herpen'in NASA mühendisiyle işbirliği yaptığı defile sanat ve teknolojiyi buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 19

    ÇUKUR'UN YAMAÇ'I ARAS BULUT İYNEMLİ: HAYAT HERKESE DARBELER VURUYOR

    Çukur dizisinin Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli, insanlara umut olmak istediğini ifade ederek, "Hayat herkese darbeler vuruyor. Hepimiz problemler yaşıyoruz, en imkanı olan ve hayatı uzaktan tatlı görünenlerimiz bile” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    YENİ LEZZET: VEJETERYEN KOKOREÇ

    Kokoreç en sevilen lezzetlerden biri. Bir girişimci sakatatsız kokoreç yapmayı denedi. İşte vejetaryenler için yani et tüketmeyenler için ya da etsiz kokoreç denemek isteyenler için tarif... 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 21

    ÇOCUKLUK PAYLAŞIMI

    Kim Kardashian, Instagram hesabından yıllar önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı.Kim Kardashian'ın bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 22

    20 YILLIK ÇIKTI

    İskoçya’nın Aberdeenshire bölgesinde keşfedilen ve 4 bin 500 yıl öncesine ait olduğu açıklanan halka şeklindeki taşların 20 yıl önce bir çiftçi tarafından dikildiği ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    TÜRKİYE'DE SANAT PİYASASI

    Sanata yatırım dünyada 80 milyar doları geçen bir pazar. 90 milyondan fazla insan sanat eseri alıp satıyor. Türkiye'de ise henüz emekleme aşamasında olan piyasa hızla büyüyor. Uzmanlar Türkiye'de doğru zamanda sanat eseri alıp satmanın önemli getiri sağladığı ancak bir sanat fonu oluşturulması için erken olduğu görüşünde. İşte ayrıntılar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 24

    YENİ TREND: TROL BEBEK SAÇI

    Paris'te yapılan bir erkek defilesiyle fitili ateşlenen yeni bir saç trendi yükseliyor. Erkeklerde 90'lı yılların meşhur trol bebeği gibi saçların modelinin moda olması bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 25

    MODERN DANS FRİDA YENİDEN SAHNEDE

    Ankara Devlet Opera ve Balesi, Meksikalı dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun hayatından kesitler sunulan modern dans gösterisi "Frida"yı yeniden seyirciyle buluşturacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    ALVU'DAN ALDIRMA GÖNÜLLÜ FRAGMAN

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 27. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ZİYARETÇİ AKINI

    Gaziantep'te, kentin simgesi Çingene kız mozaiğine ev sahipliği yapan Zeugma Mozaik Müzesi'ni geçen yıl 266 bin 560 kişi ziyaret etti. Özellikle geçen yıl sonu Çingene Kız'ın ABD'den getirilen eksik parçalarıyla bünyesindeki mozaik sayısı artan müzeyi, bu yıl daha fazla yerli ve yabancı turistin ziyaret etmesi bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız