Magazin ve sanat turu (24 Kasım 2020) 

24 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 24.11.2020 - 17:28

  • 1

    Dallas'ın yıldızı Linda Gray duyurdu: Oğlumu kaybettim

    Bir döneme damga vuran Dallas dizisinin oyuncusu Linda Gray, oğlunun hayata veda ettiğini duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Ünlü isimlerden 24 Kasım Öğretmenler Günü paylaşımları

    24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından çeşitli mesajlar yayınladı. İşte ünlü isimlerden 24 Kasım paylaşımları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Time 2020'nin en iyi şarkılarını seçti

    Time dergisinin hazırladığı 2020'nin en iyi şarkıları listesinde Güney Kore'den Güney Afrika'ya, Porto Riko'dan ABD'ye farklı coğrafyalardan şarkılar yer alıyor. Şarkıların bir kısmı müziğin önemli yeteneklerinin işbirliğiyle ortaya çıkarken, bir kısmı da kişisel yeteneklerin sergilenmesine fırsat veriyor. İşte Time'a göre 2020'ye damga vuran şarkılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Melania Trump son kez Beyaz Saray'a Noel ağacının gelme töreninde

    First Lady Melania Trump, Beyaz Saray'ı Biden çiftine bırakmadan önce Noel ağacını son kez süslemek üzere resmi konuta törenle gelen ağacın önünde poz verdi. Zaman zaman eşi Donald Trump’ın yanında gergin görünmesiyle dikkat çeken Melania Trump'ın son Beyaz Saray görevini yerine getirirken mutlu olduğu görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Haluk Bilginer 2020 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu'yu anons etti

    Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, 2020 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan ismi Üsküdar'daki Kız Kulesi'nin önünden açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Jennifer Lopez Beyonce'den mı esinlendi?

    2020 Amerikan Müzik Ödülleri'nde sahne alan Jennifer Lopez'in performansı altı yıl önce Beyonce'nin Grammy ödül törenindeki şovuyla benzerlikleri tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcıları Lopez'i "Çalıntı performansla" suçladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Kubilay Aka 'Hızlı araç kullanır çok çarparım' dedi, kaza yaptı

    Kubilay Aka, "Hızlı araç kullanır, çok kaza yaparım" dediği röportajının çıktığı gün trafik kazası geçirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Justin Bieber'dan eşi Hailey Baldwin'e: En büyük hayalim seninle yaşlanmak

    Ünlü model Hailey Baldwin 24 yaşına bastı. Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, eşinin doğum gününü "En büyük hayalim seninle yaşlanmak. Benim olduğuna inanamıyorum. Mutlu yıllar bebeğim" sözleriyle kutladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Usta oyuncu Devrim Parscan hayatını kaybetti

    Kurtlar Vadisi ve Bizim Aile gibi dizilerde de rol alan Devrim Parscan 83 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Kent Prensesi Michael Covid-19'a yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. İngiliz Kraliyet Ailesi’nde üçüncü Covid-19 vakası çıktı. Kraliçe Elizabeth'in kuzeni Kent Prensi Michael ile evli olan Prenses Michael’ın corona virüs testinin pozitif çıktığı ve eşi ile birlikte Kensington Sarayı'nda karantinada olduğu öğrenildi. İşte Prenses'in son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    İspanya Kralı VI. Felipe karantinada

    İspanya Kralı VI. Felipe, corona virüs testi pozitif çıkan bir kişi ile temasta olduğu gerekçesiyle karantinaya alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Dwayne Johnson, Trump ile alay etti: Michael B. Jordan'ın en seksi erkek seçilmesini reddediyorum

    Oyuncu Dwayne Johnson, meslektaşı Michael B. Jordan'ın yaşayan en seksi erkek seçilmesini fırsat bilip, Donald Trump'la alay etti: Hiçbir şeyi kabul etmiyorum.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Sol Yanım'ın Selim Kutlusay'ı Tolga Mendi: Herkes kendi sol yanını bulacak

    Star’ın yeni dizisi Sol Yanım'da Selim Kutlusay'a hayat verecek olan Tolga Mendi, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. Selim ve Serra arasındaki aşkın büyüsü, senaryonun sırlar ve düğümler ile dolu olması, sürekli seyirciyi şaşırtan ve heyecan uyandıran olaylar nedeniyle diziden etkilendiğini söyleyen Tolga Mendi, "Sol Yanım dizisini izleyen herkesin kendisinin içindeki sol yanını bulacağını düşünüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Haldun Dormen'den sonra tüm tiyatro ekibinde corona virüs çıktı

    Kedi Sahne çatısı altındaki oyuncu Anıl Yürek koronavirüse yakalandı. Hastalık ekipteki 7 kişiye daha bulaştı. 92 yaşındaki Haldun Dormen de virüs kaptı. Arka arkaya yaşanan pozitif vakalar nedeniyle tiyatro oyunlarını erteleme kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Beren Saat'ten Kenan Doğulu açıklaması: İlişkimizin başka bir evresindeyiz

    Yurt dışında bir kanala konuşan Beren Saat, Kenan Doğulu ile evliliği hakkında konuştu. Saat, "Bizim ilişkimiz birbirimizi besleyerek devam etti. Şimdi ilişkimizin başka bir evresine geçtik" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Yayıncılar Telif Hakları ve Lisanslama Meslek Birliği korsanla mücadele raporu hazırladı

    Yayıncılar Telif Hakları ve Lisanslama Meslek Birliği (YAYBİR) eylül ve ekim ayları içerisinde korsan kitapla mücadelede atılan adımları raporlaştırdı. Buna göre pek çok şehirde yapılan başvurular sonucu arama izni verilen iş yerlerinde denetimler gerçekleştirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Sol Yanım ilk bölümde Serra, okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplayacak

    Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin ve Taner Rumeli oynadığı Sol Yanım'ın perşembe günü yayınlanacak ilk bölümünden ayrıntılar belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Ziyaretçisi azalan Van kedileri, inci kefaliyle besleniyor

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde koruma altında bulunan ve her mevsim ziyaretçisi olan Van kedileri, corona virüs salgını nedeniyle son dönemde ziyaretçisiz kaldı. Çoğunlukla ziyarete gelenler tarafından ıslak mama ihtiyacı karşılanan kedilere artık Van Gölü'nde yaşayan ve maliyeti daha az olan inci kefali verilmeye başlandı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Pozitif çıkan Seda Bakan: İlaç kullanmadan geçiriyorum

    Corona virüse yakalanan oyuncu Seda Bakan, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan, "Biz iyiyiz. Bebişkoyu emzirdiğim için ilaç kullanmadan geçiriyorum bu dönemi. Bebeğe çok yakın olduğum zaman maske takıyorum. Güzel besleniyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Strakonikeia Antik Kenti'nde 2 bin 200 yıllık masklar gün yüzüne çıkarıldı

    Muğla'nın Yatağan ilçesinde UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 3 bin yıllık Strakonikeia Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında, 2 bin 200 yıllık olduğu tahmin edilen 10 mask daha ortaya çıkarıldı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Hasan Ali Yücel Öykü Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

    Hasan Ali Yücel Öğretmenler Arası Kısa Öykü Yazma Yarışması ödülleri online ortamda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Kibyra'da Roma dönemine ait Serapis büstüyle Asklepios heykelciği bulundu

    Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında, Roma dönemine ait mermer Serapis büstüyle Asklepios heykelciği bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Black Panther 2'nin çekim tarihi belli oldu

    Black Panther serisinin devam filminin çekim tarihi Temmuz 2021 olarak açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    İznik'teki lahit mezarlarında 1500 yıllık mesaj bulundu

    UNESCO’nun geçici miras listesinde bulunan İznik’te 1500 yıllık oda mezarları keşfedildi. 8 kişiye ait insan kemiklerinin bulunduğu mezar odalarında bir annenin kocası ve 14 yaşında ölen oğlu için mezar taşına yazdırdığı mesaj dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Casus gerilimi The 355’in vizyon tarihi ertelendi

    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Oscar'lı oyuncuların başrolde olduğu casus gerilimi The 355’in vizyon tarihinin değiştiği duyuruldu. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Kelly Brook filtre kullandığını itiraf etti

    Zaman zaman kilo alıp, vermesiyle bilinen İngiliz model ve sunucu Kelly Brook, bir dönem 44 bedene çıktığını ve o dönemde sosyal medyada fotoğraflarını paylaşırken rötuşlayıp, daha ince bir görünüm ortaya çıkardığını itiraf etti. Brook, şimdi ise bir beden zayıfladığını ve kendini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Star Wars dizisi The Mandalorian’da çekim hatası

    Star Wars filminin televizyon dizisi uyarlaması olan The Mandalorian’ın 2. sezonunda dikkatli seyirciler, bir çekim hatasını yakaladı. Hata, sosyal medyada alay konusu olurken Game of Thrones'taki 'bardak' hatasını hatırlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    'Türk Arkeoloji ve Etnografya Dergisi' okuyucularıyla yeniden buluşacak

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhuriyet tarihinin en köklü dergilerinden 'Türk Arkeoloji ve Etnografya Dergisi'nin 10 yıllık bir aranın ardından önümüzdeki yıl yeniden okuyucularıyla buluşacağını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    19. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali sanal konserle başladı

    Bu sene 19'uncusu düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sanal ortamda yayınlanan konserle başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    ''Bir başkadır benim öğretmenim'' (Sertab Erener'den öğretmenlere anlamlı hediye)

    "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısı öğretmenler için uyarlandı. Ayten Alpman tarafından ilk kez 1972 yılında seslendirilen "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı şarkı, sanatçı Sertab Erener tarafından öğretmenler için yeniden yorumlandı. Şarkının klibini sosyal medya hesabından paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğretmenlerimize hediyemiz olsun'' dedi.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 31

    Corona virüse yakalanan Onur Akın hastaneye kaldırıldı

    Corona virüs testi pozitif çıkan özgün müziğin sevilen ismi Onur Akın, hastaneye kaldırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 32

    Monster Hunter'dan yeni tanıtım

    Monster Hunter oyun serisinden sinemaya uyarlanan, 2020'nin en çok beklenen filmlerinden biri olmasına rağmen corona virüs nedeniyle 2021'e ertelenen; başrollerinde Milla Jovovich ve Tony Jaa'nın oynadığı Monster Hunter'dan yeni tanıtım yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız